Image

Scrisoarea unui tanar de 26 de ani despre iubire….

Desi nu am povestit multora si am evitat de multe ori sa vorbesc pe subiectul asta , sa stiti ca da , am iubit , inca prea mult , adevarul este ca am iubit numai suflete pierdute …

De ce am avut parte numai de asa ceva ? de ce am fost ales sa fiu doar “cel care vindeca” si sa fiu “ucis” in liniste prin relatii scurte si despartiri , sincer sa va spun nu stiu , poate asa mi-a fost sortit , poate Dumnezeu ma pregateste pentru ceva mai bun , sau poate ca am fost “trimis” acolo unde niste suflete ratacite aveau nevoie de indrumare , sau poate ca sunt prea prost si mi-am pus de prea multe ori bucati din suflet pe tava.

Bucati ? da .. bucati , pentru ca dupa o perioada atat de mult iti doresti sa nu mai fii ranit incat iubesti cu limita , nu iti mai permiti , ti-e frica sa te exteriorizezi desi in sufletul tau fierbi si stii ca daca o faci nu o sa fie bine pentru tine.

Multi ma intreaba “care a fost ce-a mai lunga relatie a ta” (sunt sigur ca nu sunt singurul) , raspunsul 2 – 3 luni maxim 4 , am avut surpriza sa mi se spuna de catre o fata “eu am impresia ca tu nu ai iubit niciodata , nu stii cum e sa ai o relatie cu cineva” , la dracu , nu stiu ????? am renuntat eu sa iubesc ????? NU !

In schimb am fost mereu “folosit” si lasat in urma …

Acum, problema se pune si in perceptia “relatiei” din ziua de azi , am avut de multe ori parte de propuneri de genul :

“Ne vedem in oras mergem la un film? Dupa care “bem un vin?” si dupa .. :>? ”

NU MERSI ! daca voi asta numiti relatie prefer sa fac laba pana la batranete decat sa fut curve ahtiate dupa “simtiri” si toate depravatele care cauta refugii .  Sau de multe ori sa te intalnesti cu cineva si nici sa nu schimbi bine doua cuvinte si sa te intrebe ca unde stai , cat platesti , daca te descurci etc .

Acuma ma scuzati ca nu m-am nascut vre-un fiu de mare “mahar” sau sau “bulibasa” cu bani , dar sa stiti ca , ca sa te intretii singur in ziua de azi si sa incerci sa iti faci un viitor de unul singur , sa tragi ca un caine sa iti cumperi ceva .. fara sprijin , pentru ca pur si simplu nu are cine sa te ajute , nu e chiar atat de usor , si daca aleg sa va scuip in gura de curve “gold diggers” scuzati-ma dar sa nu va mirati , pentru ca o bucata de pizda e doar o bucata de pizda si atat , degeaba o ai daca te arzi mai des ca painea la toaster si dupa ai pretentii sa fii “iubita” .. nu o sa se intample pentru simplu fapt ca niciun barbat intreg la minte nu cauta asa ceva sa ia acasa , cand erati mici va amenintau parintii ca va dau la tigani , acuma mergeti singure !!!

Daca nu esti femeie de casa sa vrei sa muncesti cot la cot cu el si sa va faceti un viitor impreuna , “dragostea” asta nu o sa se intample .
Poate ca nu am avut multe “relatii” de lunga durata dar am sufletul curat , si sunt impacat cu mine pentru ca atat cat am iubit am facut-o din inima, acuma va intreb pe voi cati ati facut asta ? nu e asa ca e nasoala intrebarea ?
“Care a fost ce-a mai sincera relatie a ta in care ai iubit ? ”
Ia sa va vad acuma , cat de “lungi” sunteti in simtiri ?

——————————————-
Semnat , un tanar de 26 de ani.

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon