Viata noastra este un ocean adanc plin de mistere…

Viata noastra este un ocean adanc plin de mistere…

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 May 2020 in De Suflet

“Toate necazurile pe care le-am avut, toate supărările şi obstacolele m-au întărit… Poate nu-ţi dai seama atunci când ţi se întâmplă, dar să ţi se întoarcă spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine.” – Walt Disney

Atunci cand incepi sa-ti traiesti cu adevarat viata, sa realizezi ce presupune ea si ce trebuie sa faci e ca si cum te-ai trezi deodata in mijlocul oceanului. Inaintezi, putin cate putin, uneori grabit, marind viteza, alteori,plutind in deriva purtat de valuri. Si pentru inceput ti se pare simplu. Ba mai mult, ai impresia ca tu esti unicul stapan al vietii tale si ca nimeni si nimic nu te poate zdruncina.

Sunt zile in care soarele se oglindeste in apa limpede, iar tu esti fericit pentru linistea care te inconjoara si zile in care de nicaieri apar nori negri, vestitori de furtuni periculoase pe care n-ai cum sa-i eviti si nici sa-i alungi. Vei ramane acolo unde esti, asteptand sa treaca furtuna de la sine sau vei lupta, vei indura frigul si ploaia care iti biciuie fata si poate ca nici nu vei observa lacrimile care o iau la fuga pe obraji in jos, confudandu-le cu stropii de ploaie.

Vor fi momente cand vei fi invins desi ai luptat cu vitejie. Te vei aduna de unde ai cazut si vei merge mai departe pentru ca soarele iti va fi zambit din nou.

Apoi iti vei simti din nou inima plina de miracolul si frumusetea fiecarui rasarit si vei admira tacut, ganditor fiecare apus.

Iar timpul va trece. Vei invata sa accepti ca zilele linistite vor fi mereu urmate de cele pline de furtuni si invers. Iti vei insusi faptul ca valurile iti pot fi prieteni si dusmani deopotriva si ca cele mai importante batalii le vei duce in singuratate.

Vei pastra in adancul tau cate o comoara de la fiecare om care iti va iesi in cale si cu timpul, doar cu timpul, poate vei invata sa te aperi si de rechini…

“Pana la batranete, nu prea avem timp sa ne intrebam care este sensul vietii. La batranete, avem timp sa o facem, dar atunci ne izbim de o descoperire penibila: viata are un sens doar daca nu-l cauti.”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide