Principalul motiv pentru care eșuăm este lipsa de răbdare

Principalul motiv pentru care eșuăm este lipsa de răbdare

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 August 2018 in Dezvoltare Personala

Teoria jumătății de oră – Principalul motiv pentru care eșuăm este lipsa de răbdare. Acest lucru, ca și dorința irezistibilă de rezultate imediate și împlinirea tuturor dorințelor, se află în centrul celor mai multe eșecuri. Realitatea este că succesul necesită timp. Marele succes necesită mult timp.

Richard Branson nu a devenit milionar peste noapte. Madonna nu s-a trezit într-o dimineață regina muzicii pop. David Beckham nu s-a transformat într-un super fotbalist fără mai multe sesiuni de antrenament.

Cu toate acestea, există o cale care funcționează pentru orice persoană și în orice situație. Majoritatea oamenilor știu de existența ei, dar nu o folosesc niciodată. De ce? Este mult mai bine să așteptați până când lumea însăși cade la picioarele tale. Cu toate acestea, lumea, de regulă, nu se grăbește să se încline în fața ta…

Astăzi, îți prezentăm o cale simplă care te va duce spre succes. Se numește teoria jumătății de oră și constă în faptul că se potrivește absolut tuturor și că este ușor de integrat în orice program.

Ideea generală este că întreprindeți o mică acțiune, în fiecare zi, timp de o jumătate de oră, apoi, pe măsură ce devi mai bun, crești dificultatea.

Pare evident, nu-i așa? Dar vei fi surprins de cât de mulți oameni vorbesc despre această banalitatea, însă niciodată nu încearcă să o pună în aplicare. Acest lucru poate însemna că vei atribui o jumătate de oră în fiecare zi pentru a citi.

Vorbesc prostii, nu-i așa? Dar, în acest fel, în decurs de un an vei citi aproximativ 24 de cărți, reprezentând mai mult decât citești în 10 ani.

Poți dedica jumătatea de oră pe zi, învățării unei limbi străine sau pentru a dobândi alte abilități utile. Obține cunoștințe aprofundate cu privire la problemele care te interesează, doar acordând jumătate de oră, pe zi, din timpul tău, studiului. Fă ceea ce ai amânat tot timpul, pentru mai târziu, din cauza constrângerilor de timp. După o anumită perioadă, de exemplu după o jumătate de an, privește în urmă și vezi de unde ai început.

Vei fi uimit de cât de mult ai avansat și asta dedicând doar 30 de minute din timpul tău zilnic…

De câte ori nu am încercat să aflăm răspunsuri la întrebări retorice? Ne încâlcim în propriile gânduri, ne lăsăm duși de val sau influențați de cei din jur și, răspunsul, ia-l de unde nu-i…

Nu te da bătut, această pildă este asemeni unui răspuns universal, citește-o și spune-ne părerea, la final!

-Bunelule, ce tot șușotești acolo, înainte de culcare?

-Gândul meu vorbește cu inima, fiule…

-Asta ce o mai însemna?

Bătrânul i-a răspuns cu o blândețe specifică oricărui bunic înțelept:

-Nu vreau să mă cert cu vecinul, care mi-a făcut probleme, iar acum nu știu ce am de făcut, așa că îmi voi pune gândul la inimă și voi adormi, iar dimineața când mă voi trezi, inima îmi va șopti, ce am de făcut…

-De unde știe inima ce trebuie tu să faci, bunelule?

-Inima știe totul, fiule, ne învață o viață întreagă. Și ție îți spun: atunci când cauți răspuns la o întrebare grea, care te frământă necontenit, atunci când nu înțelegi ceva, puneți înainte de somn gândul la inimă, iar dimineața vei descoperi toate răspunsurile…

Dar, cel mai important este să faci asta cu credință…

Nu-i de mirare că se spune: „Noaptea e un sfetnic bun…”.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide