Misiunea pisicii este de a curăța energia negativă din viața ta.

Misiunea pisicii este de a curăța energia negativă din viața ta.

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 December 2020 in Spiritualitate

Mulți oameni cred că pisicile nu fac altceva decât să mănânce, să doarmă și să miaune. Dar, de fapt, aceste animale pufoase aduc o mulțime de beneficii proprietarilor lor, din punct de vedere energetic.

Pisicile încearcă mereu să ne scape de energiile negative și să ne îmbunătățească starea de spirit. Da, unele dintre ele sunt în mod natural foarte leneșe, dar probabil ai observat că de fiecare dată când ești deprimat pisicile vin la tine că să îți ridice moralul. Aceasta este una dintre multele modalități prin care animalele de companie te pot ajuta să te cureți de negativitate și să găsești armonia de care ai nevoie.

Câinii ne protejează pe noi și pe casele noastre de intruși, dar pisicile ne protejează casa și pe noi înșine de altfel de intruși: energiile negative.

Ai observat vreodată un comportament de felină îndeaproape? Ești de acord că poate părea ciudat și misterios? Comparativ cu câinii, care sunt mai dependenți emoțional de stăpânii lor, pisicile se comportă mult mai calm și detașat.

Poate că ai observat cum stă pisica și se uită la un punct fix, ca și cum ar vedea ceva ce noi nu suntem capabili să vedem cu ochii noștri. Poate că așa este. Universul este alcătuit din diferite tipuri de energie, iar aceste energii, fie ele pozitive sau negative, sunt în mișcare tot timpul.

Pisicile sunt atrase de energia negativă ca un magnet. Cu cât se acumulează mai mult într-un anumit loc, cu atât ele simt nevoia să o absoarbă și să o transforme în energie pozitivă. Dacă ai observat că pisica ta petrece majoritatea timpului într-o anumită cameră, acum ști care este motivul.

În plus, pisicile sunt capabile să protejeze oamenii de blesteme, de deochiat și de gânduri rele. De asemenea, se crede că pisicile au puteri de vindecare. Trebuie doar să le mângâi sau să stai lângă ele și te vor elibera complet de stres sau de energiile negative.

În concluzie, este foarte bine să ai o pisică drept animal de companie, deoarece îți va curăța permanent casa de energiile negative și îți va da mereu o bună dispoziție.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!