Pozitia in care dormiti poate spune multe despre relatia voastra

Publicitate

Cercetătorii de la organizația Edinburgh International Science Festival spun că orice schimbare în relația de cuplu afectează și pozițiile pe care partenerii le adoptă în timpul somnului. Însă, ei nu se referă la postura pe care-o au înainte de culcare sau imediat după ce au adormit, ci la cele în care dorm o bună bucată din noapte și în care se trezesc dimineața.

Poziția ”îmbrățișați”

Apare atunci când partenerii tocmai s-au mutat împreună. În plus,poziția aceasta este populară în rândul cuplurilortinere căsătorite,când relația de familie este pasională,plină de sensibilitate și de dragoste.

Poziția “dialog”

Este postura în care dormiți față în față,dar există o distanță între voi doi. În plus,este frecvent întâlnită în rândul partenerilor care au o legătură strânsă,dar care nu petrec mult timp împreună și nu comunică des.

Poziția “protectorului”

Ambii parteneri dorm pe spate. De obicei,bărbatul stă pe spate,în timp ce femeia își sprijină capul pe umărul lui. Chiar dacă între ei există o chimie,această poziție denotă că,uneori,unul dintre cei doi consideră că este puțin inconfortabil să fie obligat să ia în considerare punctul de vedere al celuilalt.

Poziția ”iubiților”

Această poziție este foarte asemănătoare celei anterioare,deși este mult mai intimă. Este des întâlnită în rândul cuplurilor care nu se tem să-și arate sentimentele. Se iubesc foarte mult și au grijă unul de celălalt.

Poziția ”spate în spate”

Îi caracterizează pe partenerii care au avut o ceartă înainte de a se culca. Cu toate acestea,există și o explicație științifică:ambii parteneri sunt probabil persoane foarte independente,care au nevoie de mult spațiu personal.

Poziția “regele patului”

Îi reprezintă pe cei care se întind pe o suprafață mare a patului. În plus,este poziția care-i caracterizează pe cei care simt nevoia de a se afirma mai mult decât a-și arăta sentimentele față de partener. Comportamentul lor în relații este adesea egoist,ceea ce se reflectă în obiceiurile lor de dormit.

Trucurile Feng Shui te ajută să atragi dragostea

Să presupunem că îți dorești din răsputeri să îți găsești perechea, iar ea nu vrea să-și facă apariția de nicăieri. Înainte să începi să găsești vinovați și să consideri că ești neatractivă, aruncă o privire în jurul tău pentru că detaliile îți pot construi sau dărâma fericirea.

Ce este feng shui-ul tradițional și cum te poate influența

Publicitate

Feng shui-ul este o practică chinezească,antică,care te ajută să obții o viață împlinită beneficiind de energiile din mediul înconjurător. Stilul de viață modern a deformat existența liniștită într-una plină de haos și extreme. De aceea,feng shui-ul adoptă principiile echilibrului Yin și Yang pentru a corecta aceste defecte,această deteriorare. Locuințele actuale au creat dizarmonie,degradând principiile și aducând consecințe dezastruoase pentru locuitorii lor.Feng shui-ul tradițional îți vine în ajutor și îți permite să armonizezi locul în care trăiești.

Cum ar trebui să îți decorezi casa pentru a atrage dragostea

Scopul feng shui-ului tradițional este identificarea surselor favorabile ale Qi-ului în mediul înconjurător și poziționarea unei proprietăți,chiar și a noastră,de altfel,pentru a primi acest Qi.

Prin umare,Qi-ul,este o forță naturală a vieții care este concepută,simțită,zămislită din interacțiunea munților,dealurilor,care sunt de natură Yin,cu apele care sunt de natură Yang. Acesta nu poate fi creat artificial sau simulat de către om cu obiecte create de el,precum amulete sau figurine.

De aceea,este bine să cauți informații autentice,să apelezi la specialiști bine pregătiți și să nu aplici tot ceea ce găsești în zecile de cărți apărute pe piață,scrise chiar și de către necunoscători ai acestei științe,care cred că “tot ce este feng shui se vinde”!

Asemeni unui profet,fără abilitățile mistice și psihice,feng shui este de fapt o știință și o artă. Nu este nevoie de niciun ritual sau religie,intuiție sau abilități psihice.

Pe lângă alegerea obiectelor decorative (bazate pe cele 5 elemente) potrivite fiecărei camere sau energii,uneori mai sunt necesare și modificări radicale:

  • renunțarea la anumite obiecte de mobilier;
  • schimbarea dormitoruluicu sufrageria;
  • mutarea patului pentru a dormi cu capul spre o energie mai bună sau selectarea culorilor corespunzătoare fiecărei energii din acel spațiu;
  • evitarea dormitului sub grinzi,deoarece este ca și cum am avea sabia deasupra capului
  • evitarea oglinzilor în dormitoare,în care să te reflectezi în timpul somnului
  • evitarea dormitului în dreptul ușii,cu ușa deschisă,pentru a nu-ți ataca Qi-ul,așa cum spun chinezii.

