Pozitia in care dormiti poate spune multe despre relatia voastra

Universul are un plan mai bun. Unul care este mai bun decat cel pe care il avem noi. Oricare ar fi „sursa” pentru tine: Dumnezeu, Universul, Allah, Spiritul – nu conteaza. Ceea ce conteaza este faptul ca noi ne pierdem din cand in cand perspectiva. Vrem ca noi sa spunem universului cand si cum vrem ca lucrurile sa se manifeste in vietile noastre. Traim in epoca „instant”. Daca vrem ceva, vrem sa il capatam – aproape imediat. Am devenit obisnuiti sa avem control aproape complet asupra vietilor noastre. Am inceput sa credem ca universul ar tebui sa lucreze dupa programul nostru. Ne lipseste smerenia. Seamana samanta dorintei tale in pamant roditor. Trage adanc aer in piept si da Universului o sansa sa isi faca numarul magic. Respecta faptul ca 50% sau poate chiar mai mult din plan nu este sub controlul nostru. Este peste putinta noastra – si dintr-un motiv bun. Sunt lectii spirituale care trebuie sa se intample cu scopul de a ne ridica la un nivel mai inalt de constiinta. Dar aceste lectii, probabil nu se vor intampla dupa programul nostru. Nu este vorba ca Universul nu iti da ceea ce vrei si cand vrei. Este despre Univers pregatindu-te pe tine pentru ca sa fii cel care esti. Sa te asiste in redobandirea cunoasterii despre cine esti tu INTR-ADEVAR. Puternic. Intreg. Imbelsugat. Demn. Sigur. Calauzit. Am putea crede ca avem probleme, dar singura problema reala pe care o avem este ca suntem deconectati de la sursa noastra. Universul ne va pune ocazional in genunchi, nu ca pedeapsa, ci pentru a ne arata o cale mai buna. Din nefericire, cand lucrurile in care ne-am pus increderea ne sunt luate, credem ca universul este pornit impotriva noastra. Dar universul de fapt prinde radacini pentru noi. Credem ca suntem pedepsiti. Gresim. Suntem iluminati. Este modul Universului de a ne invata ca avem deja tot ceea ce avem nevoie. Slujba noastra: fii disponibil. Fii deschis. Fii rabdator. Si sa stii ca raspunsul va fi cel mai probabil revelat, si intr-un mod pe care nu l-ai luat in considerare. Ai incredere ca viata se desfasoara intr-un ritm care satisface dezvoltarea ta cea mai buna si mai inalta. Controlezi ceea ce poti controla si lasa Universul sa faca restul de 50%. Daca lucrurile nu se intampla cum si cand le vrei tu – zambeste. Universul este la treaba, incercand sa iti arate o cale mai buna. Deci cat timp astepti: traieste cu recunostinta, traieste cu rabdare, traieste cu umilinta. Si spune-ti tie insuti: „Am incredere ca imi va fi dat orice am nevoie si in moduri cu mult mai marete decat imi pot imagina”. Sursa: viataverdeviu.ro Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Cercetătorii de la organizația Edinburgh International Science Festival spun că orice schimbare în relația de cuplu afectează și pozițiile pe care partenerii le adoptă în timpul somnului. Însă, ei nu se referă la postura pe care-o au înainte de culcare sau imediat după ce au adormit, ci la cele în care dorm o bună bucată din noapte și în care se trezesc dimineața.

Poziția ”îmbrățișați”

Apare atunci când partenerii tocmai s-au mutat împreună. În plus,poziția aceasta este populară în rândul cuplurilortinere căsătorite,când relația de familie este pasională,plină de sensibilitate și de dragoste.

Poziția “dialog”

Este postura în care dormiți față în față,dar există o distanță între voi doi. În plus,este frecvent întâlnită în rândul partenerilor care au o legătură strânsă,dar care nu petrec mult timp împreună și nu comunică des.

Poziția “protectorului”

Ambii parteneri dorm pe spate. De obicei,bărbatul stă pe spate,în timp ce femeia își sprijină capul pe umărul lui. Chiar dacă între ei există o chimie,această poziție denotă că,uneori,unul dintre cei doi consideră că este puțin inconfortabil să fie obligat să ia în considerare punctul de vedere al celuilalt.

