10 sfaturi frumoase pentru femeile care vor sa-ti faca partenerul fericit!

10 sfaturi frumoase pentru femeile care vor sa-ti faca partenerul fericit!

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 March 2019 in Relatii

“Faptul că nu-ți atingi scopul în viață nu e o tragedie. Adevărata tragedie e să nu ai unul.” — Benjamin Mays

Majoritatea femeilor încetează să-și mai farmece sau să le mai acorde atenție bărbaților după ce au ajuns la inima lor, scrie estisuperba.ro. Ca și femeile, bărbații vor să se simtă iubiți și apreciați în relație, chiar și după o lungă perioadă de timp. Acest lucru le aduce fericirea.

Există anumite lucruri pe care femeile ar trebui să le facă pentru a-și face partenerul fericit și pentru a avea o relație sănătoasă și fericită. Știai care sunt acestea?

1. Acordă-i primul loc!

Orice bărbat apreciază femeia care este interesată de bunăstarea lui. Manifestă-ți interesul în ceea ce privește viața lui personală, problemele de la serviciu, problemele pe care le are în familie. Manifestă-ți interesul în ceea ce privește tot ce se întâmplă în viața lui.

2. Spune-i mereu ceea ce gândești fără să pară un reproș sau o critică.

Indiferent de ce fel de discuții ai cu partenerul tău, nu trebuie să-i spui nemulțumirile tale ca pe reproșuri sau critici, mai ales dacă discuția este una intimă. spune-i ce te deranjează pe un ton cald și prietenesc.

3. Fii tolerantă.

Chiar dacă partenerul tău are obiceiul să-și arunci lucrurile prin casă, nu înseamnă că trebuie să te transformi într-o cicălitoare. Comunică cu el și spune-i frumos ce ai de spus. Nu trebuie să-i dai nici impresia că tu ești cea care trebuie să se ocupe de curățenie, ci să existe un echilibru în relație.

4. Fii afectuoasă cu el, dar nu-l sufoca.

Bărbații apreciază femeile tandre și afectuoase, femeile care își manifestă dragostea și grija pentru ei, însă nu le plac femeile care duc toate acestea la extrem. Oferă-i dragostea de care are nevoie, însă acordă-i și spațiu.

5. Fără gelozie.

Gelozia este normală în momentul în care iubești o persoană din tot sufletul. Bărbații iubesc momentul în care partenera lor este geloasă pentru că realizează cât de mult sunt iubiți și apreciați, însă urăsc crizele de gelozie constante.

6. Este foarte bine să ai propria viață socială.

Bărbații iubesc femeile independente, sigure pe ele. Chiar dacă ești într-o relație, nu-i da impresia că depinzi de el. Bărbații apreciază mai mult femeile puternice și stăpâne pe situație.

7. Fii deschisă și spontană în dormitor.

Bărbaților le plac jocurile amoroase spontane. Surprinde-ți partenerul din când în când cu o partidă și este indicat să fii deschisă în încerci lucruri noi pentru că riscați să intrați în monotonie, iar acest lucru este detestat de bărbați.

8. Fii gata mereu să-l urmezi.

Cum am spus și mai sus, bărbații preferă femeile spontane. În momentul în care îți propune ceva spontan, fă ce spune pentru că va aprecia acest lucru. Bărbaților nu le plac femeile care se pregătesc ore în șir să iasă în oraș.

9. Fii punctuală.

Bărbații iubesc femeile punctuale. Dacă ai o primă întâlnire, asigură-te că ajung la timp pentru că riști să nu te mai aștepte.

10. Fii mai activă și mai pasională în timpul relațiilor intime.

Bărbații reușesc să fie romantici pentru femeia pe care o iubesc, deși nu le stă neapărat în caracter. Pentru bărbați, amorul este mai important decât credem și orice bărbat își dorește ca femeia de lângă el să fie activă în dormitor. Acest lucru îl va face să se simtă dorit.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!