10 sfaturi pentru cei care vor sa reuseasca in viata oferite de oameni celebri de succes!

10 sfaturi pentru cei care vor sa reuseasca in viata oferite de oameni celebri de succes!

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 May 2020 in Dezvoltare Personala

“Am zâmbit ieri, zâmbesc azi și voi zâmbi mâine. O fac pentru că viața e mult prea scurtă pentru a plânge pentru orice.” – Santosh Kalwar

Cele 10 sfaturi de la oameni care au reusit in viata!

1. Nu incearca sa le faca tuturor pe plac

O treaba bine facuta este o treaba bine facuta, indiferent cine judeca produsul final.Nu-i poti multumi pe toti, dar poti intotdeauna incerca sa dai ce-i mai bun din tine.

2. Nu se invinuiesc pentru lucruri asupra carora nu au controlul

Oamenii puternici din punct de vedere emotional stiu care sunt lucrurile pe care le pot controla, inteleg lucrurile pe care nu le pot controla si nici macar nu se gandesc la cele complet scapate de sub control.

3. Sunt rabdatori

Rabdarea nu este doar o virtute. Este VIRTUTEA. Majoritatea oamenilor nu dau gres din cauza ca nu sunt suficient de buni sau pentru ca nu sunt capabili sa invinga sau sa aiba succes. Cei mai multi esueaza din cauza ca nu au rabdare si renunta inainte de vreme.

4. Se fac intelesi

Comunicarea este un element cheie in orice sistem functional. Cand vine vorba despre oameni, lucrurile sunt ceva mai complicate. Simpla transmitere a unor informatii nu este niciodata suficienta; daca cel care receptioneaza mesajul nu il intelege cum trebuie, mesajul tau nu este transmis corect. Oamenii puternici fac tot ce le sta in putinta pentru a fi intelesi si au rabdare sa clarifice neintelegerile.

5. Accepta ca nimeni nu le datoreaza nimic

In viata, nu ti se datoreaza nimic. Te nasti si atat; restul depinde de tine. Viata nu iti datoreaza nimic. Ceilalti nu-ti datoreaza nimic. Daca vrei ceva de la viata, tu esti singurul care iti datoreaza asta. In viata nimic nu e gratis.

6. Nu repetă greselile

Fac o greseala o singura data.

7. Nu se lasa stapaniti de frica

Lumea poate fi un loc inspaimantator. Unele lucruri ne sperie pe buna dreptate, dar cele mai multe dintre fricile noastre sunt irationale. Daca stii ca vrei sa incerci ceva, incearca. Daca te sperie, trebuie sa intelegi ca a fi speriat de esec arata ca succesul inseamna foarte mult pentru tine.

8. Nu actioneaza fara sa se gandeasca

Oamenii puternici stiu ca nu trebuie sa actioneze inainte de a intelege pe deplin situatia. Daca ai timp sa reflectezi asupra unui lucru si sa-i studiezi toate fatetele, fa-o.

9. Accepta ajutor din partea celorlalti

Nu esti Superman; nu le poti face pe toate. Chiar daca ai putea, de ce le-ai face? Daca altii se ofera sa te ajute, lasa-i s-o faca. Fii sociabil. Asculta-le ideile si observa-i. Poti invata ceva. Daca nu, atunci ii poti invata tu ceva, la randul tau, facand astfel un lucru pentru care sunt facuti oamenii: sa socializezi.

10. Nu aruncă prosopul

Cea mai mare slabiciune umana este renuntarea. Oamenii puternici se ghideaza dupa urmatoarea regula: fă doar ceea ce este important pentru tine; uită de lucrurile care nu sunt importante pentru tine. Daca sunt, insa, importante, atunci urmareste-le pana reusesti. Fara niciun fel de exceptie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!