Poziția ”iubiților”

Această poziție este foarte asemănătoare celei anterioare,deși este mult mai intimă. Este des întâlnită în rândul cuplurilor care nu se tem să-și arate sentimentele. Se iubesc foarte mult și au grijă unul de celălalt.

Poziția ”spate în spate”

Îi caracterizează pe partenerii care au avut o ceartă înainte de a se culca. Cu toate acestea,există și o explicație științifică:ambii parteneri sunt probabil persoane foarte independente,care au nevoie de mult spațiu personal.

Poziția “regele patului”

Îi reprezintă pe cei care se întind pe o suprafață mare a patului. În plus,este poziția care-i caracterizează pe cei care simt nevoia de a se afirma mai mult decât a-și arăta sentimentele față de partener. Comportamentul lor în relații este adesea egoist,ceea ce se reflectă în obiceiurile lor de dormit.

Trucurile Feng Shui te ajută să atragi dragostea

Să presupunem că îți dorești din răsputeri să îți găsești perechea, iar ea nu vrea să-și facă apariția de nicăieri. Înainte să începi să găsești vinovați și să consideri că ești neatractivă, aruncă o privire în jurul tău pentru că detaliile îți pot construi sau dărâma fericirea.

Ce este feng shui-ul tradițional și cum te poate influența

Publicitate

Feng shui-ul este o practică chinezească,antică,care te ajută să obții o viață împlinită beneficiind de energiile din mediul înconjurător. Stilul de viață modern a deformat existența liniștită într-una plină de haos și extreme. De aceea,feng shui-ul adoptă principiile echilibrului Yin și Yang pentru a corecta aceste defecte,această deteriorare. Locuințele actuale au creat dizarmonie,degradând principiile și aducând consecințe dezastruoase pentru locuitorii lor.Feng shui-ul tradițional îți vine în ajutor și îți permite să armonizezi locul în care trăiești.

Cum ar trebui să îți decorezi casa pentru a atrage dragostea

Scopul feng shui-ului tradițional este identificarea surselor favorabile ale Qi-ului în mediul înconjurător și poziționarea unei proprietăți,chiar și a noastră,de altfel,pentru a primi acest Qi.

Prin umare,Qi-ul,este o forță naturală a vieții care este concepută,simțită,zămislită din interacțiunea munților,dealurilor,care sunt de natură Yin,cu apele care sunt de natură Yang. Acesta nu poate fi creat artificial sau simulat de către om cu obiecte create de el,precum amulete sau figurine.

De aceea,este bine să cauți informații autentice,să apelezi la specialiști bine pregătiți și să nu aplici tot ceea ce găsești în zecile de cărți apărute pe piață,scrise chiar și de către necunoscători ai acestei științe,care cred că “tot ce este feng shui se vinde”!

Asemeni unui profet,fără abilitățile mistice și psihice,feng shui este de fapt o știință și o artă. Nu este nevoie de niciun ritual sau religie,intuiție sau abilități psihice.

Pe lângă alegerea obiectelor decorative (bazate pe cele 5 elemente) potrivite fiecărei camere sau energii,uneori mai sunt necesare și modificări radicale:

  • renunțarea la anumite obiecte de mobilier;
  • schimbarea dormitoruluicu sufrageria;
  • mutarea patului pentru a dormi cu capul spre o energie mai bună sau selectarea culorilor corespunzătoare fiecărei energii din acel spațiu;
  • evitarea dormitului sub grinzi,deoarece este ca și cum am avea sabia deasupra capului
  • evitarea oglinzilor în dormitoare,în care să te reflectezi în timpul somnului
  • evitarea dormitului în dreptul ușii,cu ușa deschisă,pentru a nu-ți ataca Qi-ul,așa cum spun chinezii.

