O femeie nu are nevoie de multe, ea se multumeste cu un gest spontan, plimbarile prin parc, momentele împreună

O femeie nu are nevoie de multe, ea se multumeste cu un gest spontan, plimbarile prin parc, momentele împreună

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 May 2020 in Dezvoltare Personala

“Fericirea adevarata e totdeauna o clipa. Mai mult n-ar putea indura firea omului, care deseori, intr-o viata de multi ani nu are norocul sa intalneasca nici clipa aceasta, nici macar sa se apropie de ea.” – Liviu Rebreanu

Nu-mi trebuie mult, este important cine sunt atunci cand ma aflu langa omul iubit!

Apreciez mai mult o floare intr-o zi fara ocazii speciale, un mesaj ce ma surprinde, un sarut pe frunte inainte de a-mi spune noapte buna.

Ai putea spune ca sunt o romantica si trebuie sa recunosc ca ai dreptate. Nu vreau sa ma vindec de acest sentiment pentru ca dragostea inseamna sa fii acolo, sa imparti bune si rele, sa simti fiecare moment, sa te lasi surprinsa si sa imbunatatesti viata omului pe care-l iubesti.

Mult timp am crezut ca ceva nu-i in regula, ca am asteptari prea mari si ca acel om – tandru, atent si carismatic – nu exista. Si daca ar exista, probabil nu este pentru mine. Timpul mi-a dovedit ca in lume fiecare dintre noi are o jumatate. Stiu ca unii domni apreciaza altceva, dar imi place sa cred ca mai exista barbati care apreciaza spontaneitatea, ambitia si naturaletea femeii. Imi place sa cred ca nu este nimic rau in a petrece o seara linistita, urmarind un film in doi.

Sunt femeia pe care probabil nu o observi atunci cand mergi intr-un club… pentru ca nu-mi place sa fiu in centrul atentiei. Nu-mi place sa beau pentru a ma distra, ci prefer sa o fac pentru ca am starea de spirit adecvata.

Probabil nu ma observi pe strada pentru ca port haine neutre si nu-mi place sa-mi afisez posteriorul sau decolteul la prima ocazie. Sunt femeia care prefera sa fie descoperita si crede cu desavarsire in intimitate. Dincolo de toate, sunt femeia care apreciaza spontaneitatea, plimbarile in doi, serile urmarind un film, gatitul impreuna si tot ce-mi satisface cunostinta.

Cand usa se inchide, ramane intre noi ce se va intampla. Pentru ca asa sunt eu, tot ce-i frumos vreau sa tin pentru mine. Doar pentru mine!

de Maria Cristiana TudoseDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide