10 plante care atrag energie pozitivă în casa ta!

10 plante care atrag energie pozitivă în casa ta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2022 in De SufletLifeStyleSpiritualitate

Plantele de acasă nu trebuie folosite doar în scop decorativ sau pentru a ne oferi fructe sau condimente. De asemenea, au proprietăți interesante care sunt extrem de utile în încărcarea pozitivă a mediului cu prospețime și vitalitate. Aici vom vorbi despre câteva dintre ele.

Aceste plante vor aduce prosperitate casei tale. Vrei să afli mai multe? Citește până la sfârșit!

Aflați care sunt cele zece plante spirituale cu vibrații bune:

1. Bambusul ține invidia și aduce pace și satisfacție. In plus, este cunoscut ca o potențială sursă de energie, oferind vitalitate, claritate și sinceritate mediului înconjurător.

2. Menta vindecă insomnia și alungă energia negativă. Prin urmare, o casă în care se regăsește menta va atrage mai multă sănătate, precum și mai multe sentimente pozitive; pentru oamenii care o locuiesc.

3. Crizantema atrage bună dispoziție și bucurie: de aceea poate fi folosită în locurile în care apar adesea conflicte. Această plantă este asociată cu un mediu calm.

4. Proprietățile terapeutice ale rozmarinului sunt foarte benefice și omului dar și mediului în care locuiește: Din punct de vedere spiritual, rozmarinul va captiva bucuria și dragostea adevărată și va crea o atmosferă de fericire.

5. Cactusul vă va ajuta să scăpați de persoanele obsesive, invidioase și rele: decorează toate spațiile într-un mod foarte special, fie el profesional sau rezidențial.

6. Iasomia garantează starea de spirit de relație și stimulează romantismul: aduce reușita în cuplu, aceasta planta, din punct de vedere spiritual, menține relațiile prin energie sănătoasă.

7. Aloe vera are capacitatea de a alunga energiile negative: această plantă este implicată în ritualuri împotriva invidiei și întâmplării și oriunde se duce melcul, va aduce vibrații bune.

8. Cimbrul este folosit pentru a curăța mediul înconjurător de energiile negative: este o plantă de curățare care promovează iubirea de sine, reduce coșmarurile și îndepărtează vibrațiile rele.

9. Eucaliptul este bun pentru curățarea mediului cu energii încărcate: un mediu comercial trebuie să-l aibă, este capabil să inducă bonanza și multă prosperitate.

10. Smirna este o verigă foarte bună pentru spiritualitate: creează vibrații și oferă pace. Smirna poate crește puterea oricărei tămâie la care se adaugă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!