Noua curiozitati pe care probabil nu le stiai despre tine

Omul poate fi capabil sa-si faca sine insusi probleme. Uneori e de ajuns un simplu cuvant spus din toata inima si se acviteaza acea aura negativa. Aceste fenomen este blestemul. Cum functioneaza? Blestemul este o energie cu impact negativ prin care omul isi face sie insusi rau. Aceasta energie nu implica ritualuri speciale – trebuie sa spui anumite cuvinte sau fraze ca sa atragi aceasta energie asupra ta. De exemplu :
 1. • Sa fiu blestemat.
 2. • Blesteama-ma, Doamne!
 3. • Sa dispar de pe acest pamant.
 4. • Ma urasc.
 5. • Mai bine nu ma nasteam.
 6. • M-am nascut sarac, sarac voi muri.
 7. • Nu sunt iubit de nimeni.
 8. • Sunt atat de prost.
 9. • Fericirea niciodata nu va bate la usa mea.
 10. • Nimeni nu este mai urat decat mine.
 11. • Sunt singur, bolnav si sarac.
Si multe alte fraze – nici macar nu-ti poti imagina ce efect negativ au asupra ta. Necunoasterea regulilor nu te scuteste de consecinte. Sunt daunatoare chiar si unele fraze pe care le spui zi de zi. Cum ar fi: • Acel moment cand esti uimit – „Nu pot sa cred”. Asta inseamna ca nu-ti doresti nimic, te lipsesti de indentitate si de unele posibilitati. • Atunci cand esti indignat: „Doar peste trupul meu.” Daca universul doreste sa dea viata unor evenimente, tu pui o conditie care poate distruge orice dorinta. • „Ochii mei sa nu te vada niciodata.” Spunand aceasta fraza in timp ce te certi cu cineva inseamna ca renunti la propria vedere doar ca sa nu vezi pe acel cineva. Acelasi lucru se intampla si atunci cand spui – „ Sa nu te aud niciodata.” • „Sa-ti iesi din minti.” Aceasta fraza poate fi perceputa de subconstient ca o comanda capabila sa provoace dezvoltarea unor boli mintale. De asemenea au un impact negativ asupra oamenilor si injuraturile. Injuraturile reduc sistemul energic si te incarca negativ. Blestemul actioneaza odata ce ai ai rostit cuvintele sub impact emotional. La un moment dat cantitatea se transforma in consecinte. Victima nu este constienta de problema, fiindca energia negativa este perceputa ca o lipsa a optimismului. Cum sa recunosti blestemul? Pericolul oricarui blestem nu este mereu e diagnosticat. Conversatiile si puterile unui magician nu te vor ajuta. Poti recunoaste blestemul cu ajutorul acestor simptome:
 • • Depresia, lipsa dorintei de a trai viitorul.
 • • Starea de vinovatie si frica fata de ceilalti.
 • • Boli cronice si probleme permanente de sanatate.
 • • Probleme in viata personala si in relatiile cu oamenii din jur.
 • • Ganduri obsesive de sinucidere.
 • • Dependenta de alcool si droguri.
 • • Neplaceri la locul de munca si pe plan financiar.
Simptomele sunt diferite in indepedenta de energia pe care omul si-a atras-o in viata sa. Simptomele care apar din cauza frazelor si a cuvintelor spuse de victima: 1.• Capul familiei mereu se plange de lipsa banilor si se inchide in captivitatea saraciei. 2.• Femeia care se crede neatractiva – ceilalti o vor vedea la fel. 3.• Batranii care isi prezic moartea, grabesc acest moment atragand spre ei probleme de sanatate. Omul isi alege propriul destin. Incapacitatea de a se exprima si nemultirea fata de sine sunt pricipalele motive care declanseaza acest program distructiv. Daca nu este oprit la timp, va distruge victima. Cum sa depasesti blestemul? Blestemele sunt considerate cele mai complexe in domeniul magiei. Pentru a elimina blestemul din viata ta trebuie sa tii cont de urmatoarele conditii: • Impaca-te cu tine insuti. Ura fata de tine nu te va intoarce de la blestem. Inceteaza sa te plangi si sa te invinovatesti. Nu este corect sa te victimizezi din cauza problemelor, trebuie sa intelegi ca mai devreme sau mai tarziu lucrurile se vor imbunatati. Orice gand negativ iti poate distruge viitorul promitator. • Incearca sa scapi de obiceiul de a injura. Aceste cuvinte au un efect distructiv, de aceea trebuie sa le excluzi din vocabularul tau. • Atunci cand comunici nu trebuie sa amintesti de demoni, diavoli si alte duhuri intunecate. Trebuie sa renunti la frazele care au impact de auto-distrugere. Cuvintele se materializeaza, din aceasta cauza trebuie sa tii cont de ceea ce vorbesti. Din momentul in care te eliberezi de energia negativa e de dorit sa-ti controlezi comportamentul. Dragostea si respectul fata de tine insuti – cheia catre o viata cu suuces. O atitudine pozitiva contribuie la formarea unui scut care te protejeaza de orice energie negativa. Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!
Publicitate