În cât timp apar primele efecte după aplicarea remediilor

Va dura cam patru săptămâni până când energiile vor începe să se echilibreze și vei simți primele efecte. Remediile (cele 5 elemente din univers) plasate în locuri potrivite pentru echilibrare și armonizare aduc schimbări majore. Să nu te astepți la miracole,ci la oportunități cât se poate de reale:oameni potriviți care încep să apară în viața ta,anumite situații complicate care se clarifică,conceperea unui copil sau găsirea perechii potrivite.

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

De multe ori poate cineva incearca sa te ajute iar vei crede ca vrea sa iti faca rau… O pilda care iti va oferi o lectie pe viata!

Publicitate

“Câte lucruri am pierdut din teama de a nu pierde!” — Paulo Coelho

“O fetita tinea in mainile sale doua mere.

Mama sa a venit la ea si a intrebat-o bland pe mica ei fiica, afisand un zambet: scumpa mea, poti sa ii dai mamei tale unul din cele doua mere?

Fata s-a uitat la mama sa pentru cateva secunde, apoi brusc a luat o muscatura dintr-un mar si apoi repede o alta imbucatura din celalalt.

Mama a simtit ca ii ingheata zambetul pe fata. Se straduia din greu sa nu isi dezvaluie dezamagirea.

Apoi fetita i-a inmanat mamei sale unul din merele muscate si i-a spus: “Mamico, uite. Marul acesta este mai dulce.”

Indiferent de cine esti, de cat de multa experienta ai si de cate cunostinte crezi ca detii, evita sa judeci. Ofera-le celorlalti privilegiul de a se explica. Ceea ce vezi poate ca nu este realitatea. Nu trage niciodata concluzii pentru altii. Prin urmare, niciodata sa nu ne concentram doar pe ceea ce se vede la suprafata si sa nu ii judecam pe ceilalti fara sa ii intelegem mai intai. De exemplu:

Cei carora le place sa achite ei nota de plata… nu fac asta fiindca sunt prea bogati, ci fiindca pun prietenia deasupra banilor.

Cei care iau initiativa la munca… nu fac asta fiindca sunt prosti, ci fiindca inteleg concepul de responsabilitate.

Cei care isi cer primii scuze dupa o cearta… nu fac acest lucru deoarece ei sunt cei care au gresit, ci fiindca ii pretuiesc pe oamenii de langa ei.

Cei care sunt dispusi sa te ajute fac asta nu fiindca iti datoreaza ceva, ci fiindca te vad ca pe un prieten adevarat.

Cei care iti trimit adesea mesaj pe telefon, nu fac asta fiindca nu au nimic mai bun de facut, ci fiindca tu esti in inimile lor.

Publicitate

Intr-o zi, ne vom separa unii de altii si vom duce dorul conversatiilor noastre despre tot si nimic, despre visurile pe care le-am avut. Vor trece zile, luni, ani, vom pastra legatura din ce in ce mai putin.. Intr-o zi, copiii nostri vor vedea fotografiile cu noi si vor intreba: “Cine sunt acesti oameni?”. Iar noi vom zambi cu lacrimi invizibile fiindca inima este atinsa de un cuvant puternic si vom spune: ““Cei alaturi de care am avut cele mai bune zile din viata mea.”

Cu înțelepciune despre dragoste și viață.

Cu timpul înveți că a sta alături de cineva pentru că îți oferă un viitor bun înseamnă că, mai devreme sau mai târziu, vei vrea să te întorci la trecut.

Cu timpul înțelegi că doar cel care e capabil sa te iubească cu defectele tale, fără a pretinde să te schimbe, îți poate aduce toată fericirea pe care ți-o dorești.

Îți dai seama cu timpul că dacă ești alături de această persoana doar pentru a-ți întovărăși singurătatea, în mod inexorabil vei ajunge să nu mai vrei să o vezi.

Ajungi cu timpul să înțelegi că adevărații prieteni sunt numărați și că acela care nu luptă pentru ei, mai devreme sau mai târziu se va vedea înconjurat doar de false prietenii.

Cu timpul înveți că vorbele spuse într-un moment de mânie pot continua pentru tot restul vieții să facă rău celui rănit.

Cu timpul înveți că a scuza poate oricine, dar că a ierta doar sufletele cu adevărat mari pot.

Cu timpul înțelegi că dacă ai rănit grav un prieten e foarte probabil ca prietenia să nu mai fie niciodată la aceeași intensitate.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Pilde