Sfaturile unei bunici pentru o căsnicie fericită! Bune de memorat și pentru cei căsătoriți dar și pentru cei singuri!

Sfaturile unei bunici pentru o căsnicie fericită! Bune de memorat și pentru cei căsătoriți dar și pentru cei singuri!

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 January 2021 in De SufletRelatiiSfaturiViata

Chiar înainte de ziua nunții, bunica mi-a dezvăluit câteva secrete ale unei vieți de căsătorie ideale. Și așa cum a arătat propria mea experiență, aceste sfaturi ajută la ieșirea din multe situații de criză care se pot întâmpla în timpul vieții de familie și, de asemenea, la menținerea nu numai a respectului reciproc, ci și a iubirii.

Sfatul bunicii mele!

1. Nu trebuie să vă certați cu soțul/soția în fața copiilor, deoarece aceștia își vor pierde respectul și veți înceta să mai fiți o autoritate în ochii lor, ceea ce îi va determina să nu mai asculte de voi. În plus, îi veți traumatiza pe viață, auzind cuvintele urâte pa care vi le veți reproșa în momentele nervoase.

2. Nu vorbiți niciodată cu soțul/soția dvs. pe un ton ordonat, amintiți-vă că oamenii răspund mai bine la cererile de ajutor. Atunci când aveți nevoie de ceva, rugați frumos, oricât de mic ar fi gestul!

3. Cea mai mare valoare din această viață ar trebui să fie pacea din familia ta. Învață să ierți și susține-ți partenerul de viață. Ați plecat pe un drum împreună pentru a vă completa unul pe celălalt, nu pentru a vă judeca și a vă reproșa defectele.

4. Nu începeți niciodată să faceți curățenie având o dispoziție proastă, deoarece nu veți face decât mai multă murdărie în casa dvs. O atitudine pozitivă va umple locul de bucurie și va încărca toate obiectele pe care le atingeți cu o energie pozitivă!

5. Încearcă să înveți în mod constant ceva nou, deoarece doar o mamă educată poate crește copii deștepți. Ai grijă să ții mereu pasul cu copii tăi. Lumea evoluează cu o viteză foarte mare, și îți va trebui multă înțelepciune pentru a le înțelege comportamentul. Arată-le că ești la curent cu noutatea și vei avea o legătură mai puternică cu ei!

6. Amintiți-vă întotdeauna că gelozia distruge căsătoria. Dacă soțul/soția tău/ta te iubește cu adevărat, atunci el/ea nu te va înșela niciodată. Multe persoane au tendința să devină obsesiv de geloase încât ajung să își controleze partenerul la orice pas, asta nu face bine nici pentru sănătatea voastră, nici pentru căsnicie. O căsnicie trebuie să aibă valori morale pe care să le respecte!

7. Faceți ca toate felurile de mâncare să fie gustoase și frumos decorate, deoarece numai în acest fel vor fi plăcute de mâncat.

8. Baza relațiilor din fiecare familie este respectul. Acolo unde există iubire, există întotdeauna respect. Unde nu există iubire, nu există nimic!

Dacă asculți sfaturile bunicii mele, atunci respectul și dragostea vor domni întotdeauna în familia ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!