Se stie ca femeile sunt complicate, dar barbatii?

Se stie ca femeile sunt complicate, dar barbatii?

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 January 2018 in Relatii

Femeile sunt complicate, asta se știe. Dar bărbații?

Femeile sunt greu de mulțumit, dar nici bărbații nu sunt prea deciși.

Să imi explice și mie cineva ce înseamnă “îmi placi” sau “ești drăguță”. Înseamnă azi te sun, mâine dispar, ieșim la un suc, zâmbesc frumos, dispar din nou, apar și îți spun că nu ai mai dat un semn de viață. Serios?! Domnilor, vreți doamne lângă voi, dar ce faceți pentru a le cuceri?

Câteodată am impresia că mai rău mă complic așteptând un semn. Vreau să fiu sinceră și să răspund celor care ne tot critică: astăzi femeia a devenit mult mai puternică și mai independentă, ne-am obișnuit că spiritul de inițiativă și deseori am fost nevoite să facem primul pas. Din acest motiv am ajuns să avem două moduri de a înfrunta o relație: fie ne piere interesul când vedem atâta amăgeală și abureală, fie ne încăpățânăm și luptăm pentru a-l cuceri.

Este ușor să spui că-ți dorești o doamnă lângă tine, dar este greu să te porți ca un domn. Este ușor să spui că ești în căutarea unei iubiri adevărate, fără scopuri ascunse, dragoste ca în povești și așa mai departe. Adevărul este că până nu-ți faci de cap, orice ar face ea… tu te vei uita altundeva! Adevărul este că a iubi este o responsabilitate, ca o floare ce trebuie îngrijită zi după zi.

Unii spun că femeile au devenit prea aspre, prea pretențioase, prea independente și mofturoase. Unii spun că femeile nu mai sunt ce au fost, că acum au doar carieră sau bani în cap, că nu-ți mai face familie cu ele și că vor să ai tot gata pregătit. Da, unele caută asta. Problema este că de ele sunteți atrași, stimați domni.

Nu sunteți atrași din prima de modestie, simplitate și naturalețe. Trebuie să experimentați, să suferiți după cele care nu vă bagă în seamă ca apoi să înțelegeți că iubirea înseamnă altceva. Femeia pe care o ignorați astăzi, care vă scrie un mesaj politicos și nu este insistentă, vă place. Dar nu acum. Peste câțiva ani, când veți înțelege că tot experimentatul ăsta devine o pierdere de timp.

Cum Să-l Iubești

Îndrăgostește-te de cel care te face să râzi cu lacrimi, cel care în momentele grele te face să uiți de probleme, de cel care te plimbă prin parcuri, de un om cu care poți visa dar care te aduce cu picioarele pe pământ. Îndrăgostește-te de sufletul lui pentru că înfățișarea nu aduce bucurie ci bunătatea și frumusețea sufletului. Îndrăgostește-te de cel care te face să crezi în basme, de cel care te tratează ca o prințesă, de cel care nu îți spune povești, te ajută să le trăiești și orice s-ar întâmpla, te va susține în ceea ce îți dorești.

Nu încerca să-l schimbi, vei pierde timp și abia atunci vei realiza că îți lipsește ce ai avut cândva. Îndrăgostește-te de cel mai bun prieten, de cel care îți știe secretele și nu se oprește în fața unei coperți, merge mai departe și încearcă să înțeleagă motivul ascuns în spatele lacrimilor tale. Îndrăgostește-te de un domn, care știe să te respecte acasă și în public dar apoi când sunteți singuri te încălzește cu dragoste și tandrețe.

Îndrăgostește-te de omul care te face să te iubești așa cum ești, cel care indiferent de toate se întoarce la tine. Îndrăgostește-te de cel cu care ai ce discuta și de la care ai ceva de învățat, doar așa vă puteți completa. Îndrăgostește-te de cel pe care îl iubești cu adevărat, cel care te face să te trezești în fiecare zi cu zâmbetul pe buze, cel la care te gândești, cel pe care îl aștepți și cel cu care vrei să împarți oricare moment, ușor sau greu.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide