Nu mai incerca sa-i multumesti pe altii, fa din tine o prioritate

Nu mai incerca sa-i multumesti pe altii, fa din tine o prioritate

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 October 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitate

Nimeni nu observă lacrimile tale. Nimeni nu observă tristețea ta. Nimeni nu observă durerea ta. Însă toată lumea observă greșelile tale.

Știu, este în natura noastră să ne pese de ce spun sau cred oamenii din jurul nostru. Vrem să îi vedem fericiți. Vrem să le știm părerea. Vrem să fie de acord cu noi.

Însă ce se întâmplă în momentul în care alegi să nu te mai intereseze de ce spun ei?

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, îți dai seama că tu ești singura care deține controlul asupra propriei vieți. Singura persoană cu care trebuie să te consulți înainte de a lua o decizie, de a face o schimbare, de a începe un nou drum ești chiar tu.

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, îți dai seama cât timp pierdeai pentru a cere părerea sau, și mai rău, pentru a încerca să mulțumești pe cineva. Îți dai seama că ce se întâmplă în mintea unei alte persoane nu ar trebui să îți influențeze alegerile.

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, începi să îți păstrezi energia pentru lucrurile și oamenii care contează cu adevărat. Te simți mai liberă pentru că nu mai ai timp pentru acele persoane toxice care îți cer multă atenție și nu îți oferă nimic la schimb.

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, alegi să îți îndrepți atenția asupra ta și atât. Nu mai ești atentă la bârfe. Nu te mai concentrezi pe ce se întâmplă în viețile altor pentru că îți dai seama că toate aceste zvonuri sunt incredibil de plictisitoare. În schimb, înțelegi că fiecare om are propria poveste, propriile greutăți, propriile probleme și că trebuie să îi permiți să trăiască viața pe care vrea să o trăiască.

Când alegi să nu te mai intereseze de ce spun sau fac oamenii din jurul tău, înțelegi care este locul tău în această lume. Devii mai modestă, mai sinceră, mai conștientă de tine și de sufletul pe care îl ai. Încerci să devii o persoană mai bună pentru că știi că lumea are nevoie de oameni cu suflet minunat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!