Se spune ca La Dumnezeu suntem ceea ce iubim!

Se spune ca La Dumnezeu suntem ceea ce iubim!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 May 2020 in De Suflet

“Toți cei care îl cheamă pe Dumnezeu întru adevărata credință, cu toată convingerea inimii, vor fi cu siguranță auziți, și vor primi ceea ce au cerut și și-au dorit.” – Martin Luther

La inceput, oamenii pot sa ti se para minunati. E doar o minunatie care te incanta si care da, uneori orbeste. Insa cu trecerea timpului, pe masura ce ii cunosti, ajungi sa le vezi si partile mai putin bune si nu atat de incantatoare. Iar asta, cu siguranta ii face mai greu de iubit.

Dar unde-i iubirea adevarata daca iubesti un om perfect? Nu e, as spune. De asta, ce bine-i ca nu exista oameni perfecti. Exista oameni frumosi, unii mai usor de iubit decat altii. Dar nimeni nu-i foarte usor de iubit. Dar si asta e bine, cred, pentru ca ar trebui sa scoata ce-i mai bun din noi, in primul rand. Stiu ce o sa spuneti unii, ca vorbesc despre ceea ce nu exista de fapt. Dar asta cred si dupa asta incerc sa traiesc, cu gandul ca iubind, trebuie sa devenim mai buni.

De asta ma si rog sa ma ajute Domnul sa nu fiu niciodata superficiala, sa nu ma poticnesc in defectele nimanui, pentru ca si eu le am pe ale mele din plin si totusi, El alege sa ma iubeasca.

Doar despre asta-i vorba azi si mie imi spun in primul rand: invata sa iubesti, fara a fi orbita. Invata sa vezi cum e totul de fapt, iar apoi iubeste, daca asta alegi. Iubirea aceea o sa ii transforme pe ceilalti in cei mai frumosi dintre pamanteni. Asta e puterea ei, putere care transforma de veacuri, care a transformat pacatosi in alesi ai Cerului, oameni rai in oameni buni, oameni mai putin frumosi [la suflet], in cei mai frumosi de pe fata pamantului.

Nu mai am timp pentru anumite lucruri, nu pentru ca am devenit aroganta, ci pur si simplu pentru ca am ajuns intr-un punct in viata mea in care nu vreau sa pierd mai mult timp cu lucruri care ma nemultumesc sau ma dor. Nu am timp nici pentru cinism, critici excesive si rugaminti mincinoase.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide