Parintele Calistrat ne vorbeste despre referendum, cele mai frumoase cuvinte pe care le-am auzit de la inceputul acestei “crize nationale”

Parintele Calistrat ne vorbeste despre referendum, cele mai frumoase cuvinte pe care le-am auzit de la inceputul acestei “crize nationale”

Publicat de Patricia Esca pe 28 September 2018 in Articole

Acest articol nu doreste sa influenteze in niciun fel, cine doreste sa mearga la referendum, cine nu, sa nu mearga, e libertatea fiecarui cetatean sa-si exprime votul!

Parintele Calistrat spune lucrurilor pe nume si nu ii jigneste pe cei care nu sunt de acord.

– “DREPTE FACEȚI CĂRĂRILE DOMNULUI”!( Sf.Evanghelie).

– “LEGEA TA CUGETAREA MEA ESTE”!(Psalmii).

– Deși pare ușor absurd tot ce se petrece la nivel social, totuși nu suntem în stare noi un popor de români maturi și inteligenți, cu o vastă experiență practică, să netezim calea spre o cunoaștere sănătoasă a vieții și lumii, noii generații care vine acum?

– Chiar cred că trebuie să ne pese, că moment de moment se duc lupte cu întunericul minții lipsite de Dumnezeu care vrea să demonstreze că mama poate fi tata, iar tata poate fi mama.

– Generaţiile noi care vin, dacă sunt îndoctrinate greșit chiar şi în mod subtil, prin toate aceste informaţii din toată media, automat le va creşte curiozitatea, care naște ispitirea, imaginația și păcatul.

– Pruncii se nasc cu patru mari virtuţi: INOCENŢA – SFIALA RUȘINEA ŞI FECIORIA!

– Întreb un lucru!

– De ce un copil când creşte vrea să se spele singur?

– Ştie că este băiat sau este fată, are nevoie de intimitate!

– Dar dacă el învață de la gradiniţă, din şcoala primară, ce înseamnă sexul masculin sau feminin, ce înseamnă fecundarea, actul de procreere, ce înseamnă să se sărute doi bărbaţi, sau două femei, deja mintea lui este afectată de imaginația poftei desfrâului.

-Dacă ajunge să îi spună unui copil:

– “…că tu eşti fetiţă dar poţi să fii şi băiat, eşti băiat dar poţi să fii şi fetiţă, sau că tu poţi să te duci în toaleta de la fete dacă te crezi fetiţă şi tu fetiţă în toaleta băieţilor dacă te simți băiețel, ce să aleagă acel copil cu rațiunea crudă și bulversat total de noile concepte hazardiste? Ce formare morală sau valorică a eticii și bunului simț va alege în viață un asemenea prunc?

– Trebuie să demonstrăm o singură dată în viaţă “Mărturisire de Credinţă” la modul concret și autentic, prin vot creștin că românii sunt un popor al luminii ortodoxe, cu valori conservatoare ancorate în Sfânta Scriptură, dar fără a jigni pe cineva.

-Este treaba fiecărui cetățean cum alege să trăiască în intimitate, dar în societate trebuie să avem valori şi principii etice sănătoase și morale!

– Înaintea lui Dumnezeu vom da socoteală pentru că ne-a dat Dumnezeu o ţară liniştită, cu oameni morali și creștini și noi am șubrezit-o prin delăsare, nepăsare și păcat.

– După înverșunarea cu care este expus boicotul referendumului, după ura cu care suntem dezinformați, după forța cu care se mușcă din credința poporul nostru ortodox, este clar și categoric că acest Referendum are și un efect benefic și folositor asupra românilor și a României Ortodoxe.

-Poate încurcă liniștea unor capete diabolice, ori niște planuri ascunse și demonice a celor care nu suportă o Românie cu credință sănătoasă și credincioși, cu familii morale și normale în societatea cotidiană.

Facebook arata articolele doar persoanelor care sunt interesate. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Patricia Esca
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!