10 semne că o persoană este destinată pentru tine

10 semne că o persoană este destinată pentru tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 March 2021 in LifeStylePersonalitateRelatii

Oamenii apar în viața ta cu un motiv, nimeni nu vine întâmplător. Unii din ei îți oferă lecții valoroase, iar alții te ajută la rezolvarea unor probleme. Dar printre toți aceștia există o persoană specială care vine în viața ta pentru a deveni o parte din destinul tău. Și atunci o să realizezi că aceasta este exact persoana alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții, până la adânci bătrâneți.

Iată câteva semne că o persoană este cu adevărat menită să fie cu tine:

1. Îți calci pe orgoliu și principii de dragul acestei persoane

Vrei atât de mult ca această persoană să rămână în viața ta, încât ești gata chiar și să-ți calci pe principii, pe orgoliu sau pe ego..

2. Îți permiți să devii vulnerabil

Îți permiți cu adevărat să devii vulnerabil față de această persoană. Îți permiți să te deschizi cât mai mult posibil în fața lui pentru că ai încredere în el. Și ești sigură că el nu va profita niciodată de vulnerabilitatea ta și nu îți va face rău.

3. Ai intenții serioase cu privire la acea persoană

Știi că este persoana potrivită atunci când ai intenții serioase cu privire la relația voastră. Atunci când te vezi cu acea persoană pentru tot restul vieții și îți imaginezi o viitoare familie cu ea.

4. Nu încercați să vă schimbați reciproc

Vă iubiți și vă acceptați exact așa cum sunteți, cu calități și cu defecte. Nu aveți nicio dorință de a schimba vreun aspect la cealaltă persoană.

5. Nu vă judecați reciproc imperfecțiunile

Poți fi tu însăți lângă partenerul tău, te simți confortabil să faci orice atunci când ești în compania lui, iar acest lucru îl bucură. Nici măcar nu te gândești să îți ascunzi imperfecțiunile față de el, pentru că ești conștientă că te iubește exact așa cum ești.

6. Te face să devii o persoană mai bună

Simți că el trezește tot ce este mai bun în tine. Că de când ești cu el ai devenit mai bună, că ți-a deschis ochii cu privire la anumite aspecte ale vieții

7. Rămâi lângă el în momentele dificile

Te simți pregătită să rămâi aproape de el în permanență. Chiar și atunci când trece prin momente dificile, acest lucru nu te sperie. La urma urmei, știi că și el ar fi făcut același lucru pentru tine

8. Vă susțineți reciproc

Nu vă tratați relația ca pe un fel de competiție, nu concurați pentru a demonstra cine este mai bun, ci vă susțineți reciproc. Amândoi sunteți de părere că succesul unuia este și succesul celuilalt, așa că vă bucurați la fel de mult în ambele cazuri.

9. Există o legătură specială între voi

Simți o legătură specială, simți că există acea chimie între voi. Și realizezi că nu ai avut niciodată o legătură atât de strânsă cu nicio altă persoană.

10. Te simți protejată lângă partenerul tău

Știi că atâta timp cât ești cu această persoană, nu ți se va întâmpla nimic rău. Te simți în siguranță în brațele lui și știi că te va proteja de toate răutățile lumii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!