Scapă de durerea de genunchi! Un remediu natural care te va ajuta să faci față durerilor de genunchi

Scapă de durerea de genunchi! Un remediu natural care te va ajuta să faci față durerilor de genunchi

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 September 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Genunchiul este una dintre cele mai importante articulații din scheletul nostru. Datorită acestuia, femurul, tibia și rotula rămân împreună și pot aluneca pentru a crea diverse mișcări, cum ar fi alergarea, mersul pe jos, șezutul și multe mișcări pe care le facem în viața de zi cu zi.

Uzura genunchiului poate provoca o varietate de inconveniente. Cele mai frecvente sunt durerea și inflamația, dar pot duce și la pierderea mobilității. De aici și importanța tratamentului lor timpuriu. Dacă facem acest lucru, vom putea evita cele mai grave și poate chiar ireparabile daune ale articulației.

Durerile acestei articulații sunt foarte des întâlnite. Persoanele în vârstă suferă în special de acest lucru. Din fericire, există unele ingrediente pe care le oferă natura pentru a ne ajuta să ameliorăm durerile de genunchi fără a fi nevoie de medicamente și cu doar două ouă.

Pe de altă parte, trebuie să ținem cont de faptul că genunchiul suportă 80% din greutatea corporală. Prin urmare, uzura genunchiului este un lucru normal. Alți factori care pot afecta în mod semnificativ uzura articulațiilor sunt: ​​supraponderalitatea, leziunile, suprasolicitarea, artrita sau leziunile.

Vă vom învăța cum să scăpați rapid și ușor de durerile de genunchi folosind un remediu natural puternic.

Pentru a pregăti acest remediu, veți avea nevoie de:

  • – gălbenuș de ou
  • – două lingurițe de sare
  • – bandaj elastic

Metoda de preparare:

– Bateți gălbenușul, apoi adăugați sare și amestecați bine.

Mod de utilizare:

– Scufundați vata în amestec și așezați-o pe genunchiul dureros, folosiți un bandaj elastic pentru a ține vata pe zona aplicată.

– Lăsați vata pe genunchi timp de două ore, apoi o puteți îndepărta.

– Folosiți aceste comprese de cel puțin 4 ori pe zi.

Cum acționează acest remediu:

Sarea este bogată în magneziu. Absorbția prin piele ajută la reducerea inflamației, care reduce durerea.

Pe de altă parte, gălbenușul de ou are un conținut ridicat de proteine ​​și minerale capabile să pătrundă în piele și să întărească țesuturile, ligamentele și oasele.

Recomandare:

Un alt mod util de ameliorare a durerilor de genunchi este plasarea unui pachet de gheață. Puteți aplica gheață pe genunchiul afectat de 4 sau 5 ori pe zi. Gheața va subția venele și asta va reduce inflamația.

Alternativ, vă puteți masa ușor genunchiul cu ulei esențial de muștar. Muștarul este un condiment care și-a dovedit eficacitatea în îmbunătățirea circulației sângelui. Activând circulația sângelui crescută în această zonă, gheața va ajuta la ameliorarea inflamației și, prin urmare, durerea va dispărea.

Ce remedii naturale folosiți pentru a vă reduce durerile de genunchi? Lăsați-ne în comentarii sfaturile dumneavoastră!


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!