Oferă-ți cea mai caldă și drăgăstoasă îmbrățișare pe care ai oferi-o celorlalți și amintește-ți ce ființă specială ești, unică pe acest pământ și în acest univers!

Oferă-ți cea mai caldă și drăgăstoasă îmbrățișare pe care ai oferi-o celorlalți și amintește-ți ce ființă specială ești, unică pe acest pământ și în acest univers!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 May 2018 in De Suflet

“Este în natura oamenilor să iubească – apoi să distrugă, apoi să iubească din nou – ceea ce ei prețuiesc cel mai mult. “– Neale Donald Walsch

De ce să îți dorești să fii precum alții când ești o persoană atât de frumoasă și de specială tocmai prin faptul că te diferențiezi de ceilalți, prin modul aparte în care ești? Citește un text care circulă pe internet și al cărui autor este necunoscut, dar care ne amintește cât de prețioși și valoroși suntem fiecare dintre noi tocmai prin unicitatea felului în care suntem.

Ești unic!

Gândește-te ce lucru miraculos, remarcabil și imposibil de dublicat ești tu ca ființă umană! Dintre toți oamenii care au venit și au plecat pe acest pământ de la începutul timpurilor, NICIUNUL dintre ei nu a fost ca tine.

Nimeni dintre cei care au trăit vreodată sau vor veni nu a avut și nici nu va avea combinația ta de abilitați, talente, trăsături fizice, cunoștințe, poveri, dureri și oportunități.

Părul nimănui altcuiva nu crește ca al tău. Amprentele nimănui altcuiva nu sunt ca ale tale. Nimeni nu va avea vreodată secretele sale interioare și nimeni nu va cunoaște expresiile familiei tale așa cum o faci tu.

Nimeni nu va râde la exact aceleași lucuri ca și tine și nimeni nu va strănuta așa cum o faci tu. Nimeni nu se roagă în aceeași manieră în care o faci tu. Nimeni nu este iubit de aceeași combinație de oameni care te iubesc pe tine – NIMENI! Nimeni înaintea ta și nimeni după tine. Ești absolut UNIC!

Bucură-te de unicitatea ta. Nu trebuie să te prefaci sau să disimulezi ca să fii ca altcineva. Nu ai fost menit să fii ca altcineva. Nu trebuie să minți ca să ascunzi părțile din tine care nu sunt ca ceea ce vezi tu în oricine altcineva.

Ți-a fost hărăzit să fii diferit. Niciodată în toată istoria lumii nu vor trece aceleași lucruri prin mintea, sufletul și spiritul unei persoane ca cele care trec acum prin mintea ta chiar acum.

Dacă nu ai fi existat, ar fi fost un gol în creație, un gol în istorie, ceva ar fi lipsit din planul pe care divinitatea l-a rezervat umanității.

Prețuiește-ți unicitatea. Este un dar care ți-a fost oferit doar ție. Bucură-te de el și împărtășește-l! Nimeni nu poate ajunge la inimile celorlalți la fel cum o faci tu. Nimeni nu poate vorbi în exact aceleași cuvinte ca și tine. Nimeni nu le poate conferi înțelesul pe care îl oferi tu. Nimeni nu poate alina sau oferi mângâiere în modul în care oferi tu. Nimeni nu poate oferi unei alte persoane felul tău unic de a înțelege.

Nimeni nu se poate bucura în modul în care o faci tu. Nimeni nu poate fi vesel sau fericit în felul în care ești tu. Nimeni nu poate zâmbi așa cum zâmbești tu. Nimeni nu poate avea impactul asupra unei alte ființe umane așa cum îl ai tu.

Împărtășește-ți unicitatea. Las-o să curgă liberă în rândul familiei tale, în rândul prietenilor tăi, al oamenilor pe care îi întâlnești în grabă sau când alergi de colo colo, împărtășește-o oriunde te-ai afla și ai trăi. Acel dar care ești ți-a fost dat ca să te bucuri de el și să îl împărtășești. Oferă-te pe tine însuți! Vezi darul din tine! Primește-l! Lasă-l să te bucure! Lasă-l să te inspire, să te impulsioneze și să te însuflețească!

Ești unic!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!