Te-ai intrebat vreodata daca tu stii cine esti cu adevarat?

Femeile au o relatie speciala cu pantofii lor, iar explicatia este foarte simpla. Descopera noile absorbante Bella Ideale si poti castiga multe premii! Cele mai multe dintre femei iubesc pantofii, deoarece acestia le ajuta sa se simta mai bine. In plus, majoritatea se joaca in fiecare zi mult mai mult cu alegerea pantofilor decat cu alegerea celorlalte elemente vestimentare, conform psychologytomorrowmagazine.com. In plus, cu mult inaintea aparitiei brandurilor de lux, femeile au fost innebunite dupa pantofi, noteaza si cosmopolitan.com. Acesta este si motivul pentru care iti prezentam 6 aspecte legate de relatia femeilor cu pantofii, la care nu te-ai gandit niciodata pana acum: 1. Arati mai bine cu pantofii potriviti Imaginea de sine este foarte importanta pentru femei. Desi unele haine te pot avantaja sau dezavantaja, in functie de inaltime si de silueta, pantofii nu fac astfel de discriminari, iar fiecare femeie arata fabulos, spre exemplu, intr-o astfel de pereche de balerini din piele naturala. Desi ne exprimam personalitatea prin alegerea pantofilor, aceasta nu depinde de caracteristicile noastre fizice. 2. Te simti bine atunci cand mergi la cumparaturi Atunci cand mergi la cumparaturi, in special pentru a achizitiona o noua pereche de pantofi, creierul tau secreta dopamina, fapt ce te face sa te simti mult mai fericita decat de obicei, conform megamood.com. In plus, cumparaturile activeaza un anumit centru nervos din creierul tau care iti spune sa cumperi tot mai multe produse. Acesta este un mecanism de aparare dezvoltat de-a lungul mileniilor si care, in urma cu sute sau cu mii de ani ne ajuta sa supravietuim perioadelor dificile facand provizii pentru „zile negre”. 3. Vrei sa fii la inaltime Psihologii au cazut de acord asupra faptului ca femeile care poarta tocuri simbolizeaza ideea de putere. Tocurile le ajuta pe femei sa para mai inalte si mai increzatoare in propriile forte. 4. Tocurile atrag privirile barbatilor Pantofii cu tocuri pun femeile intr-o postura atragatoare atat pentru ele insele, cat si pentru barbati, datorita posturii corpului in timpul mersului. 5. Poti rationaliza nevoia de a cumpara pantofi Spre deosebire de alte elemente vestimentare, pantofii sunt cei mai importanti. Confortul pe care il ofera o pereche de pantofi este esential, mai ales daca mergi pe jos pe distante mari. 6. De ce nu ii observa barbatii Atunci cand observa o femeie atragatoare, barbatii cauta contactul vizual. Din punct de vedere evolutionist, contactul vizual este esential pentru ca cei doi parteneri sa se cupleze. Dupa contactul vizual, barbatii coboara privirea, insa exista multe alte „obstacole” pana ajung sa observe pantofii.
Publicitate

“Oricine poate face faţă unei situaţii de criză. Viaţa de zi cu zi, în schimb, ne dă gata.” — Anton Cehov

Mulţi cred că nici nu contează să răspunzi la o asemenea întrebare. În definitiv, continui să exişti şi să trăieşti bine-mersi în fiecare zi, şi fără să ai nevoie de răspunsuri metafizice. Dar această întrebare deschide mult mai multe posibilităţi decât pare la prima vedere.

Această întrebare te ajută să te dezvolţi cu adevărat. Te evaluează corect. Din ce în ce mai adânc, până în profunzimile sufletului după care tânjeşti, chiar şi atunci când nu-ţi dai seama după ce tânjeşti de fapt.

Poţi să începi cu un răspuns simplu: sunt Cutare, am atâţia ani, mă ocup cu o anumită treabă în majoritatea timpului. Gândurile mele preponderente sunt… astea. Emoţiile pe care le trăiesc cel mai des sunt… Am mai mereu starea… care-o fi ea. Şi uite-aşa am creat un tablou al unei persoane, cât de cât aproape de realitate.

Poţi să verifici dacă ai făcut acest exerciţiu corect. Spune descrierea ta unei fiinţe apropiate, care te cunoaşte foarte bine. Dacă ea va fi de acord, e în regulă. Înseamnă că te cunoşti măcar puţin. Dacă nu, faci aceeaşi greşeală pe care o fac foarte mulţi: spun despre ei cum şi-ar dori să fie, nu cum sunt efectiv.

Partea proastă este că se şi poartă ca şi când deja ar fi aşa cum îşi doresc. Dau sfaturi “înţelepte” celor care încă nu au ajuns la acel “nivel”. Sfaturi care, din păcate, nu sunt acoperite de propriul lor comportament. Dau sfaturi despre cum să slăbeşti şi ei au o sută de kile.

Dar „exemplul personal nu este principalul mijloc de a-i influenta pe altii. Este singurul mijloc.” – spune Albert Schweitzer. O femeie l-a dus pe fiul sau la Mahatma Gandhi, care a întrebat-o ce doreste. „As vrea sa-l faci sa nu mai manânce zahar, a spus femeia.”

„Adu-mi baiatul înapoi peste doua saptamâni”, a replicat Gandhi. Doua saptamâni mai târziu, femeia s-a întors împreuna cu fiul ei. Gandhi s-a uitat la baiat si a spus: „Nu mai mânca zahar!”

Publicitate

Surprinsa, femeia a întrebat: „De ce a trebuit sa astept doua saptamâni ca sa spui asta?”

„În urma cu doua saptamâni, eu înca mai mâncam zahar”, i-a raspuns Gandhi.

Aşadar, cât de bine te cunoşti cu adevărat? Ia lista cu întrebări şi răspunde sincer:

  • Cum te numeşti? Ce vârstă ai?
  • Cu ce te ocupi în cea mai mare parte a timpului dintr-o zi?
  • La ce te gândeşti cel mai des?
  • Care sunt emoţiile pe care le trăieşti mai mereu?
  • Ce stări ai în fiecare zi?

Mai fă una în care răspunzi aşa cum ai vrea de fapt să fii. Observă diferenţele, lucrează asupra lor. Adaugă şi alte întrebări care contează pentru tine. Descrie cu sinceritate persoana care se conturează din aceste răspunsuri, cât mai obiectiv.

Ştiu, sunt mulţi care vor spune că metoda asta e o prostie, pentru că răspunsul la întrebarea “Cine sunt eu?” nu se dă în cuvinte. Pentru un răspuns real la această întrebare trebuie să meditezi aşa cum ne învaţă Ramana. Pentru că adevărul este că suntem fiinţe de origine divină, înzestraţi cu un Sine Suprem nemuritor, scânteie din Dumnezeu.

Dar dacă acest răspuns nu ţi se revelează din străfunduri, dacă nu îl trăieşti cu adevărat, are exact aceeaşi valoare cu lucrurile pe care ţi le închipui despre tine. Chiar şi acest răspuns trebuie dovedit prin fapte. Lista de întrebări funcţionează şi pentru o fiinţă cu sinele revelat.

Prin răspunsurile pe care le va da, sau prin tăcerea autentică pe care va simţi să o păstreze, va dovedi cine este. Aşadar, tu ştii cine eşti cu adevărat?

Sursa: puteredefemeie.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!


Publicitate


Alte Articole