Nu trebuie să fii o super femeie în fiecare zi. Uneori, trebuie să ai puterea de a lăsa pe alții să te salveze…

Nu trebuie să fii o super femeie în fiecare zi. Uneori, trebuie să ai puterea de a lăsa pe alții să te salveze…

Publicat de Patricia Esca pe 18 October 2018 in De Suflet

Această lume este prea mare pentru tine pentru a o ține pe umeri. Lumea este prea aspră pentru asta. Este timpul să nu te mai prefaci. Este timpul să te eliberezi de tot. Să faci o pauză. Să respiri. Știu că ești de părere că este responsabilitatea ta să fii întotdeauna bine. Simți că este datoria ta să fii puternică. Nu vrei ca nimeni să își facă griji. Nu vrei ca nimenui să îi fie milă de tine.

Vrei să scapi de toate aceste griji. Să le pui pe toate într-o sticlă, să o sigilezi și să o arunci în mare. Însă problema este că sticla se va întoarce întotdeauna la tine. Aceste griji, această tristețe, aceste sentimente… se vor întoarce întotdeauna. Totul va fi readus de valurile mării.

Însă… nu trebuie să fii puternică tot timpul.

Nu trebuie să fie deloc așa. Ești doar o persoană. Ești un suflet. Este în regulă să fii tristă. Este în regulă să nu te simți tocmai bine. Însă trebuie să îți permiți să te simți așa. Trebuie să îți permiți să renunți la această frică. În cele din urmă, trebuie să renunți la această sticlă.

Nu există nicio putere care să vină să ignore adevăratele tale emoții. Puterea vine din acceptarea acestor emoții. Puterea vine din energia de a cere ajutor. Și de a spune că sufletul tău trece prin multe momente dificile… și că lupți pentru a merge mai departe. A fi puternică nu înseamnă a sigila sticla. A fi puternică înseamnă să lași totul afară… sentimente, emoții, gânduri… chiar dacă te sperie.

Nu este nicio rușine să simți că nu mai poți.

Toți trecem prin astfel de momente. Și o arătăm în moduri diferite. Nu este nicio rușine să simți durere. Toți simțim. Și nu este nicio rușine să ceri ajutor. Pentru că uneori toți avem nevoie de ajutor.

Această lume este prea mare pentru tine pentru a o ține pe umeri. Lumea este prea aspră pentru asta. Este timpul să nu te mai prefaci. Este timpul să te eliberezi de tot. Să faci o pauză. Să respiri.

Este în regulă să nu fii în regulă uneori. Este în regulă să duci lupte în viața ta. Însă nu trebuie să ascunzi aceste aspecte față de lume… și nici față de tine, de inima ta. Vorbește. Spune ce ai pe suflet. Spune cuiva. Oricui. Nu ține totul pentru tine. Nu lasă ca grijile să aducă negativitate în viața ta.

În cele din urmă, ești un simplu om.

Nu trebuie să ai un zâmbet pe fața ta în fiecare zi. Nu trebuie să acoperi cicatricile care te bântuie zilnic. Nu trebuie să lupți de una singură. Nu trebuie să fii atât de tare. Nu trebuie să fii o super femeie în fiecare zi. Uneori, trebuie să ai puterea de a lăsa pe alții să te salveze.

Sursa: kudika.ro

“Doar pentru că ai dat greş o dată nu înseamnă că vei da greş mereu. Continuă să încerci, ai răbdare şi întotdeauna să crezi în tine, pentru că, dacă nu o faci tu, cine să o facă?” – Marilyn Monroe

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Patricia Esca
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!