Modul in care iubesc barbatii in functie de ziua de nastere

Modul in care iubesc barbatii in functie de ziua de nastere

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 October 2018 in Numerologie

Numerologii consideră că data nașterii poate explica multe detalii ascunse ale personalității noastre, poate dezvălui o parte din destinul și viitorul nostru și poate să ne ofere răspunsuri și în dragoste. Iată cum iubesc bărbații, în funcție de data nașterii, și ce secrete se ascund în inima lor.

Cum iubesc bărbații născuți în zilele de 1, 10, 19 sau 28

Se hotărăsc târziu să își caute perechea potrivită. În tinerețe le place să se distreze, să cunoască mai multe femei și să aibă cât mai multe relații. Sunt bărbați care atrag prin forța lor interioară și nu duc lipsă de admiratoare. Abia după 35 de ani se gândesc la o familie, dar nu își vor oferi niciodată inima pe tavă. Trebuie cuceriți cu multă îndrăzneală.

Bărbații născuți în zilele de 2, 11, 20 sau 29

Sunt șarmanți și cuceritori, le cam place să lase victime în urma lor și învață repede ce le place femeilor. Umblă din floare în floare, se dau cocoși, nu se implică în nicio relație stabilă în tinerețe… dar vine un moment în care se îndrăgostesc lulea și nu mai văd nimic. Bune sau rele, femeile care îi cuceresc îi vor avea toată viața, pentru că iubesc cu patimă și se sacrifică pentru ele.

Cei născuți în zilele de 3, 12, 21 sau 30

Bărbații născuți în aceste zile sunt cei mai egoiști, pentru că se maturizează greu. Abia după 35 sau 40 de ani își dau seama cât de importantă este dragostea sinceră și căldura unei familii. Iar atunci caută disperați soția ideală și fac uneori alegeri greșite, pentru că nu au experiență. Dar pot fi soți exemplari, dacă se simt apreciați și iubiți.

Cum iubesc bărbații născuți pe 4, 13, 22 sau 31

În aceste zile, se spune că se nasc bărbații organizați, care știu ce vor când vine vorba de propria viață și fac tot posibilul să se căsătorească la timp pentru a-și întemeia o familie. Le plac copiii și trebuie să aibă cel puțin doi, le place să aibă o soție gospodină, care să se dedice întru totul familiei și vor face tot posibilul să le ofere o viață cât mai liniștită și prosperă.

Bărbații născuți pe 5, 14, sau 23

Sunt aventurieri și nu se potolesc nici la bătrânețe. Caută ineditul, au nevoie de aventuri de orice fel, nu doar amoroase. Altfel, simt că trăiesc degeaba. Nicio femeie nu le poate oferi totul, oricât ar fi de inventivă și pasională. Familia este un principiu perimat pentru ei, cei care cred numai în libertatea și libertățile individului.

Bărbații născuți pe 6, 15 sau 24

Greu de știut cum iubesc bărbații născuți în aceste zile. Sunt greu de cucerit, găsesc nod în papură tuturor, sunt cârcotași și pretențioși, deși ei nu oferă nimic de valoare. Foarte puțini dintre ei devin responsabili și numai după ce au copii. Devin ușor victimele unor vicii care îi împiedică să fie alături de familie sau de femeia care are nevoie de ei.

Cei născuți pe 7, 16 sau 25

Sunt genul de bărbați care vor totul în iubire și care consideră că numai iubirea îi poate face fericiți. Caută femeia ideală oriunde, se duc și la capătul lumii după ea, deși de multe ori este atât de aproape de ei și nu o văd. Trebuie ținuți în frâu și au nevoie de multă afecțiune pentru a-și deschide sufletul.

Cei născuți pe 8, 17 sau 26

Bărbații născuți în aceste zile sunt introvertiți, singuratici și temători în dragoste. Preferă să se ferească de orice pasiune, decât să fie dezamăgiți. Se hotărăsc greu să facă marele pas și să se căsătorească, iar soția trebuie să aibă toate calitățile mamei.

Cei care s-au născut pe 9, 18 sau 27

E tipul de bărbat dur, insensibil, pe care nu îl cucerește nicio femeie, dar el le poate domina pe toate. Nu prea se implică în viața de familie, dar are grijă totuși să nu le lipsească nimic copiilor.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!