Parintele Calistrat ne vorbeste despre referendum, cele mai frumoase cuvinte pe care le-am auzit de la inceputul acestei “crize nationale”

Publicitate

Acest articol nu doreste sa influenteze in niciun fel, cine doreste sa mearga la referendum, cine nu, sa nu mearga, e libertatea fiecarui cetatean sa-si exprime votul!

Parintele Calistrat spune lucrurilor pe nume si nu ii jigneste pe cei care nu sunt de acord.

– “DREPTE FACEȚI CĂRĂRILE DOMNULUI”!( Sf.Evanghelie).

– “LEGEA TA CUGETAREA MEA ESTE”!(Psalmii).

– Deși pare ușor absurd tot ce se petrece la nivel social, totuși nu suntem în stare noi un popor de români maturi și inteligenți, cu o vastă experiență practică, să netezim calea spre o cunoaștere sănătoasă a vieții și lumii, noii generații care vine acum?

– Chiar cred că trebuie să ne pese, că moment de moment se duc lupte cu întunericul minții lipsite de Dumnezeu care vrea să demonstreze că mama poate fi tata, iar tata poate fi mama.

– Generaţiile noi care vin, dacă sunt îndoctrinate greșit chiar şi în mod subtil, prin toate aceste informaţii din toată media, automat le va creşte curiozitatea, care naște ispitirea, imaginația și păcatul.

– Pruncii se nasc cu patru mari virtuţi: INOCENŢA – SFIALA RUȘINEA ŞI FECIORIA!

– Întreb un lucru!

– De ce un copil când creşte vrea să se spele singur?

– Ştie că este băiat sau este fată, are nevoie de intimitate!

– Dar dacă el învață de la gradiniţă, din şcoala primară, ce înseamnă sexul masculin sau feminin, ce înseamnă fecundarea, actul de procreere, ce înseamnă să se sărute doi bărbaţi, sau două femei, deja mintea lui este afectată de imaginația poftei desfrâului.

-Dacă ajunge să îi spună unui copil:

Publicitate

– “…că tu eşti fetiţă dar poţi să fii şi băiat, eşti băiat dar poţi să fii şi fetiţă, sau că tu poţi să te duci în toaleta de la fete dacă te crezi fetiţă şi tu fetiţă în toaleta băieţilor dacă te simți băiețel, ce să aleagă acel copil cu rațiunea crudă și bulversat total de noile concepte hazardiste? Ce formare morală sau valorică a eticii și bunului simț va alege în viață un asemenea prunc?

– Trebuie să demonstrăm o singură dată în viaţă “Mărturisire de Credinţă” la modul concret și autentic, prin vot creștin că românii sunt un popor al luminii ortodoxe, cu valori conservatoare ancorate în Sfânta Scriptură, dar fără a jigni pe cineva.

-Este treaba fiecărui cetățean cum alege să trăiască în intimitate, dar în societate trebuie să avem valori şi principii etice sănătoase și morale!

– Înaintea lui Dumnezeu vom da socoteală pentru că ne-a dat Dumnezeu o ţară liniştită, cu oameni morali și creștini și noi am șubrezit-o prin delăsare, nepăsare și păcat.

– După înverșunarea cu care este expus boicotul referendumului, după ura cu care suntem dezinformați, după forța cu care se mușcă din credința poporul nostru ortodox, este clar și categoric că acest Referendum are și un efect benefic și folositor asupra românilor și a României Ortodoxe.

-Poate încurcă liniștea unor capete diabolice, ori niște planuri ascunse și demonice a celor care nu suportă o Românie cu credință sănătoasă și credincioși, cu familii morale și normale în societatea cotidiană.