Accesul atât de facil la cunoaştere pe care îl avem astăzi datorită Internetului, ne ajută să învăţăm atât de mult despre noi, despre corpul nostru, să facem noi şi noi descoperiri. Îţi propunem să te relaxezi învăţând, prin intermediul acestor informaţii interesante.

1. Culoarea pielii tale este rezultatul unui amestec de 4 culori

Am fi cu toţii de culoarea untului dacă… vasele de sânge nu ar adăuga un strop de roşu. Un pigment galben ne colorează de asemenea pielea, apoi tonuri sepia de melanina, creată ca răspuns la razele ultra-violete, ne pigmentează pielea. Aceste 4 culori (untiu, roşu, galben şi sepia), amestecate în diverse proporţii, creează culoarea pielii tuturor oamenilor de pe Pământ.

2. Lumea râde împreună cu tine

Doar privind pe cineva hohotind pe înfundate eşti la rândul tău influenţat. Studiile recente au arătat că râsul este un gest social imitabil. Atunci când auzim pe cineva râzând, este stimulată zona din creier asociată cu mişcările faciale. Mimica joacă un rol foarte important în ceea ce priveşte interacţiunile noastre. Gesturi ca râsul, hohotitul, zâmbitul, plânsul, căscatul pot fi modalităţi de a crea legături sociale puternice în cadrul unui grup.

3. Dacă nu ai măsea de minte, înseamnă că ai minte!

Evoluţia face ca unele elemente să dispară. De exemplu, există persoane cărora nu le-au crescut măselele de minte. Trăsături care nu ne mai sunt folositoare, natura le elimină. Cu cât creierele noastre au devenit mai mari, cu atât mai mult s-a transformat structura osoasă a mandibulei. Cu mult timp în urmă, „măselele de minte” serveau masticaţiei, în special pentru carne; treptat, aceste masele au început să nu ne mai fie folositoare, medicii le eliminau, pentru ca în final, natura să îşi facă singură treaba în acest sens.

4. Majoritatea celulelor din corpul nostru se numesc celule cu cili

Majoritatea celulelor din corpul nostru se numesc celule cu cili şi ajută o mulţime de funcţii, de la digestie la auz. În nas, celulele cu cili ajută la transportarea mucoasei nazale din cavitatea nazală, spre gât. Apa rece încetineşte acest proces, făcând ca mucusul să rămână în nas şi creează acea senzaţie neplăcută, când suntem nevoiţi să ne „suflăm nasul”.

5. Pubertatea ne transformă creierul

Publicitate

De ce este adolescența atât de neplăcută din punct de vedere emoţional? Hormoni ca testosteronul influenţează dezvoltarea neuronilor în creier, astfel schimbările din creier influenţează şi structura sa, ceea ce are şi numeroase consecinţe comportamentale. Adolescenţii se comportă ciudat din punct de vedere emoţional, uneori sunt apatici şi nu pot să ia cele mai bune decizii, pe măsură ce regiunile cortexului frontal se maturizează.

6. Foarte mult din ceea ce consumăm zilnic este hrana pentru creier

Chiar dacă reprezintă doar 2% din masa corpului nostru, creierul are nevoie de 20% din oxigenul şi caloriile care ajung în corp. Pentru ca acest organ să fie funcţional, trei artere cerebrale transportă oxigen la creier. Un blocaj face ca celulele creierului să nu mai fie alimentate în mod corespunzător cu oxigen şi nutrienţi, activitatea sa fiind afectată. Acesta este un atac cerebral.

