Orice om la un moment dat si-a pus intrebarea “exista ceva dincolo?” – Calatoriile astrale

Orice om la un moment dat si-a pus intrebarea “exista ceva dincolo?” – Calatoriile astrale

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 August 2018 in Curiozități

Călătoriile astrale sunt un subiect tabu, dar există numeroși oameni, înzestrați cu capacități extrasenzoriale, care au călătorit spre lumile ascunse percepției.

Cea mai importanta intrebare pe care si-a pus-o omenirea de alungul existentei sale nu este aceea daca exista sau nu Dumnezeu, ci una inrudita cu aceasta. Dilema care fascineaza, inspaimanta si macina pe orice om indiferent de rasa credinta, varsta, nivel financiar sau intelect este o una implacabila: “Exista ceva Dincolo?” Pentru a cauta raspunsuri, oamenii au cercetat din cele mai vechi timpuri “lumile nevazute” care ne inconjoara. Iar una dintre cele mai folosite metode a fost aceea a dedublarilor astrale.

Despre Nicolas Fraisse specialiștii afirmă că are capacități extrasenzoriale excepționale. El a fost eroul multor reportaje și chiar al unei cărți în care a fost prezentată capacitatea s-a de a se decorporaliza.

Cazul său a atras atenția mai multor cercetători francezi și elvețieni. Fantastica lui poveste începe la vârsta de șapte ani, atunci când se afla în sala de clasă.

Nicolas povestește că dintr-o dată s-a trezit acasă unde și-a văzut câinii, iar tatăl său lucra în gradină. La început, a crezut că ceea ce i se întâmpla, ieșirea din corpul fizic, este ceva normal. La vârsta de 13-14 ani, realizează că ceea ce i se întâmplă este ieșit din comun. La vârsta de 16 ani, își punea întrebarea dacă este nebun. Credea că visează, însă lucrurile nu stăteau așa.

Pentru că familia și prietenii săi îl considerau un ciudat, Nicolas a preferat să nu mai discute acest subiect. La vârsta de 18 ani, moare bunica sa. Nicolas a povestit că se trezea la mormântul bunicii sale, cu toate că, din punct de vedere fizic se afla la distanțe de zeci de kilometri.

Timp de zece ani, cazul său a fost studiat de specialiștii elvețieni care au constatat că Nicolas trecea automat la o stare de conștiință modificată. În timpul decorporării, subiectul are acces la achiziția extrasenzorială de informație din prezent, trecut și viitor, din spații și dimensiuni diferite.

Celebrul scriitor Hemingway a descris o astfel de experiență trăită personal, despre care spunea că sufletul iese din corp ca o batistă din buzunar. Călătoriile astrale sunt numite drumul către alte lumi.

Omul de afaceri american Robert Monroe a publicat în anul 1971 o carte în care a prezentat experiențele extrasenzoriale pe care le-a avut. Din punct de vedere fizic, Monroe se afla într-o locație la sute de kilometri de fabrica pe care o avea.

El a relatat cu lux de amănunt ceea ce făceau angajații săi în lipsa lui, cum își cheltuiau banii în timpul liber și alte întâmplări care țineau de viața lor intimă și nu aveau cum să fie cunoscute de Monroe.

Ingo Swann este celebru pentru capacitatea sa de a se decorporaliza. El a lucrat mai mulți ani pentru CIA. El și-a proiectat corpul astral pe planeta Jupiter, pe care a descris-o cu o precizie uimitoare.

Destpre Lună spunea că în zona ascunsă a acesteia existĂ o bază extraterestră. El a făcut călătorii astrale pe submarinele sovietice care utilizau tehnologie secretă, de unde a furnizat multe informații celor de la CIA.

În anul 1960, revista Science a publicat un articol despre o proiecție astrală care a avut loc pe submarinul Nautilus care se afla sub calota glaciara din Arctica.

In final, relatarile celor care calatoresc frecvent in afara corpului descriu cu o precizie uimitoare aceleasi etape inainte de a parasi trupul. In primul rand omul intra intr-o stare indermediara celei de somn, vis sau veghe, in care isi observa sistemul chakrelor si corpul astral de consistenta eteric-stravezie, care se ridica incepand cu regiunea picioarelor pentru a iesi prin chakrele din zona fruntii sau a crestetului capului. In momentul in care se iese din trup la propriu, se resimte o usoara senzatie de raceala concomitent cu observarea propriului corp asezat inert pe pat. Una dintre primele observatii ale celui proaspat iesit din trup este cea a asa numitului “cordon de argint” o legatura de lumina argintie care palpaie usor. Cordonul de argint este permanent legat intre ombilicul corpului astral si cel al corpului aflat in planul fizic.

Daca cordonul de argint este rupt, constiinta nu se mai poate intoarce niciodata in trup. Trup care ramane in stare de coma, spiritul nesabuitului calator astral ramanand prins “intre lumi” cum se zice popular.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!