Facebook arata articolele doar persoanelor care sunt interesate. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Articole

Subconstientul tau actioneaza in mod automat, insa tu poti sa-l programezi sa actioneze asa cum doresti

Publicitate

Cand subconstientul tau este setat pe „automat”, fapt care stabileste destinul tau, aduce in viata ta evenimente, oameni de care ai si nu prea nevoie, atunci trebuie sa faci o „intelegere” cu el. insa ar fi fost perfect daca nu existau doua probleme. Iata care sunt ele:

Problema Nr. 1: nu stii ce „setari” ai

Ca sa intelegi, iti voi explica printr-un exemplu: Mihai are probleme cu fetele. ii este frica sa faca cunostinta cu ele. Daca totusi reuseste sa cunoasca pe cineva, atunci el se comporta in asa hal incat fetele fug din viata lui. insa, in acelasi timp, el sustine ca iata iata ceva se schimba in viata lui.

si mai departe lucrurile merg la fel de prost. Pentru ca el calca in fiecare zi pe aceeasi grebla. si daca ar fi fost o grebla reala ar fi avut nevoie de ajutorul unui medic pentru a scapa de durerile de cap. insa eroul nostru este incapatanat. El nici nu vrea sa se analizeze pe el, sa-si analizeze comportamentul, gandirea, nu vrea sa faca vreo schimbare si sa rezolve aceasta problema.

Problema Nr. 2: Daca stii ca unele „setari” sunt gresite, atunci incerci sa le ignori si te prefaci de parca ele nici nu exista

inca un exemplu: L-am urmarit mult timp pe Mihai si am identificat anumite „setari” gresite in comportamentul lui care il impiedica sa-si gaseasca iubirea. I-am spus direct despre el. El, in loc sa asculte sfatul prietenilor, a luat pozitia de aparare si nu recunoaste ca responsabilitatea pentru esec sta, de fapt, pe umerii lui.

Daca unei persoane nu ii ajung bani, atunci subconstientul lui actioneaza gresit in tot ceea ce tine de bani. Daca are probleme de sanatate – subconstientul lui actioneaza gresit si aici. Tot ce ramane este sa gasim toate aceste „setari” gresite si sa le remaniem.

Exista metode verificate capabile sa indeparteze aceste deficiente. insa astazi este destul sa recunoastem ca ele sunt, sa le identificam si sa le eliminam.

Pentru a obtine rezultate noi, avem nevoie de: CUNOsTINtE NOI, iar pentru ele avem nevoie de MOTIVAtIE. Pentru rezultate mai bune si o victorie incontestabila asupra subconstientului nostru avem nevoie de CONTROL si MEDIU POZITIV.

Publicitate

1. Cunostinte noi

Pe Internet gasesti o sumedenie de autori si inca mai multe metode efective de a-ti schimba subconstientul. Trebuie nu doar sa citesti cartile, dar sa le faci instrumente care sa iti schimbe viata. Acest lucru este posibil. iti garantez.

2. Motivatie

Lumea e construita in asa fel, incat tot ce se intampla in viata noastra se intampla dupa un anumit ciclu: ziua este precedata de noapte, iarna de vara, etc. Acestea sunt fenomene normale si trebuie intelese si acceptate.

S-ar putea sa ai nevoie de o pauza pentru ca organismul tau sa se stabilizeze si sa adune energie pentru urmatorul „salt”. Cel mai important este sa nu lasi mainile jos. Sa nu te dai batut si astfel rezultatul nu se va lasa mult timp asteptat.

3. Controlul

Ai nevoie de cineva care niciodata nu va rade de tine atunci cand ai decis sa faci schimbari in viata. Din contra, el sau el te va ajuta sa iti imbunatatesti munca si sa nu te dai batut la primele greutati intalnite.

El sau ea nu trebuie sa te compatimeasca. El sau ea, asemeni unui antrenor din sport, va trebui sa te inteleaga, sa te sustina si sa te inspire.

4. Mediu pozitiv

Schimband mediul in care traiesti, iti vei schimba comportamentul. Schimbandu-ti comportamentul vei putea sa te astepti la rezultate frumoase in aproape toate sferele de activitate.

insa aici apare o problema – mediul in care traiesc familia, rudele, prietenii sau colegii de la munca nu se schimba si vor actiona dupa metoda veche. Efectul muncii asupra subconstientului tau se poate pierde din cauza legaturii permanente cu anturajul vechi.

Cum rezolvam aceasta problema? Participa activ la formarea cercului de cunostinte, cauta oameni care te vor trage dupa ei in sus si evita oamenii care te vor influenta negativ.

Schimbarile sunt dureroase, insa posibile. Acum ai destule cunostinte pentru a face primul pas, arata dozadesucces.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala