“Tu primești exact ceea ce oferi”- una din legile universului

“Tu primești exact ceea ce oferi”- una din legile universului

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 September 2018 in Dezvoltare Personala

Daca oferi dragoste, frumusețea va creste și toate acestea pentru ca dragostea este frumusetea sufletului – Saint Augustine

Se intampla sa traim intr-o cultura orientata spre vinovatie. Traim intr-o epoca de procese, proteste, dezbateri, stereotipuri si acuzatii.

Multi dintre noi s-au obisnuit cu starea de suparare venita in urma actiunilor si comportamentelor oamenilor din jur. Acest lucru se datoreaza faptului ca cei mai multi oameni cred ca suntem persoane fizice cu actiuni independente. Aceasta premisa este, insa, gresita. Intr-adevar, toata fiecare este o imagine in oglinda a lui.

Acest lucru inseamna ca, atunci cand suntem nebuni, furiosi si suparati, vom scoate aceste emotii in fata oamenilor din jur. Cand le spunem prietenilor sau familiei ca sunt nepoliticosi, este de fapt o reprezentare a propriei noastre grosolanii. Noi intotdeauna culegem ceea ce semanam.

DOVEZILE PENTRU ACEASTA AFIRMATIE

Atunci cand sunteti la cumparaturi, iar la casele de marcat sunt cozi imense. Esti suparat ca vei sta la coada iar in momentul in care iti vine randul te enervezi si iti versi nervii pe casierita.

Ne place sa credem ca motivul care ne face sa devenim irascibili este din cauza ca pur si simplu se intampla. In realitate, Motivul producerii acestor lucruri neplacute este starea de spirit iar producerea lor este oglindirea acesteia.

ACCEPTAREA FAPTULUI CA SUNTEM O IMAGINE IN OGLINDA A NOASTRA, O PROVOCARE

Acceptarea ideii ca lumea este o imagine in oglinda poate fi o pastila destul de greu de digerat. Acest lucru se datoreaza faptului ca ego-ul nostru se simte mult mai confortabil dand vina pe circumstantele exterioare si nu luand responsabilitatea pentru faptul ca suntem tristi, furiosi sau in suferinta.

Odata ce incepem cu adevarat sa acceptam aceasta idee cum ca suntem o imagine in oglinda putem elibera gandurile si comportamentele care cauzeaza suferinta in viata noastra. Lucru care ne ajuta sa facem schimbari majore in viata pentru a obtine mai multe rezultate pozitive.

IATA O MODALITATE USOARE DE A REDUCE DAREA VINEI

Data viitoare cand cineva este nepoliticos cu tine sau tu gresesti, intoarce-te la tine, la ce te gandeai sau ce faceai inainte de a se produce interactiunea. Practicand aceasta metoda in mod repetat vei incepe sa observi ca atunci cand oamenii sunt rai cu tine, inevitabil intri intr-o stare de spirit negativa.

De asemenea, puteti practica aceasta tehnica si cand oamenii sunt amabili si politicosi cu tine. O sa observati ca intrati intr-o stare de spirit pozitiva.

Am ales pentru tine cateva citate care iti vor ajunge la suflet:

Cel mai frumos lucru pe care il putem experimenta este misterul. Este sursa tuturor stintelor si arteloc – Albert Einstein

1. Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este Artă – Ralph Waldo Emerson

2. Gandeste-te la toate lucrurile frumoase de langa tine si fi fericit – Anne Frank

3. Cand lucrez la o problema nu ma gandesc daca e frumoasa. Ma gandesc doar cum sa rezolv problema. Dupa ce termin problema si rezultatul nu este frumos insemna ca solutia nu a fost ceea corecta – Richard Buckminster Fuller

4. Cand ajungi sa iubesti viata vei vedea frumusetea in toate lucrurile posibile – Kahlil Gibran

5. Pastreaza-ti increderea in toate lucrurile frumoase. In soarele ce a apus, in vara ce a trecut – Roy R. Gilson

6. Oricine are abilitatea de a vedea frumusetea nu va îmbătrâni niciodată – Franz Kafka

7. O femeie ce nu poate fi urata nu poate fi frumoasa – Karl Kraus

8. Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea dar cosmeticele sunt mai usor de cumparat – Yves Saint Laurent

9. Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusestea. Au mutat-o din fetele in inimile lor – Martin Buxbaum

10. Frumusetea ramane indiferent de imprejurimile urate – Chazal

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!