13 adevăruri pe care orice femeie ar trebui să le cunoască! Pentru a nu fi nevoită să salveze căsătoria de la divorț

13 adevăruri pe care orice femeie ar trebui să le cunoască! Pentru a nu fi nevoită să salveze căsătoria de la divorț

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatii

Anii petrecuți împreună lasă o amprentă semnificativă asupra fiecărui cuplu căsătorit. Cel mai adesea, atât femeile, cât și bărbații încetează de-a lungul timpului să-și mai răsfețe partenerul cu mici atenții. Lucru foarte greșit! Niciodată nu trebuie să te oprești din a încerca să-ți impresionezi persoana iubită.

Cum să-i arăți bărbatului tău cât de mult îl iubești:

1. Lasă-l să ia decizii importante

Tu preferi să locuiești într-o casă mare, dar lui îi place viața la oraș într-un apartament? Ești hotărâtă să crești trei copii, dar lui îi sunt de ajuns doi? Vrei să-ți petreci vacanța undeva în Europa, dar el iubește Asia? În aceste cazuri, ar trebui să insiști asupra plăcerilor tale până când el cedează și acceptă? Da, dacă este de o importanță vitală pentru tine.

Dar în restul situațiilor, frâiele puterii ar trebui date unui bărbat. În acest fel, el se va putea simți important în casă și va avea sentimentul de ,,cap al familiei”. La urma urmei, a avea o relație armonioasă este mult mai importantă decât a-ți dovedi dreptatea tot timpul.

2. Aranjează-te

Desigur, bărbatul te găsește atrăgătoare, altfel nu ți-ar fi pus inelul pe deget. Dar acesta nu este un motiv pentru a renunța să te aranjezi puțin. Nu trebuie să arăți ca o vedetă TV în fiecare zi, este suficient să arăți îngrijit și să aplici machiaj natural. Trebuie să încerci să atragi bărbatul de lângă tine în mod constant

3. Lasă-i puțin timp singur atunci când simte nevoia

Cel mai adesea, bărbaților le place să petreacă timp singuri. Prin urmare, nu ar trebui să-i iei o oportunitate atât de importantă. Când un om obosit vine acasă de la serviciu, nu-l bombarda cu întrebări, cereri și sarcini. Dă-i o jumătate de oră să-și revină în fire sau mai bine așteaptă să-ți vorbească el însuși.

Acesta nu este singurul caz, oricine simte uneori nevoia să petreacă puțin timp singur cu gândurile sale, iar în acel moment este bine să îi dai puțin spațiu.

4. Susține-ți soțul

Chiar dacă are o problemă minoră, trebuie să-ți susții soțul. El va aprecia acest lucru cu siguranță. De asemenea, nu trebuie să uiți să-l lauzi și să-i mulțumești soțului tău pentru ajutor, oricât de mic ar fi. Este important ca un bărbat să se simtă important, atunci el va fi foarte confortabil cu tine.

5. Nu vorbi de rău rudelor lui

Chiar dacă rudele lui sunt răutăcioase și el însuși știe perfect despre asta, tu nu trebuie să spui nimic despre ele. Poate din când în când el o să își permită să le critice, dar acesta este dreptul lui, sunt rudele lui. Tu te vei pune într-o lumină proastă dacă spui ceva, așa că cel mai bine este să eviți acest lucru.

6. Romantismul trebuie să rămână în relație

Chiar și cuplurile căsătorite (mai ales dacă au copii) au nevoie de întâlniri. Petreceți o seară singuri. Nu contează ce fel de întâlnire este: fie mergi la un restaurant sau te uiți la un film. Este suficient ca nimeni să nu interfereze cu atmosfera romantică a serii.

7. Nu te plânge de copii

Desigur, trebuie să-i spui unui bărbat despre cum a decurs ziua micuților voștri. Dar nu trebuie să mergi la extreme, plângându-te ore în șir soțului tău că fiul tău a făcut un lucru rău sau că fiica ta a luat note proaste la școală. În cele din urmă, bărbatul va ajunge la concluzia că nu ai știut să îi educi.

8. Nu-l vorbi de rău la spate

Nu este bine să vorbești cu alte persoane despre lucruri din viața voastră privată de familie. Înainte de a te plânge că soțul este rău mamei sau unui prieten, încearcă să discuți prima dată cu el toate problemele. Cea mai bună metodă de rezolvare a conflictelor este comunicarea.

9. Nu cere sfaturi prietenelor singure

Cel mai adesea, aceste domnișoare nu au gustat încă viața de familie reală și își imaginează căsătoria ca o veșnică perioadă roz în care primești constant flori și bomboane. Prin urmare, nu este bine să le spui despre certurile cu soțul tău pentru că nu au experiența necesară pentru a da sfaturi.

10. Menține curățenia în casă

Bărbații sunt creaturi extrem de ciudate. În ciuda faptului că garajul sau atelierul pot fi o mizerie completă, ei sunt foarte confortabili acolo și știu unde se află fiecare lucru. Dar când vin acasă, conceptul lor de confort se schimbă fundamental. Prin urmare, soția trebuie să încerce în fiecare zi să păstreze casa curată și ordonată.

11. Nu vă certați cu el în prezența altora

Acest lucru se aplică în special pentru certurile în fața copiilor. Nu este bine să-i în situația de a fi martori la certurile voastre, acest lucru îi poate afecta și traumatiza. De asemenea, nu este bine să vă certați în fața prietenilor, rudelor etc., problemele soților ar trebui să-i privească doar pe aceștia.

12. Gătește ceva delicios pentru el

Bărbații apreciază cu adevărat atunci când mâncarea este pregătită cu dragoste. Chiar dacă abilitățile tale de gătit sunt departe de măiestria unui bucătar, ei se vor bucura că încerci să le faci pe plac.

13. Când descoperi o relație, uită de țipat

Pentru bărbați, nu informația pe care o femeie vrea să le transmită este mai importantă, ci tonul în care a spus-o. Prin urmare, atunci când aveți anumite discuții, este mai bine să te abții de la țipat. Încearcă să explici punctul tău de vedere pe un ton calm, în acest caz ai șanse mai mari să fii înțeleasă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!