11 semne ale unei femei cu energie puternică

11 semne ale unei femei cu energie puternică

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 March 2022 in Spiritualitate

Energia femeilor este foarte puternică, însă experții au explicat modul în care putem să le distingem pe cele care se află la un nivel complet diferit. Este vorba despre semnele femeilor care pot vindeca oameni și pot schimba vieți în bine cu puterea gândirii.

O femeie influențează foarte mult succesul unui bărbat. Energia feminină pe care o primește îl poate face să ajungă un om de succes!

Dacă nu aveți unele dintre semnele descrise mai jos, nu vă descurajați: este posibil ca puterile voastre să nu se manifeste încă. Folosește amulete pentru a te feri de oamenii și evenimentele care te privează de putere.

1. Frumusețe naturala

Astfel de femei sunt naturale și frumoase. Există un mit conform căruia oamenii puternici au un fel de handicap fizic, dar acest lucru nu este adevărat. O reprezentantă feminină cu adevărat puternică nu are nevoie de haine strălucitoare și machiaj pentru a fi atractivă. Simpla prezentă transmite energiile atracției și îi face pe cei din jur să întoarcă capul după ea.

2. Unitatea cu natura

Vrăjitoarelor, vindecătorilor și doar femeile puternice le place să fie singure cu natura. Le plac plimbările în pădure, excursiile în afara orașului și timpul petrecut în liniștea naturii. Ei trăiesc în conformitate cu ciclurile naturii – vara o femeie puternică este activă, toamna și iarna se odihnește și capătă putere, iar primăvara se naște din nou. Femeile puternice din punct de vedere energetic visează adesea să trăiască departe de oraș.

3. Oamenii sunt atrași de femei astfel.

Dacă ți se cere în mod constant un sfat în speranța că vei ajuta cu ceva sau pur și simplu vei asculta, ai elementele unei femei puternice. Oamenii sunt atrași de astfel de femei ca un magnet. Femeile care dețin o energie puternică atrag persoanele lipsite de energie, de asta de cele mai multe ori în jurul lor sunt tot felul de persoane problematice.

4. Se bucură de vremea nefavorabilă

Acest semn este un semn popular, vechi și destul de adevărat. Femeile puternice nu se tem de vremea rea. Se bucură de ea. În astfel de momente, ele obțin o adevărată plăcere din frumusețea și măreția naturii.

5. Dragoste pentru animale

Femeile cu energie puternică iubesc animalele. Le hrănesc, au grijă de ele. Animalele sunt, de asemenea, atrase de ele pentru că simt energia și dorința de a ajuta.

6. Legătura cu fazele lunii

Încercați să urmați calendarul lunar pentru a înțelege dacă depindeți sau nu de energia ei. De exemplu, pe Luna în creștere, vei avea lucruri noi de făcut; pe Luna Plină, toți cei din jurul tău se pot comporta neobișnuit. Luna este sursa de energie a femeii.

7. Gândul creează realitatea

La femeile care au o energie puternică, dorințele și gândurile prind foarte des contur. Nu numai binele, ci și răul este întruchipat. De aceea, experții vă sfătuiesc să vă gândiți doar la cele mai pozitive lucruri, pentru a evita situațiile neplăcute.

8. Vindecarea oamenilor

Atingerea unei femei puternice vindecă. De exemplu, masajul poate reduce durerea altei persoane. Sentimentele, durerile, afecțiunile dispar lângă ea. Este plină de viață și pozitivitate. După ce te plângi la o astfel de persoană, simți că te eliberezi.

9. Intuiție puternică

Femeile cu energie puternică au un al șaselea simț puternic. De asemenea, deja vu-ul frecvent poate indica prezența unui biocâmp puternic. Ipotezele femeilor puternice devin adesea realitate. Nimic nu poate concura cu intuiția unei femei!

10. Credința într-o putere superioară

Adesea femeile puternice cred că sunt protejate de ceva mai presus decât ele. Poate fi o credință în magia naturii, în Dumnezeu, în karma. Femeile cu adevărat puternice nu numai că cred, dar știu că sufletul este nemuritor.

11. Dragoste pentru singurătate

Oamenii pur și simplu nu înțeleg femeile puternice din punct de vedere energetic, așa că astfel de doamne încearcă să petreacă timpul cât mai des în singurătate. Nu le place să fie în preajma oamenilor, în special a străinilor și a celor care le folosesc.

Există practici eficiente pentru umplerea energiei feminine. Folosiți-le pentru a deveni mai puternici, mai strălucitori, mai înțelepți și mai fericiți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!