13 sfaturi de la Vanga pentru fiecare zi a săptămânii! Urmează-le și fericirea nu te va părăsi!

13 sfaturi de la Vanga pentru fiecare zi a săptămânii! Urmează-le și fericirea nu te va părăsi!

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 November 2022 in CuriozitățiLecții de viațăSfaturi si TrucuriSpiritualitate

Cea mai cunoscută vindecătoare și ghicitoare a timpului nostru, Vanga, a trăit mereu în armonie cu natura, și credea că nu există natură neînsuflețită, totul este viu. Și totul este supus anumitor ritualuri cosmice. Pentru a fi sănătos, fericit și prosper, în primul rând trebuie să vă mențineți sănătatea mintală.

Sfaturile lui Vanga pentru fiecare zi au o semnificație specială, iar astăzi vă vom spune despre ele:

1. Nu mâncați și nu beți niciodată din vase sparte, crăpate, dacă nu doriți să vă părăsească norocul, bunăstarea și prosperitatea, iar nenorocirea să vină.

Pe măsură ce vasele s-au crăpat, ciobit, așa se poate crăpa viața. De asta este mai bine să aruncați vasele chiar dacă au doar o mică crăpătură sau ciobitură pe margini.

2. Dacă vrei să vină norocul în casa ta, ține monede din alte țări ca talisman, dar numai de culoare argintie.

Pentru a începe o perioadă nouă și fericită în viața ta, așteaptă să fie lună nouă și rearanjează mobilierul din casa ta iar norocul nu se va face așteptat.

3. Dacă vrei ca nicio persoană rea și nici vreun rău să nu poată trece pragul casei tale, însă norocul să fie un oaspete frecvent – atârnă în cruce ramuri de soc deasupra ușii de la intrare.

4. Descântece pentru ca bunăstarea să rămână pentru mult timp în casa ta:

Turnați apă într-un vas de sticlă și spuneți-i cu voce tare (puteți citi, nu trebuie să memorați):

Câți intră pe ușa mea, atât noroc va veni în casa mea. Și nu există nicio cale ca dușmanii și ghinionul să intre pe ușa mea.

Ori de câte ori ușa se va deschide – tot de atâtea ori binele va intra în casă. Și nu există nicio intrare pentru rău, probleme, durere și necaz.

Fericire — în casă, bine — în casă, noroc — în casă!

Amin.

După ce ai spus aceste cuvinte, stropește pragul casei cu apa din vasul de sticlă.

5. Dacă vrei bunăstare și noroc în toate, dimineața, când te dai jos din pat, pune mai întâi piciorul drept jos, apoi pe cel stâng.

Și nu căuta niciodată perechea încălțămintei după ce te-ai încălțat la un picior, mai întâi găsește perechea și apoi încalță-te.

6. Nu lăsa niciodată bucăți de pâine nemâncate pe masă, dacă nu vrei să-ți lași fericirea.

Bucățile de pâine, chiar și uscate, stricate, nu pot fi aruncate, altfel bogăția va părăsi casa. Cel mai recomandat este să hrăniți păsările și animalele cu ele.

7. Dacă norocul a plecat de la tine, toarnă sare pe toate pervazurile din casă.

Lasă sarea să stea până se întoarce norocul. După aceea, va trebui să aduni cu grijă toată sarea fără să o atingi cu mâinile, să o pui într-o pungă pe care să o duci cât mai departe de casă, să o îngropi undeva în pământ.

8. Dacă spui cuiva despre norocul tău, bate de trei ori în ceva de lemn și scuipă de trei ori peste umărul stâng pentru a nu-l pierde.

9. Dacă te-ai împiedicat cu piciorul drept, înseamnă necazuri.

Pentru a le evita, trebuie să ștergeți pământul de trei ori cu piciorul drept și să spuneți: „Du-te în pământ, necaz, pleacă de lângă mine”. Dacă te-ai împiedicat cu piciorul stâng, înseamnă noroc și fericire.

10. Dacă o oglindă s-a spart în casa ta, pentru a evita necazurile, spală-i cioburile cu apă, apoi îngroapă-le în pământ.

Dacă cineva a fost bolnav mult timp în camera în care atârnă oglinda, sau a avut loc o ceartă sau s-au întâmplat unele probleme, oglinda trebuie ștearsă cu apă sfințită.

11. Nu da niciodată oamenilor săraci banii pe care i-ai primit rest după ce ai cumpărat pâine sau sare – altfel riscați să ajungeți în sărăcie.

De asemenea, nu da ultimul ban rămas în portofel.

12. Când ai cumpărat un portofel nou, pune în el o bijuterie scumpă din aur pentru un timp.

Va atrage mulți bani, va veni bogăția. Pune o frunză de mentă și un praf de scorțișoară în portofel acolo unde îți ții banii. Banii vor începe să atragă alți bani.

13. Dacă vrei ca banii să fie mereu cu tine și nu vrei să-ți provoci o sărăcie, nu înfășurați niciodată banii în formă tub, nu numărați banii dintr-o pușculiță până nu veți să-i cheltuiți și nu puneți o portofelul cu bani pe jos.

Sunteți sau nu de acord cu sfaturile babei Vanga? Împărtășește-ți gândurile și impresiile în comentarii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!