10 moduri prin care un bărbat îți arată că te iubește

10 moduri prin care un bărbat îți arată că te iubește

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2020 in Relatii

10 moduri în care un bărbat ar trebui să-și arate dragostea pentru o femeie:

1. Mici gesturi

Un bărbat care te iubește cu adevărat o să te ia de mână când ieșiți la plimbare, o să te privească în ochi atunci când vorbiți, o să te strângă la brațe atunci când dormiți și o să te sărute pe frunte de câte ori va avea ocazia.

2. Prin cuvinte

Bărbatul ar trebui să-ți spună mereu că te iubește, iar atunci când sunteți departe unul de celălalt trebuie să-ți spună cât de dor îi este de tine. Nu trebuie să lase să treacă nici macar o zi fără să-ți spună cât de frumoasă ești.

3. Mesaje sau apeluri

Un bărbat potrivit o să-ți spună în fiecare zi bună dimineața și noapte bună pentru că se va trezi mereu cu tine în gând. De asemenea, el o să te țină la curent cu ce se întâmplă pe parcursul zilei, o să te anunțe unde se duce și cu cine se întâlnește.

4. Mici atenții sau cadouri

Nu contează cât costă, cel mai important este gestul! El o să te surprindă cu flori sau cu mici cadouri chiar dacă nu este o ocazie specială, așa îți arată cât de mult ține la tine.

5. Te va lua cu el peste tot

Acesta o să te invite la petreceri cu prietenii săi fără să-i pese de ceea ce vor spune despre el. De asemenea, el o să te includă în vacanțele de familie pentru că deja faci parte din viața lui și nu va putea pleca fără tine.

6. Muncește pentru tine

Nu contează cât de mare este salariul, important este că vrea să îți ofere un trai cât mai bun și să aibă grijă de tine.

7. Prin devotament

Bărbatul trebuie să fie loial și să nu se uite după alte femei. Acesta se va comporta mereu la fel de frumos ca în clipa când v-ați cunoscut și nu se va schimba pentru nimic.

8. Prin colaborare

Partenerul ar trebui să te ajute la treburile gospodărești. Să ajute la spălarea vaselor, la curățenia din casă, chiar și la gătit.

9. Îți va oferi atenție

Bărbatul trebuie să facă un efort pentru a arăta că îi pasă de tine. El va trebui să te asculte mereu când vorbești și să fie alături de tine când ai nevoie.

10. Timpul lui

Trebuie să-și facă mereu timp pentru a se vedea cu tine. Oricât de ocupat ar fi, dacă îi pasă cu adevărat își va face timp.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!