Nu vana dragostea peste tot. Pentru ca dragostea nu trebuie vanata, ci asteptata. Ea nu va aparea cand vrei tu, ci cand vrea ea.

Nu vana dragostea peste tot. Pentru ca dragostea nu trebuie vanata, ci asteptata. Ea nu va aparea cand vrei tu, ci cand vrea ea.

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 June 2018 in De SufletRelatii

Dragostea nu este ceva ce cumperi de la magazin. Nu este un lucru pe care il poti obtine cand vrei, unde vrei, cum vrei si ori de cate ori vrei.

Chiar daca este gratuita, dragostea nu este intotdeauna usor de gasit. Nu poti gasi dragoste la supermarket, nu o poti lua cu tine acasa si sa te bucuri de ea intr-o dimineata rece de iarna, cand savurezi o cana de cafea calda.

Dragostea nu este o pereche frumoasa de pantofi care iti atrage atentia in timp ce te plimbi prin mall. Nu este nici un cadou surpriza pe care il vei primi de ziua ta de nastere, nici un hobby nou care sa alunge plictiseala din viata ta.

Dragostea este foarte dificil de gasit. De aceea iti spun… nu fugi dupa ea. Nu o cauta in disperare.

Nu vana dragostea peste tot. Pentru ca dragostea nu trebuie vanata, ci asteptata. Ea nu va aparea cand vrei tu, ci cand vrea ea.

Nu fugi dupa dragoste. Nu cauta iubirea pentru ca, intr-o zi, vei fi surprinsa sa vezi de ce surprize ti-a pregatit destinul. Vei merge mandra in timp ce tii mana lui strans in mana ta.

Nu cauta iubirea cand ai obosit si nu mai vrei sa fii singura. Nu o urmari atunci cand realitatea pare sa vina la pachet cu ganduri inspaimantatoare. In scurt timp vei obosi si te vei opri. Iti vei da seama ca nu merita… pentru ca nu este dragoste adevarata.

Nu esti intr-o cursa. Nu trebuie sa castigi nimic. Aminteste-ti ca inima ta nu iubeste cand vrea mintea ta.

Va veni acea zi in care dragostea te va gasi. O vei simti printr-un mesaj dulce primit in miez de noapte. O vei vedea in rasul lui dupa o intalnire romantica. O vei auzi in inima lui care bate la unison cu a ta. O vei gasi in barbatul care te va lua in brate dupa o zi obositoare.

Dragostea te va gasi in momentul in care nu vei mai fugi dupa ea. Persoana potrivita va veni la momentul potrivit. Poate ca nu astazi, poate ca nu maine… insa, crede-ma, va aparea in viata ta. Ai rabdare. Pastreaza-ti sperantele si lasa iubirea sa isi gaseasca drumul catre inima ta.

Asteapta ca dragostea sa te gaseasca.

„Daca esti iubit cu adevarat de cineva, devii mai puternic, iar daca iubesti pe cineva cu adevarat, devii mai curajos.” Lao Tzu

„Am iubit cu o dragoste ce era mai mult decat dragoste.” Edgar Allan Poe

„Orice dragoste e o incatusare. Chiar daca o dulce incatusare.” Cella Serghi

„Singurul fel de dragoste pe care merita sa il ai este acea dragoste care traieste si rade si lupta si iubeste.” Dalton Trumbo

„Ceea ce nu primim intotdeauna deajuns este dragoste. Si ceea ce nu dam intotdeauna deajuns este dragoste.” Henry Miller

„Nu e nebun mai mare decat cel ce crede in dragoste; nu e nebun mai mare decat cel ce nu crede in dragoste.” George Budoi

„In dragoste, singura victorie e fuga.” Napoleon Bonaparte

„Adevarata iubire este ca o fantoma: toata lumea vorbeste despre ea dar putini au intalnit-o.” Rochefoucauld

„Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca atunci cand o vei cunoaste in sfarsit, sa stii sa fii recunoscator.” Gabriel Garcia Marquez

„Aud vibrand vocea ta in toate zgomotele lumii.” Paul Eluard

„Tot ce stim despre iubire este ca iubirea e totul.” Emily Dickinson

„Nimeni n-a iubit cum am iubit eu. Nimeni n-a suferit cum am suferit eu. Toti spunem asa. Si toti avem dreptate.” Alexandru Macedonski

„Daca as fi intrebat de ce-l iubesc, cred ca singurul meu raspuns ar fi: pentru ca a fost el, pentru ca am fost eu.” Michel de Montaigne

Susa: kudika.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!