În cât timp apar primele efecte după aplicarea remediilor

Va dura cam patru săptămâni până când energiile vor începe să se echilibreze și vei simți primele efecte. Remediile (cele 5 elemente din univers) plasate în locuri potrivite pentru echilibrare și armonizare aduc schimbări majore. Să nu te astepți la miracole,ci la oportunități cât se poate de reale:oameni potriviți care încep să apară în viața ta,anumite situații complicate care se clarifică,conceperea unui copil sau găsirea perechii potrivite.

Publicitate
Alte Articole
De Suflet
Teama de eșec este cel mai important factor care ne privează de atingerea adevăratului potențial. De cele mai multe ori este rezultatul gândurilor și al imaginației noastre. Pe scurt, ne este frică de fantastic, de ceva ce nu există. Poate că vei merge pe căi necunoscute, însă nu îți pierde niciodată încrederea în tine. Nu îți asculta temerile și nici pe cele ale celor din jur. Nu lăsa trecutul să te tragă în spate și nu renunța niciodată la ceea ce este important. Poate că uneori vei fi confuz, însă dacă vei merge cu pași mici, îți vei da seama ce ai de făcut pe mai departe. Iată 5 metode prin care să îți continui drumul în viață, indiferent cu ce te confrunți 1. Vizualizează ceea ce îți dorești și spune-o răspicat “Dacă îți poți imagina, o poți transforma în realitate.” – William Arthur Ward Ori de câte ori ești speriat de ceea ce va urma, încearcă să vizualizezi. Acest lucru te va ajuta să rămâi concentrat și să îți duci la bun final misiunea. Primul pas este acela de a înțelege că ceea ce îți dorești să faci, face deja parte din viața ta, trebuie doar să faci pașii necesari, pentru a ajunge la linia de finish. Orice îți propui să faci, trebuie vizualizat înainte și trebuie să spui cu voce tare „voi reuși!” rezultatul se va vedea chiar la 2-3 săptămâni după. 2. Întelege care sunt consecințele “Viața este asemeni mersului pe bicicletă. Trebuie să pedalezi, pentru a merge mai departe”– Albert Einstein Este ușor să cazi în tentația de a rămâne în zona de confort, însă dacă te vei teme, nu vei putea niciodată să îți atingi adevăratele țeluri în viață. Dacă nu vei ieși din zona de confort, nu vei reuși niciodată să îți atingi țelul. Așa cum prezentul este rezultatul trecutului, viitorul depinde de ceea ce faci azi. Tu vei fi cel care suportă consecințele acțiunilor tale! 3. Ai încredere în tine! “Fie că vei crede că poți sau că nu poți, ai dreptate în ambele cazuri!” – Henry Ford Fiecare aventură de succes se bazează pe încrederea în sine. Modul în care gândești îți va da putere sau te va demoraliza. Ceea ce crezi despre tine îți va influența sentimentele și acțiunile. Dezvoltă-te pe plan personal și ai încredere că poți face lucruri mărețe! 4. Mergi încet, dar continuă să mergi! “Un drum de mii de mile, începe cu un sigur pas.” – proverb chinezesc Concentrează-te pe câte un lucru, pe rând. Nu te gândi unde se va ajunge, ci doar la ceea ce ai de făcut, apoi trebuie să începi să faci ceva. Nu exagera cu activitățile, ia lucrurile treptat și astfel nu vei ajunge să fii copleșit. Indiferent care ar fi țelul tău, începe chiar de azi să îl pui în aplicare! Nu uita și că poți eșua, vestea bună este totuși aceea că ai învățat o lecție, așa că următorul proiect te va găsi mai înțelept. 5. Rămâi deschis schimbării “Atunci când este evident că nu îți atingi idealul, fii atent la pașii pe care îi faci!” – Confucius Ni se întâmplă de multe ori să nu reușim ceea ce ne propunem. Nu te gândi că ai țeluri prea înalte, ci gândește-te la pașii pe care i-ai făcut. Încearcă să mergi pe orice cale, până la urmă o vei găsi pe cea potrivită ție. Cheia este aceea de a rămâne deschis la nou! Nu trebuie să te temi de schimbare, trebuie să te temi doar de a nu fi deschis provocărilor vieții! “Fă zilnic un lucru nou, de care ți-a fost mereu frică!” – Eleanor Roosevelt Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!