10 semne care arată că ești o femeie puternică, diferită de restul

10 semne care arată că ești o femeie puternică, diferită de restul

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 December 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatiiViata

Femeile puternice ne influențează atât de mult viața, încât nu ne putem abține să nu fim controlați de ele. Poate că ai fost crescută de o femeie puternică sau ai avut un model feminin puternic în viața ta care te-a ajutat la modelarea frumoasei femei care ești astăzi. Dacă te identifici ca fiind o femeie puternică, atunci următoarele trăsături te caracterizează.

10 semne că ești o femeie puternică, diferită de celealte:

1. Ești foarte curajoasă

Dacă ești o femeie puternică, vei putea rezista oricărei provocări, oricât de grea ar fi aceasta. O femeie puternică se va îndepărta și de orice situație care nu-i mai servește interesele, ceea ce necesită și un curaj imens.

2. Te iubești pe tine indiferent de defecte.

Dacă te iubești în ciuda greșelilor și a defectelor, atunci cu siguranță ești o femeie puternică. Iubirea de sine necesită eforturi enorme și timp pentru a se îmbunătăți și doar cele mai puternice femei știu să se iubească cu adevărat pe ele însele.

3. Nu ești dependentă de nimeni.

Femeile independente nu se bazează pe nimeni altcineva pentru bunăstarea lor financiară, emoțională, mentală sau fizică. Poate fi înfricoșător să mergi singură și să cucerești lumea, dar nu lăsa teama de eșec să te oprească. Crezi în tine pentru a trece peste orice provocare, ceea ce te face o femeie puternică.

4. Ești amabilă și plină de compasiune.

„Cuvintele amabile sunt scurte și ușor de pronunțat, dar ecourile lor sunt cu adevărat nesfârșite” . – Maica Tereza

Femeile puternice nu văd bunătatea ca slăbiciune; mai degrabă, o văd ca pe o parte atât de necesară a ființei lor, care le ajută să se conecteze emoțional cu ceilalți și să-i întărească pe ceilalți, nu să-i distrugă. Femeile puternice își folosesc ego-urile spre bine, nu spre rău. Îi văd pe cei din jur ca frați și surori și îi tratează la fel.

5. Îți urmezi întotdeauna intuiția.

Femeile puternice nu ascultă altă voce decât a lor. Ele își urmează doar intuiția , pentru că nimeni nu știe mai bine decât ele ce își doresc cu adevărat și ce au nevoie în viață. Intuiția ta vorbește tare și ai învățat să-ți calmezi mintea și să o asculți cu adevărat.

6. Cei din jur te consideră un model excelent.

Femeile și bărbații îți admiră personalitatea și atitudinea minunată față de ceilalți. Oamenii vin la tine pentru sfaturi sau doar pentru a discuta. Ei iubesc compania ta, pe măsură ce radiezi fericire, înțelepciune, bunătate și putere.

7. Știi să-ți creezi propria fericire.

Fericirea femeilor puternice este, de asemenea, independentă de ceilalți; o creează ele înșăși. Dacă ești o femeie puternică, nu lași niciodată sentimentele altora să te supere.

De asemenea, nu îți lași propriile frământări interioare să-ți conducă viața – te ridici mai sus și profiți la maximum de această frumoasă călătorie.

8. Nu îți este frică să îți arăți emoțiile.

„Nu-ți fi rușine niciodată de ceea ce simți . Ai dreptul să experimentezi orice emoție dorești.” – Demi Lovato

Femeile puternice nu sunt timide față de ele și de ceilalți pentru modul în care se simt și își împărtășesc emoțiile. Știu că reținerea emoțiilor lor creează doar mai multe probleme pe termen lung, iar ascunderea adevăratelor sentimente nu este bună.

Își exprimă opiniile, își exprimă sentimentele și gândurile cele mai interioare, apoi continuă să-și trăiască viața.

9. Întotdeauna crezi în tine.

Credința în tine îți permite să atingi noi culmi în viață, dar numai femeile puternice înțeleg acest lucru. Ele știu că a crede în propriile abilități este esențial pentru a crea viața pe care vrei cu adevărat să o trăiești.

10. Arăți altora dragoste și sprijin necondiționat.

Un studiu al iubirii materne în creier versus iubirea romantică a arătat că zonele creierului care sunt active în dragostea romantică sunt active și în dragostea maternă. Deci, asta înseamnă că, pe baza iubirii pe care ți-a arătat-o ​​mama ta în copilărie, ai motive să arăți aceeași iubire necondiționată față de ceilalți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!