7. Oasele „se rup” ca să menţină în echilibru mineralele din corp

Mai mult decât să susţină muşchii şi celelalte organe din corpul nostru, oasele ajută şi la reglarea nivelului de calciu din corp. Oasele conţin atât fosfor, cât şi calciu, ultimul fiind folositor muşchilor şi nervilor. Dacă acest element nu se află în cantitatea necesară, oasele cedează şi astfel, mai mult din calciul necesar merge în corp, până nivelul de concentraţie necesar este atins.

8. Poziţia corpului îţi afectează memoria

Memoriile noastre sunt adânc imprimate în felul nostru de a fi. O aromă sau un sunet pot evoca un episod din copilărie. Dacă auzi clinchetul unui clopoţel de la bicicletă, poţi face conexiunea cu amintirea drumului pe care îl străbăteai de la şcoală acasă. Chiar şi poziţia corpului ne ajută să rememorăm mai bine anumite trăiri din trecut. Ne amintim mai uşor dacă ne aşezăm în aceeaşi poziţie în care s-au întâmplat faptele.

9. Stomacul tău produce un acid coroziv periculos

Există un lichid periculos în corpul nostru, pe care îl secretă chiar stomacul. Celule din stomac produc acid hidroclorhidric, un component coroziv care este folosit pentru tratarea metalelor în industrie! Poate să dizolve fierul, dar mucoasa care se află pe pereţii stomacului fac ca substanţa să nu fie periculoasă pentru organism, singura sa funcţie fiind aceea de a „topi” ultima gustare.

Publicitate
Alte Articole
Articole
Scrisoare de rămas bun "Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. As da valoare lucrurilor, dar nu pentru ceea ce valoreaza, ci pentru ceea ce semnifica. As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina. As merge cand ceilalti se opresc, m-as trezi cand ceilalti dorm. As asculta cand ceilalti vorbesc si cat m-as bucura de o inghetata cu ciocolata! Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata, m-as imbraca foarte modest, m-as intinde la soare, lasand la vederea tuturor nu numai corpul, ci si sufletul meu. Dumnezeul meu, daca as avea o bucatica de viata..N-as lasa sa treaca nici o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc, ca ii iubesc. As convinge pe fiecare femeie sau barbat spunandu-le ca sunt favoritii mei si as trai indragostit de dragoste. Oamenilor le-as demonstra cat se insala crezand ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc, nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc! Unui copil i-as da aripi, dar l-as lasa sa invete sa zboare singur. Pe batrani i-as invata ca moartea nu vine cu batranetea, ci cu uitarea. Atatea lucruri am invatat de la voi, oamenii… Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful muntelui, insa fara sa bage de seama ca adevarata fericire rezida in felul de a-l escalada. Am invatat ca atunci cand un nou nascut strange cu pumnul lui micut, pentru prima oara, degetul parintelui, l-a acaparat pentru totdeauna.Am invatat ca un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice. Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau.Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune te iubesc. Nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii. Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata nu te voi uita! Ziua de maine nu-i este asigurata nimanui, tanar sau batran. Azi poate sa fie ultima zi cand ii vezi pe cei pe care-i iubesti. De aceea, nu mai astepta, fa-o azi, intrucat daca ziua de maine nu va ajunge niciodata, in mod sigur vei regreta ziua cand nu ti-ai facut timp pentru un suras, o imbratisare, un sarut si ca ai fost prea ocupat ca sa le conferi o ultima dorinta. Sa-i mentii pe cei pe care-i iubesti aproape de tine, spune-le la ureche cat de multa nevoie ai de ei, iubeste-i si trateaza-i bine, ia-ti timp sa le spui imi pare rau, iarta-ma, te rog si toate cuvintele de dragoste pe care le stii. Nimeni nu-si va aduce aminte de tine pentru gandurile tale secrete. Cere-i Domnului taria si intelepciunea pentru a le exprima. Demostreaza-le prietenilor tai cat de importanti sunt pentru tine." Gabriel Garcia Marquez Sursa: caietulcuarticole.ro Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!