Timpul este focul in care ardem. Avem nevoie de timp pentru a evolua. Trecem prin timp cu o viteza exagerata.

Timpul este focul in care ardem. Avem nevoie de timp pentru a evolua. Trecem prin timp cu o viteza exagerata.

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 June 2020 in Dezvoltare Personala

“Cu toții avem câte o mașină a timpului. Pe unii ne duce înapoi în timp, această mașină fiind numită amintire.Pe alții ne îndreaptă spre viitor, această mașină a timpului purtând numele de visare.” – Jeremy Irons

Timpul poate fi considerat o forma de energie necunoscuta, a Universului, cu deplasare in spirala, ce are efecte chimice si mecanice. Timpul este elementul cel mai important si enigmatic din Univers.

El se manifesta peste tot instantaneu si nu se propaga precum undele luminoase. Timpul leaga toate lucrurile in Univers. El are o densitate mai mare in apropierea destinatiei unei actiuni si mai slaba in apropierea autorului emisiei. Timpul sta si la baza fenomenului de telekinezie, ca un proces in care energia actioneaza asupra materiei. El este elastic, putandu-se plia, formand cute in care viteza de deplasare creste, sau scade.

Timpul are o structura de curent, sau flux. Lumea noastra este orientata spre stanga si are un curent temporal pozitiv. Curentul are si debit, iar cand debitul personal este modificat in interiorul unui corp, acesta devine mai usor, ceea ce explica levitatia si somnambulismul.

Astfel , somnambulul se deplaseaza cu ochii inchisi, sau deschisi , fara sa vada ceva, nu isi pierde echilibrul si nu cade. Se pare ca mediumitatea provIne din modificarile timpului intr-un corp viu.

Timpul este orientat intr-un singur sens, din trecut in viitor, iar soarele isi extrage puterea din energia acestuia. Timpul se pare ca este ultima structura de producere de energie. Energia produsa de timp apare sub forma de vibratii. Dansul materiei subatomice la nivelul intregului cosmos poate reprezenta timpul.

Timpul este focul in care ardem. Avem nevoie de timp pentru a evolua. Trecem prin timp cu o viteza exagerata.

Tot binele care trebuie sa se manifeste in viata omului este deja un fapt implinit in Mintea Divina si este eliberat prin recunoasterea omului sau prin cuvantul rostit, asa incat omul trebuie sa fie atent sa decreteze ca numai Ideea Divina sa se manifeste, deoarece, adesea, el decreteaza esec sau adversitate cu ,,vorbele lui goale”.

Daca iti doresti un camin, prieteni, o slujba sau orice altceva bun, cere ,,selectia divina”.

,,Spirit Infinit, deschide calea care duce la dreptul meu camin, dreptul meu prieten, dreapta mea slujba. Aduc multumiri pentru ca aceasta se manifesta prin gratie divina, intr-un mod perfect.”

Este imposibil ca omul sa primeasca mai mult decat ceea ce el crede ca este posibil, deoarece omul este constrans de asteptarile limitate ale subconstientului. Omul trebuie sa isi largeasca orizontul de asteptare pentru a primi mai mult.

Fiecare om poarta in sine un lingou de aur; este constiinta aurului, a opulentei, cea care aduce bogatii in viata omului. Atunci cand cere, omul incepe cu finalul calatoriei, adica declara ca el a primit deja.

Prin afirmatie repetata, credinta se instaleaza in subconstient.

Nu ar fi necesar sa rostim o afirmatie mai mult de o singura data, daca am avea o credinta perfecta! Nu ar trebui sa pledezi sau sa implori, ci sa aduci repetat multumiri pentru ca ai primit.

Nu exista timp sau spatiu in Mintea Divina, prin urmare, cuvantul isi atinge instantaneu destinatia si ,,nu se intoarce gol”. Toata puterea este data omului (prin gandirea dreapta) de a aduce raiul lui, pe pamantul lui si acesta este telul ,,Jocului vietii”.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide