Sapte mesaje motivationale care iti vor aduce increderea in tine

Sapte mesaje motivationale care iti vor aduce increderea in tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 November 2018 in Dezvoltare Personala

“Mintea este un aparat care merge în funcţie de ce îţi programezi tu în subconştient, adică în funcţie de ceea ce îţi spui ţie în gând. Mintea nu face altceva decât ce îţi spui ţie însuţi în gând. Cel mai bine să înţelegi mintea umană este să-ţi imaginezi că mintea este ceva separat de noi şi o putem programa la orice. Să-ţi imaginezi că tu alegi ce mintea ta vrea să gândească.” [Iustinian Cruceanu]

Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiti si celebri actori, rolurile lui memorabile sunt un reper pentru fiecare dintre noi. Dar, in ciuda succesului pe care l-a castigat, Keeanu Reeves este admirat si pentru felul cum si-a pastrat modestia.

Sunt mesaje de unde transpare autenticitatea si inima mare pe care o are. „Viata nu este despre a fi bogat, despre a fi popular sau cu educatie inalta, este despre a fi autentic, modest si bun.”, spune un astfel de mesaj postat de Keanu Reeves.

Toate evenimentele triste l-au transformat pe Keanu Reeves in omul minunat care este astazi.

Iata cateva dintre cele mai frumoase mesaje ale lui Keanu Reeves postate recent:

1. Cand te trezesti dimineata, adu multumiri luminii, vietii tale, puterii tale. Ofera multumiri pentru mancarea ta si pentru placerea de a trai. Daca nu gasesti niciun motiv pentru a oferi multumiri, greseala e in tine.

2. Poate ai 21 de ani sau 65. Astazi este tot ceea ce ai cu siguranta. Fii prezent! Nu astepta sa te bucuri de viata doar dupa ce obtii acel job si acea promotie sau faci X$. Nu atepta sa repari relatii sau sa iti faci noi prieteni. Nu iti amana viata pentru munca. Fa pasi de urias sau pasid e bebelusi – depinde de tine, dar fa ceva, orice! Dupa cum spunea Anthony Robbins mereu, Daca te simti blocat sau te simti dezamagit in legatura cu ceva, incepe prin a actiona. Acea miscare va crea o reactie in lant.

3. Cand crezi in scopul tau poti depasi obstacole, dezamagiri si poti indura greutati.

4. Fii cine esti si spune ceea ce simti, fiindca aceia care se supara nu conteaza iar cei care conteaza nu se supara.

5. Nu renunta. Munca ce ai depus-o din greu isi va arata roadele, tine-te de ceea ce faci indiferent cat de greu ar fi.

6. Timpul este singura resursa a vietii care atunci cand este consumata, ti-ai fi dorit sa il fi petrecut la maxim. Sa ai o zi frumoasa!

7. Cand te trezesti dimineata gandeste-te ce privilegiu pretios este sa fii in viata, sa respiri, sa gandesti, sa te bucuri – si apoi fa ca acea zi sa conteze!

“Puterea mentală poate fi dobândită – exact la fel ca şi puterea fizică. Ce înseamnă să ai o minte puternică? O minte puternică are capacitatea de a opri gândurile care îi induc frică şi neputinţă şi se focalizează pe a înlătura obstacolele din calea obiectivelor. Credinţele limitative sunt identificate şi înlăturate, rând pe rând, prin dialog interior. O minte puternică are ca şi caracteristici curajul, încrederea în propriile resurse, capacitatea de a persevera în ciuda dificultăţilor, determinarea, ambiţia şi controlul.

A fi în control înseamnă să ai capacitatea de a te automotiva şi de a influenţa direcţia şi rezultatele pe care le obţii în viaţă. A fi în control presupune să ai certitudinea că poţi să-ţi autodetermini existenţa în loc să aştepţi pasiv orice îţi pune în cale viaţa. Dacă ai o minte care se mulţumeşte cu mediocritatea, să nu fii surprins de rezultatele pe care le obţii în viaţă. A-ţi întări mintea este un obiectiv pe care trebuie să-l ai în vedere mereu de-a lungul vieţii. Dacă te focusezi constant pe a avea o minte puternică, la un moment dat vei deveni o persoană puternică, iar puterea va face parte din identitatea ta.” [Ursula Yvonne Sandner]

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!