Tipul de persoana care poate forma o relatie puternica cu tine in functie de luna in care te-ai nascut

Tipul de persoana care poate forma o relatie puternica cu tine in functie de luna in care te-ai nascut

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 April 2020 in Relatii

Te intrebi daca sufletul tau pereche exista si daca il vei intalni? Nu este niciodata usor sa iti gasesti perechea, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi speranta.

Luna in care te-ai nascut iti defineste personalitatea si iti imprima un anumit comportament. Astfel, este necesar sa te cunosti foarte bine pentru a-ti da seama ce fel de persoana sa cauti.

Iata, asadar, cine ar fi potrivit pentru tine, in functie de luna in care te-ai nascut:

Ianuarie – Esti o persoana puternica, independenta si mereu realista. Ai numeroase calitati pe care stii cum sa le pui in valoare si nimic nu poate fi prea dificil pentru tine. Ai nevoie de o persoana la fel de puternica, dar care sa stie cum sa comunice cu tine.

Februarie – Ai o intuitie foarte buna, esti sociabila si deschisa la nou, iti place sa-i ajuti pe cei din jurul tau, dar in acelasi timp esti foarte sensibila si ai nevoie de atentie. Ai nevoie de o persoana care sa iti inteleaga complexitatea, care sa te iubeasca profund si care sa comunice cu usurinta cu tine.

Martie – Esti o persoana modesta, deschisa la oportunitati si foarte visatoare. Te descurci foarte bine in viata, castigi bani usor si nu iti este greu sa-ti faci noi prieteni. Ai nevoie de o persoana la fel de sociabila ca tine, care sa te inteleaga si care sa te iubeasca neconditionat. O alta calitate pe care trebuie sa o cauti la cineva este sinceritatea.

Aprilie – Esti o persoana foarte creativa, curajoasa si inteligenta. Esti foarte ambitioasa, carismatica si sociabila, calitati care te ajuta sa te faci remarcata in orice mediu social si profesional. Atragi foarte multi admiratori si acest lucru te incanta. Persoana potrivita pentru tine trebuie sa fie puternica, sincera si sa nu insele. Ai nevoie de devotament.

Mai – Esti o persoana foarte talentata, cu un simt artistic foarte dezvoltat si extrem de devotata familiei si prietenilor. Crezi in casatorie si ai nevoie de un partener de viata cu principii sanatoase. Persoana potrivita pentru tine trebuie sa aiba grija de familie, sa fie puternica si sincera.

Iunie – Esti o persoana romantica, deschisa si foarte vesela. Iubesti viata si nimic nu este prea dificil pentru tine. Persoana potrivita pentru tine trebuie sa fie energica, ambitioasa si mereu atenta la detalii. Nu te potrivesti cu cineva lipsit de imaginatie sau sentimente.

Iulie – Esti o persoana sincera, onesta, care stie sa-si tina familia si prietenii aproape. Uneori, poti fi foarte sarcastica si le poti face foarte mult rau celor care te ranesc. Nu ierti minciuna si ipocrizia. Ai nevoie de o persoana sincera, puternica, loiala, nobila si cu principii sanatoase de viata.

August – Esti o persoana calda, iubitoare, temperamentala si foarte ambitioasa in acelasi timp. Te straduiesti sa ai o viata mai buna si esti atrasa de lumea mondena. Vrei sa mereu sa fii in lumina reflectoarelor! Ai nevoie de o persoana distractiva, sociabila si foarte sincera.

Septembrie – Esti o persoana foarte inteligenta, spirituala si atenta la detalii. Nimic nu iti scapa din vedere, ai o minte foarte agera si te pricepi la cuvinte. Poti pacali foarte usor pe oricine. Singura ta slabiciune este ca pui prea mult suflet in anumite situatii. Ai nevoie de o persoana de incredere, echilibrata si realista.

Octombrie – Esti o persoana foarte norocoasa, iti atingi mereu toate obiectivele si iubesti viata. Esti inteligenta, ai un farmec aparte si o frumusete care nu poate trece neobservata. Ai nevoie de o persoana care sa iti arate intelegere si care sa fie dispusa sa vorbeasca pe orice tema cu tine.

Noiembrie – Esti o persoana foarte optimista, pozitiva si frumoasa. Ai un farmec aparte si reusesti sa atragi foarte multe priviri asupra ta. Iti faci foarte multi prieteni de-a lungul vietii si consideri ca fiecare experienta are farmecul ei. Ai nevoie de o persoana credincioasa si intelegatoare.

Decembrie – Esti o persoana careia ii place sa filosofeze! Ai foarte multa energie, iti place sa te distrezi si faci tot posibilul pentru scapa de plictiseala. O viata banala nu te caracterizeaza. Ai nevoie de o persoana visatoare, deschisa si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Sursa: ele.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!