Un barbat adevarat nu se sperie de o femeie puternica, el este inspirat de ea!

Un barbat adevarat nu se sperie de o femeie puternica, el este inspirat de ea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2018 in Relatii

Suntem puternici cand ne ajutam unii pe altii, cand ne incurajam unii pe altii, cand stam unii langa altii si cand ne iubim unii pe altii. Cand recunoastem ca suntem diferiti si totusi egali. Cand luptam impreuna si unul pentru celalalt. Cand ne dam seama ca suntem cu totii puternici indiferent de sex, rasa, religie, varsta si culoare.

Exista doua perceptii negative asupra femeilor puternice. Prima: exista un grup de astfel de femei, in sensul ca nu fiecare femeie care se naste este puternica. Acest lucru este atat de gresit. Fiecare femeie este puternica. Fiecare persoana este puternica.

Insa cand etichetam anumite femei ca fiind “femei puternice”, de multe ori facem asta deoarece le vedem indraznete, interesante, cu o personalitate dura, vorbesc bine sau stiu cum sa se descurce in viata. Asadar, pentru a intelege ce inseamna “femeie puternica” vom spune ca este o femeie serioasa, carismatica, o femeie care nu se lasa usor influentata de oamenii din jurul lor.

A doua perceptie negativa a femeilor puternice este ca ele sunt intimidante, de neclintit, “prea mult” pentru sexul masculin sau nu pot fi iubite din cauza independentei lor feroce. Si acest lucru este gresit.

Femeile puternice nu sunt independente incat sa nu isi doreasca dragostea unui barbat. Ele nu vad barbatii precum niste jucarii. Nu vor sa ii submineze. Nu umbresc capacitatea unui barbat de a se dezvolta, de a fi puternic sau de a iubi.

Femeile puternice nu sunt prea dure, prea serioase, prea mature incat nu mai aiba nevoie de iubire. Ele vad barbatul egal cu ele.

Ele nu demasculinizeaza barbatii.

Si o sa va spun de ce: Pentru ca un barbat cu adevarat puternic nu va fi intimidat de o femeie puternica. El va fi inspirat.

Un barbat puternic, ca o femeie puternica, stie cine este. El este constient de masculinitatea lui, de gandirea lui, de puterea lui, de ideile lui, de slabiciunile lui. El nu se va simti mai putin barbat pentru ca este intr-o relatie cu o femeie care stie sa iubeasca si, in acelasi timp, isi urmeaza drumul in viata. El nu se va simti mai putin barbat pentru ca femeia puternica ramane independenta sau spune ce gandeste.

O femeie puternica ar putea fi un lider. Ar putea fi o sefa. Ar putea fi orice isi doreste sa fie.. si asta nu inseamna ca barbatii din jurul ei sunt mai putin importanti.

Puterea unei femei nu echivaleaza cu slabiciunea unui barbat.

Este posibil ca o femeie puternica si un barabt puternic sa existe in acelasi domeniu… sa fie puternici impreuna.

Nu exista concurenta… ci doar putere… in doi.

Adevarul este ca un barbat puternic nu va simti nevoia de a demonstra intregii lumi care este puterea lui. Nu va avea nevoie sa dovedeasca ca este mai bun, mai interesant sau mai dominant.

Este timpul sa incercam sa ne schimbam perceptiile, sa nu mai etichetam oamenii doar pentru ca ni se pare ca sunt mai deschisi decat altii. Este timpul sa nu mai credem ca femeile puternice si indraznete nu au nevoie de iubire… pentru ca nu este asa.

Suntem puternici cand ne ajutam unii pe altii, cand ne incurajam unii pe altii, cand stam unii langa altii si cand ne iubim unii pe altii. Cand recunoastem ca suntem diferiti si totusi egali. Cand luptam impreuna si unul pentru celalalt. Cand ne dam seama ca suntem cu totii puternici indiferent de sex, rasa, religie, varsta si culoare.

Susa: kudika.ro

Facebook arata articolele doar persoanelor care sunt interesate. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide