Image

O femeie nu are nevoie de multe, ea se multumeste cu un gest spontan, plimbarile prin parc, momentele împreună

Publicat de Patricia Esca pe 6 May 2020 in Dezvoltare Personala

“Fericirea adevarata e totdeauna o clipa. Mai mult n-ar putea indura firea omului, care deseori, intr-o viata de multi ani nu are norocul sa intalneasca nici clipa aceasta, nici macar sa se apropie de ea.” – Liviu Rebreanu

Nu-mi trebuie mult, este important cine sunt atunci cand ma aflu langa omul iubit!

Apreciez mai mult o floare intr-o zi fara ocazii speciale, un mesaj ce ma surprinde, un sarut pe frunte inainte de a-mi spune noapte buna.

Ai putea spune ca sunt o romantica si trebuie sa recunosc ca ai dreptate. Nu vreau sa ma vindec de acest sentiment pentru ca dragostea inseamna sa fii acolo, sa imparti bune si rele, sa simti fiecare moment, sa te lasi surprinsa si sa imbunatatesti viata omului pe care-l iubesti.

Mult timp am crezut ca ceva nu-i in regula, ca am asteptari prea mari si ca acel om – tandru, atent si carismatic – nu exista. Si daca ar exista, probabil nu este pentru mine. Timpul mi-a dovedit ca in lume fiecare dintre noi are o jumatate. Stiu ca unii domni apreciaza altceva, dar imi place sa cred ca mai exista barbati care apreciaza spontaneitatea, ambitia si naturaletea femeii. Imi place sa cred ca nu este nimic rau in a petrece o seara linistita, urmarind un film in doi.

Citeste si  Va veni o vreme cand nu o vei mai avea langa tine si o vei cauta .... Pretuieste-ti mama!

Sunt femeia pe care probabil nu o observi atunci cand mergi intr-un club… pentru ca nu-mi place sa fiu in centrul atentiei. Nu-mi place sa beau pentru a ma distra, ci prefer sa o fac pentru ca am starea de spirit adecvata.

Probabil nu ma observi pe strada pentru ca port haine neutre si nu-mi place sa-mi afisez posteriorul sau decolteul la prima ocazie. Sunt femeia care prefera sa fie descoperita si crede cu desavarsire in intimitate. Dincolo de toate, sunt femeia care apreciaza spontaneitatea, plimbarile in doi, serile urmarind un film, gatitul impreuna si tot ce-mi satisface cunostinta.

Cand usa se inchide, ramane intre noi ce se va intampla. Pentru ca asa sunt eu, tot ce-i frumos vreau sa tin pentru mine. Doar pentru mine!

de Maria Cristiana Tudose


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon