Image

O pisică poate arăta cine este cu adevărat o persoană

Publicat de Patricia Esca pe 26 January 2021 in CuriozitățiSpiritualitateViata

Majoritatea oamenilor au o atitudine pozitivă față de pisici. Dar totuși, există oameni care evită contactul cu aceste animale sau chiar le resping. Însă, ce este în neregulă cu asta?! De fapt, există o legătură între viața unei persoane și atitudinea acesteia față de pisici.

Toată lumea știe că pisicile și câinii trăiesc alături de oameni ca animale de companie de mult timp. Dar dacă totul este clar cu câinii: au fost întotdeauna necesari pentru protecție și vânătoare, atunci cu pisicile totul este mult mai interesant.

Se poate presupune că sarcina principală a pisicilor a fost întotdeauna să prindă șoareci, șobolani și alți dăunători. Însă nu ăsta este adevărul. Pisicile au o energie și empatie uimitoare. Adică au un sentiment subtil al dispoziției și stării generale a unei persoane. Adesea, proprietarii acestor creaturi cu blană vorbesc despre felul în care pisicile îi ameliorează, de exemplu, de dureri de cap sau hipertensiune arterială.

Când o persoană are o durere într-o anumită parte a corpului, pisica o simte și se apropie de locul dureros, după care vine ușurarea. Se crede că pisicile îi ajută pe oameni la un nivel bioenergetic invizibil. Adică, ele văd ceea ce oamenii nu pot vedea și sunt capabile să-i influențeze. Desigur, aceste animale nu sunt capabile să vindece oamenii de boli grave, dar pot reduce destul de mult durerea.

Citeste si  Ce culori sa alegem la haine in functie de ziua saptamanii si cum ne influenteaza acestea

Acest animal pufos servește ca o adevărată reflectare a proprietarului său. Deci, dacă ceva în viața stăpânului nu merge bine și are parte numai de probleme, atunci acest lucru va afecta cu siguranță animalul. Pisica poate să nu mai aibă grijă de ea însăși, își va pierde pofta de mâncare, iar activitatea ei va scădea. Se pare că reflectă starea interioară a stăpânului său.

Cu alte cuvinte, dacă animalul și-a schimbat dramatic comportamentul, atunci cel mai probabil ceva nu este în regulă cu stăpânul. Însă, acest lucru nu se referă doar la un membru al familiei, ci la întreaga familie. Deci, aceste frumuseți pufoase simt orice energie negativă și reacționează la certurile din familie.

În plus, pisicile iau întotdeauna partea unui membru al familiei acuzat pe nedrept. De obicei, ele încearcă să mângâie și să consoleze copiii, care sunt adesea certați și pedepsiți de părinți.

Dacă unei persoane nu-i plac pisicile, atunci viața ei probabil nu merge bine. Însă acest animal este întotdeauna gata să vină să ajute și să ofere sprijin. Se pare că o persoană care respinge o pisică respinge ajutorul din exterior. Astfel de oameni ar trebui să se gândească serios la acest lucru, pentru că poate, schimbând atitudinea față de aceste animale, va putea să își schimbe viața.

Citeste si  8 motive importante pentru care ar trebui să dormiți pe partea stângă

Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!