Urmati-va constiinta, numai tu poti sti ce este bine sau rau pentru tine.

Urmati-va constiinta, numai tu poti sti ce este bine sau rau pentru tine.

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 February 2020 in De Suflet

Iubirea este hocus-pocus. Acesta este motivul pentru care nu vedeti in lume asa de multa iubire si vedeti atat de multa ura. Ascultati prea multa vorbarie despre iubire in lume.

Fiecare iubeste pe toata lumea cand vorbeste despre iubire, dar intr-o discutie serioasa este numai vorbarie: yakketty-yakketty-yak… O tin asa intr-una, peste tot in lume, toti isi dau cu parerea despre iubire dialoguri frumoase, dar, de fapt, vezi ura peste tot in jur

Religiile se urasc reciproc, natiunile se urasc reciproc, partidele politice se urasc reciproc, clasele socilale se urasc intre ele. Continua sa cauti in jurul tau si vei fi surprins cat de multe surse de ura exista. Si la fiecare zece ani, doisprezece ani ai nevoie de un razboi mondial.

Atat de multa ura si inca se mai acumuleaza! In fiecare zi continui sa o exprimi, individual, si totusi continua sa se acumuleze atat de multa incat la fiecare zece, douazeci de ani explodeaza intr-un razboi mondial. In trei mii de ani, cinci mii de razboaie s-au dat in lume.

Cine este responsabil?

Facatorii de bine, care te cauta mereu, invatandu-te despre dragoste, bunatate, compasiune… Nimeni nu te invata despre ura, si totusi ea ramane acolo, cu mult mai puternica, cu mult mai vibranta, reinnoita si improspatata. As dori sa vina acele timpuri in care nimeni nu va invata nici despre iubire.

Ar trebui sa fiti lasati in pace! Ar trebui sa fiti invatati sa fiti mai constienti despre orice se intampla cu voi: ura sau iubire nu e important care din ele. Ce este important este ca, daca urasti, uraste constient, daca iubesti, iubeste prin constient. Daca as fi avut de gand sa va invat, nu v-as fi spus pe cine sa iubiti, cum sa iubiti. Este un nonsens! Iubirea este calitatea voastra intrinseca! V-ati nascut cu ea!

La fel cum si ura este acolo. Va voi invata sa fiti constienti, inainte de a se intampla ceva cu voi: iubire sau ura, manie, pasiune, compasiune, orice… Sa fiti constienti! Lasati totul sa rasara din constiinta voastra!

Si miracolul constientizarii este ca, fara sa spui nimic, fara sa faci nimic, pur si simplu dizolva tot ceea ce este urat in tine in tot ceea ce este frumos. Constiinta este o forta transformatoare.

De exemplu: daca sunteti constienti de manie aceasta va disparea, daca sunteti constienti de iubire, aceasta va deveni mai puternica.

Daca exista ura si devii constient de ea, va disparea, se va risipi. Vei vedea curand ca acest nor de ura a disparut, si in locul lui, o calitate cu totul opusa, un amestec de compasiune, bunatate, dorinta de iubire, a fost lasat in urma ca o aroma.

Pentru mine acesta este criteriul: orice se sedimenteaza odata cu constiinta voastra este virtute, orice dispare cu acordul constiintei voastre este pacat.  Pentru mine aceasta este definitia. Nu etichetez si actionez ca: pacat, virtute, corect, gresit…

Actiunile nu au calitatea aceasta. Este constiinta voastra! Incercati doar, si veti fi pur si simplu uimiti sa descoperiti ca exista lucruri in voi care nu pot rezista in fata constiintei!

Dispar de la sine!

Constiinta functioneaza aproape ca si magia. Si ceea ce spun puteti sa experimentati. Nu va spun sa credeti in asta deoarece sa credeti nu va va ajuta, va trebui sa o experimentati,va trebui sa vedeti,cu diferitele lucruri din voi, ceea ce ramane si ceea ce dispare.

Si numai voi puteti afla ce este bine si ce este rau pentru voi, Apoi sa urmati drumul constientizarii pentru toate actiunile voastre. Si atunci nu veti mai gasi in viata voastra nicio urma de ura, nicio urma de manie, nici gelozie.

Nu inseamna ca le-ati inabusit, nu inseamna ca le-ati reprimat sau ati scapat cumva de ele; nu ati practicat ceva pentru a lupta impotriva lor.

Nu ati facut nimic, nici macar nu le-ati atins. Aceasta este frumusetea constientizarii: nu reprima niciodata nimic, sunt lucruri care pur si simplu se topesc in lumina constientizarii.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide