Image

Saditi in voi un gand bun seara la culcare si lasati acest gand bun sa lucreze in timpul noptii. Nu va culcati niciodata cu un gand negativ in minte, pentru ca in timpul noptii va face ravagii in subconstientul vostru.

Publicat de Patricia Esca pe 10 June 2020 in Dezvoltare Personala

“Dacă nu obții tot ce îți dorești, gândește-te la lucrurile nerealizate pe care nu ți le dorești.” – Oscar Wilde

Ce frumos ne spune maestrul O.M.Aivanhov: Un discipol da importanta modului in care adoarme, pentru ca noaptea e cea care determina ziua urmatoare. Deci, inainte de a se culca, se leaga de lumea invizibila, lasa la o parte tot ceea ce l-a tulburat in cursul zilei, griji, nelinisti, suparari, el se gandeste la erorile pe care le-a putut comite pentru a le repara in timpul noptii si el se abandoneaza in sfarsit Ingerului somnului – pentru ca in fiecare seara noi murim si in fiecare dimineata reinviem.

A dormi, a parasi corpul fizic pentru a merge in cealalta lume, este un exercitiu pe care-l practicam zilnic cu scopul de a fi gata pregatiti pentru o zi cand va trebui cu adevarat sa plecam in cealalta parte.

Nu exista nici o diferenta intre a adormi si a parasi lumea materiala, in afara de faptul ca, atunci cand plecam de aici, parasim definitiv casa pe care o locuiam. In timpul somnului o parasim de asemenea, dar ramane o legatura care ne retine in aceasta casa (in corpul fizic).

Citeste si  Alege sa-ti traiesti viata adoptand o atitudine de invingator si astfel viata ta va fi una mult mai frumoasa!

Presupuneti ca astazi ati fost fericit, bine dispus. Dar daca in momentul adormirii ati inceput fara a sti de ce, sa aveti ganduri de tristete, de descurajare, a doua zi, la trezire, veti fi uimit sa constatati ca ceea ce a fost frumos in trairea voastra din ajun a disparut complet si ca a ramas in loc doar o senzatie dezagreabila. Puteti deci constata ca ultimul moment a fost mai important, mai semnificativ decat intreaga zi.

Presupuneti, din contra, ca ati avut o zi destul de proasta, dar ca inainte de a va abandona somnului, veti reusi, prin rugaciuni si ganduri bune, sa adormiti in pace. Aceste ultime momente curata totul in voi, va purifica, cu atat mai mult cu cat a doua zi va veti trezi cu intentii bune si proiecte constructive.

Exista in om lucratori care utilizeaza tot ce el a gandit la frontiera dintre veghe si somn, fiindca gandurile activeaza diferite forte. Deci feriti-va, nu adormiti cu ganduri rele, pentru ca ele vor distruge tot ce ati acumulat bun in timpul zilei. In timp ce, daca adormiti cu ganduri bune, ele vor ameliora totul in voi si a doua zi veti fi uimit sa vedeti in ce stare de pace si lumina va veti trezi.

Citeste si  Ai simtit vreodata ca cineva te santajeaza emotional? Fraze ca "Ține minte, îți va rămâne asta pe conștiință!" isi sunt cunoscute? Iata cum poti scapa de acest lucru!

Daca se intampla sa visam in timpul noptii ca comitem acte reprobabile pe care nu le-am face in stare de veghe, este ca nu stim sa ne pregatim pentru somn. Inainte de a adormi trebuie sa ne pregatim pentru o calatorie sacra care va da rezultate intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.

Saditi in voi un gand bun seara la culcare si lasati acest gand bun sa lucreze in timpul noptii. Nu va culcati niciodata cu un gand negativ in minte, pentru ca in timpul noptii va face ravagii in subconstientul vostru. Daca inainte sa adormiti sunteti invadati de nelinisti nu ramaneti in pat, sculati-va, aprindeti lampa, faceti cateva exercitii de respiratie sau o rugaciune sau cititi o pagina de gandire inalta si apoi culcati-va din nou.

Daca aceasta stare reapare la un moment dat, sculati-va a doua oara si reincepeti. In orice caz sa stiti ca nu puteti lupta eficace ramanand intins in pat. Veti spune ca, daca va sculati, va va lua frigul si ca puteti lupta prin gand ramanand in pat la cald. Nu, doar cand sunteti extrem de puternic va puteti apara!
In pozitie orizontala sunteti mai pasiv si mai putin puternic. Din contra, vertical, aveti mai multe forte si posibilitati pentru a actiona.

Citeste si  Cele mai frumoase sfaturi de viata oferite de Mahatma Gandhi "Sunt şapte rele în lume: 1. cunoştinţă fără caracter; 2. bogăţie fără muncă; 3. plăcere fără conştiinţă; 4. negoţ fără moralitate; 5. ştiinţă fără omenie; 6. politică fără principii şi 7. închinare fără predare."

Sa va fie de folos oameni frumosi!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!