10 moduri de a te proteja cu adevărat de energia negativă

10 moduri de a te proteja cu adevărat de energia negativă

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 December 2020 in SpiritualitateViata

Aceste metode de protecție împotriva energiilor negative îți vor umple mintea, inima și casa de pozitivitate. Unele dintre ele pot transforma negativitatea în energii pozitive, în timp ce altele te pot ajuta să scapi de cele negative, făcând loc unor energii mai bune.

Deci, iată 10 moduri de a te proteja de energia negativă:

1. Nu te mai gândi așa mult la probleme

Dacă te gândești mereu numai la probleme, nu numai că nu le rezolvi, dar te și stresezi în plus. Decât să stai numai cu gândul la o problemă, mai bine încerci să o rezolvi cât mai repede, acest lucru te va scăpa de gândurile negative.

2. Acordă mai multă atenție lucrurilor care îți fac plăcere

Acordarea de mai multă atenție și timp lucrurilor care te fac fericit te vor ajuta să eviți mai bine energia negativă din jurul tău. Dacă faci din asta o prioritate, te asigurăm că o să fi mereu plin de fericire și energie pozitivă. Cu cât integrezi mai multe lucruri bune în viața ta, cu atât nu vei mai avea loc pentru energiile negative.

3. Înconjoară-te de oameni pozitivi și fericiți

Înconjoară-te cu oameni care te fac fericit sau care te fac să zâmbești chiar și atunci când ești trist. Oamenii din jurul tău îți pot influența serios starea de spirit, cu cât oamenii din jurul tău sunt mai fericiți, cu atât vei fi și tu mai fericit.

4. Nu te duce acasă cu problemele altor persoane

Când alte persoane au probleme, poți, desigur, să îi ajuți să le rezolve, dar, în același timp, trebuie să știi cum să le separi de propria ta viață de acasă. Așadar, nu te duce acasă cu problemele altor persoane în gând, acest lucru poate părea greu, dar totul ține de exersat.

5. Depărtează-te de persoanele negative

Persoanele negative nu au ce căuta în cercul tău social, trebuie să nu le lași să se apropie de tine. Dacă cineva îți strică în mod constant starea de spirit, rupe orice legătură cu ea. Înconjoară-te doar cu persoane dragi ție.

6. Încearcă să nu te mai stresezi din orice

Încearcă să nu te mai stresezi din orice, stresul duce la gânduri negative. Dacă ceva te deranjează, fă ceva în privința asta, rezolvă problema, dar încetează să te mai stresezi degeaba.

7. Nu mai încerca să-ți depășești limitele

Trebuie să înțelegi că nu poți rezolva fiecare problemă care îți iese în cale. Unele lucruri pur și simplu nu țin de tine, cere ajutorul cuiva și nu te stresa din această cauză.

8. Aerisește bine toată casa

Deschide toate ușile și geamurile din casa ta. Acest lucru îți va curăța casa și viața de energiile stagnante. Cu cât faci mai des acest lucru, cu atât energia negativa va pleca cât mai repede, făcând loc pentru cea pozitivă.

9. Învață să spui „nu” atunci când e cazul

Nu mai accepta cerințele altor persoane doar pentru că ți-e rușine să le refuzi. Dacă nu vrei să faci anumite lucruri, învață să spui „nu”, dorințele tale sunt cele mai importante. Iar dacă sunt prieteni adevărați, nu se vor supăra din cauza refuzului tău.

10. Parfumează casa

După o zi plină, cea mai bună metodă de eliberare a stresului este să parfumezi casa cu aroma ta preferată, acest lucru te va face să te simți foarte bine. De exemplu, mirosul de lavandă ajută la ameliorarea anxietății. Identifică aroma ta preferată și parfumează casa în fiecare zi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!