″Totul se întâmplă dintr-un motiv ″: 6 motive pentru a crede asta

″Totul se întâmplă dintr-un motiv ″: 6 motive pentru a crede asta

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 November 2020 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

Celebrul filozof Aristotel a fost primul care a spus una dintre cele mai prețioase înțelepciuni ale vieții. Tot ce ni se întâmplă nu este întâmplător. Și nu a fost singurul care a crezut așa.

Marilyn Monroe a spus odată:

„Cred că există motive pentru toate. Oamenii spun lucruri rele pentru ca tu să înveți să nu fii afectat de ei. Îi crezi pe oamenii care te înșală, iar în cele din urmă înveți să nu ai încredere în nimeni în afară de tine. ”

Iată 6 motive pentru care trebuie să crezi că totul are un scop:

1. Vei crește ca persoană

De exemplu, te-ai despărțit de o persoană dragă. Este perfect normal să te simți trist. Dar există un motiv pentru care această relație a eșuat. Gândește-te că de acum vei știi ce vrei de la viitorul tău partener. De asemenea, analizând ceea ce nu a mers în relația anterioară vei putea evita aceleași greșeli în viitor.

2. Veți suferi mai puțin

Dacă credem cu adevărat că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv, ne oferim o șansă de vindecare. Timpul nu ar fi putut vindeca o persoană dacă ea nu ar crede în astfel de lucruri. De milioane de ani, oamenii s-au bazat pe religie dintr-un motiv. Credința în Dumnezeu i-a ajutat să rămână pe linia de plutire în cele mai dificile momente.

3. Veți privi lucrurile din altă perspectivă

Veți înțelege că toate aceste lucruri sunt elemente necesare. Fără ele, nu puteai deveni cine ești acum. Și viața ta ar fi fost diferită. Toate greutățile, suferințele și neplăcerile au fost doar niște etape prin care a trebuit să treci pentru a fi fericit azi.

4. Vă va permite să înțelegeți haosul din viața voastră

Cu toții vrem să ne planificăm viața, dar, din păcate, de cele mai multe ori dăm greș. Dar dacă analizăm lucrurile și ne dăm seama ce nu este în neregulă, ne putem reorganiza întreaga viață. Acest lucru vă va motiva să luați decizii mai bune în viitor și vă va oferi motivația de a merge mai departe.

5. Veți trece mai ușor peste momentele dificile

Când crezi în semnificația fiecărui eveniment, nu te oprești la partea negativă. Vei conștientiza că lucrurile rele sunt trecătoare și că după orice furtună va apărea și soarele. Astfel de momente sunt considerate puncte de cotitură.

6. Veți învăța din experiențe

O să învățați câte ceva de la orice eveniment. Poate chiar o să vă schimbați convingerile despre anumite lucruri. Veți deveni cea mai bună versiune a voastră și pe viitor o să luați decizii mai bune.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!