Se spune ca femeile au fost lasate pentru a fi lideri! Cand femeile sunt determinate, ele pot face minuni.

Se spune ca femeile au fost lasate pentru a fi lideri! Cand femeile sunt determinate, ele pot face minuni.

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 June 2020 in Curiozități

“Femeia a fost făcută din coastă… nu din picior ca să fie călcată, nu din cap ca să fie superioară, ci dintr-o parte ca să fie egală; de sub mână ca să fie protejată și de lângă inimă ca să fie iubită!”

In scripturile indiene, femeile au avut intotdeauna o putere extraordinara. De fapt, energia primordiala cunoscuta sub numele de Shakti, care este forta vietii din spatele intregii creatii, este feminina.

Femeile reunesc cele mai bune aspecte ale societatii

Femeile au abilitatea de a crea si de a transforma; ele aduc suflete pe aceasta planeta si ne invata cum sa traim. O mama este primul profesor al unui copil; ea ajuta la dezvoltarea comportamentului, este acolo sa tina de mana la primul pas sau sa imbratiseze la prima cazatura. Femeia este aducatoare de pace… si nu doar acasa, ci si in comunitate, in societate, in intreaga lume. Ea poate trece peste diferente si poate aduce pe toata lumea impreuna.

In acest ritm rapid de viata, trebuie sa echilibram pacea interioara, frumusetea si valorile etice cu provocarile externe cu care ne confruntam.

O femeie aduce pacea pentru ca ii este foarte usor sa se raporteze la nivelul inimii. Iar aceasta este cea mai mare putere pe care o poate avea o femeie; emotiile, sentimentele, motivatia, inspiratia. Barbatii inspira lupta, in timp ce femeile inspira unire.

Cand femeile sunt determinate, ele pot face minuni.

Femeile sunt coloana vertebrala a oricarei societati. Rolul lor in dezvoltarea unei societati este extrem de important. De fapt este singurul criteriu care determina daca o societate este puternica si armonioasa sau nu.

Nu astepta sa ti se ofere putere. O ai deja. Din pacate, majoritatea femeilor isi cer drepturile. Ce vrei? De la cine vrei? Ai drepturi egale, poarta-le cu mandrie. Invata sa ti le afirmi… nu trebuie sa mergi si sa ceri ceva, totul este pentru tine. Esti un lider! Ai potentialul de a aduce prosperitate, fericire si bucurie acestei lumi. Sa fie magie!

Sentimentul neimplinirii nu este unul neobisnuit. Cu atat mai mult cu cat esti tanara si lucrurile de abia se asaza in viata ta. Cariera se dezvolta, descoperi lucruri despre tine in fiecare zi si te dezvolti. Incerci sa devii femeia la care ai visat. Si totusi ai deseori senzatia de depresie.

Cum te motiveaza nefericirea cand jobul pe care il ai nu este exact ce iti doresti? Cand simti ca esti in pana de idei si de energie. Cand ai ajuns intr-un punct mort in relatia de cuplu.

Poate ca esti la primul job sau poate ca ai prins promovarea la care ai visat la locul de munca. Poate tocmai ti-ai cumparat un apartament ori o masina noua. Poate ca abia te-ai casatorit. Si totusi, e ora doua la amiaza, esti la job si nu te poti abtine sa simti ca esti captiva rutinei. Te simti neimplinita.

„Atunci când virtutea şi modestia îi luminează farmecele, strălucirea unei femei frumoase este mai puternică decât cea a stelelor din ceruri, şi nu ai cum rezista influenţei sale.” – Akhenaton



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide