Minciunile unei mame din prea multa dragoste pentru copilasii ei!

Publicitate

“Adevarata calatorie de descoperire consta nu in a cauta noi teritorii, ci in a vedea cu ochi noi.” – Marcel Proust

Cititi o poveste uimitoare si emotionanta despre ce inseamna dragostea de mama, o povestioara care a facut inconjurul internetului si a cucerit multe inimi.

1. Povestea incepe cand cel care a impartasit aceasta poveste era un copil. A venit pe lume intr-o familie saraca in care mancarea lipsea uneori de pe masa. Ori de cate ori era mancare, mama ii dadea portia sa copilului spunandu-i “mananca si aceasta portie, fiule, mie nu imi este foame”.

A fost prima minciuna a unei mame…

2. Atunci cand copilul a crescut, mama a inceput sa isi petreaca tot timpul ei liber ducandu-se sa pescuiasca la raul de langa casa. Spera ca pestele pe care il va prinde sa-i asigure o masa mai consistenta copilului ei. De fiecare data cand prindea doi pesti, facea o supa de peste pe care i-o dadea baiatului. Pe cand copilul bea supa si manca pestele, mama obisnuia sa stea langa el, mancand oasele si ce mai ramanea. Copilul se intrista nespus vazandu-si mama mancand doar oasele ramase asa ca intr-o zi i-a dat mamei sale bucata sa de peste. “Mananca tu, dragul meu, mie nu imi place pestele”, i-a spus mama.

A fost cea de-a doua minciuna a unei mame…

3. Atunci cand fiul era aproape de varsta tineretii, mama a inceput sa munceasca din greu pentru a pune bani deoparte pentru educatia lui. Se ducea la o fabrica de chibrituri si aducea acasa cutii folosite de chibrituri pe care le umplea apoi cu bete noi de chibrit. Aceasta activitate o ajuta sa stranga oaresice banuti pe care ii putea folosi pentru fondurile de economii destinate studiilor fiului ei. Intr-o noapte tarzie de iarna, fiul s-a trezit si si-a vazut mama umpland cutiile de chibrit la lumina lumanarii. A rugat-o sa se duca la culcare. “Dormi tu, fiule, eu nu sunt obosita”, a zambit ea.

A fost cea de-a III-a minciuna a unei mame…

Publicitate

4. Cand a venit timpul pentru examenul final al fiului sau, mama l-a insotit si a asteptat ore intregi in soare pentru ca acesta sa termine examenul. Cand fiul a iesit din sala, a alergat catre mama sa. Aceasta i-a oferit un pahar de ceai pe care il adusese pentru el. Baiatul a vazut ca mama sa era transfigurata si deshidratata din cauza caldurii, asa ca i-a oferit paharul sau de ceai si a rugat-o sa bea. Insa mama a spus: “Bea tu, fiule, mie nu imi este sete.

A fost cea de-a IV-a minciuna a unei mame…

5. Dupa ceva timp, a murit si tatal baiatului, iar mama a trebuit sa isi asume rolul parintelui single muncind, incercand sa acopere toate cheltuielile si sa asigure mancarea cea de toate zilele. Vecinii, care au vazut ca familia se lupta cu saracia, o sfatuiau adesea pe mama sa se recasatoreasca. “Nu am nevoie de dragoste”, le spunea mama, refuzandu-i politicos.

A fost cea de-a V-a minciuna a unei mame…

6. Odata ce si-a terminat studiile, fiul s-a angajat si si-a rugat mama sa nu mai munceasca. Insa ea a continuat sa se duca la piata in fiecare dimineata doar pentru a vinde cateva legume. In continuare, ii returna fiului sau banii pe care acesta ii trimitea periodic spunandu-i: “am destui bani, fiule”.

A fost cea de-a VI-a minciuna a unei mame…

7. Fiul a obtinut o marire considerabila de salariu si s-a decis sa isi aduca mama cu el in America, unde locuia acum. Insa mama nu a vrut sa-si deranjeze fiul si i-a spus “nu sunt obisnuita cu traiul imbelsugat, dragul meu”…

A fost cea de-a VII-a minciuna a unei mame…

8. Cand a inaintat in varsta, mama s-a imbolnavit de cancer si a trebuit sa se interneze in spital. Fiul, care locuia peste oceane, la mare departare de ea, s-a grabit sa ajunga la mama sa, tintuita la pat dupa o operatie. Mama a incercat sa zambeasca, insa fiul ei era devastat deoarece arata atat de slaba si fragila. “Nu plange, fiule”, i-a spus. “Nu ma doare nimic”. Si a murit.

Aceasta a fost cea de-a opta minciuna a mamei… Ultima.

Publicitate
Alte Articole
Pilde

Alege o floare a soarelui și află cât de bun e sufletul tău! Haide să aflăm!

Publicitate

Floarea-soarelui are un suflet bun și fidel în totalitate soarelui. Tocmai de aceea alegerea pe care tu o vei face sau pe care deja ai făcut-o va reflecta cât de bun este sufletul tău. Îți vom putea spune multe lucruri fascinante despre personalitatea ta prin prisma unei simple și, aparent, nesemnificative alegeri.

Acum, dacă nu ai ales deja ar fi timpul potrivit să o faci. Iar după ce alegerea a fost făcută citește mai jos ce semnifică aceasta. Vei afla, cu siguranță, lucruri noi pe care cel mai probabil nu le-ai realizat până în momentul în care vei citi descrierea.

1. Floarea-soarelui aleasă de tine debutează cu un miez roșiatic și multe culori calde. Ceea ce semnifică faptul că ești o persoană cu un suflet liniștit și cald ce este foarte greu de supărat. Încerci să îți păstrezi optimismul indiferent de situație și refuzi să lași oamenii triști să fie așa.

Însă observi acea pată verzuie din mijlocul său? Aceea semnifică faptul că deși ești incredibil de greu de deranjat sau de supărat și atunci când te superi, te superi pentru totdeauna, iar termenul „iertare” nu există în vocabularul tău. Consideri că oamenii ce au greșit așa tare încât să te superi, nu te merită.

2. Este cea mai optimistă și veselă alegere pe care ai fi putut să o faci. Ceea ce semnifică faptul că în orice situație tu rămâi cu zâmbetul pe buze și cu speranța în suflet. Nu te dai înapoi de la a-i ajuta pe oamenii din jur, acesta devenind deja unul din talentele tale deosebite.

Publicitate

Însă observi raritatea petalelor? Nu sunt la fel de dese ca la celelalte flori, ceea ce semnifică faptul că te exteriorizezi prea tare persoanelor cărora nu ar trebui. Iar astfel ajungi deseori să fii profund rănit de oamenii care te-au trădat prin prisma lucrurilor știute despre tine.

3. Ești o persoană foarte plină de viață care își dorește să trăiască la maxim fiecare clipă a vieții sale. Nu ai timp de pierdut și nici momente de risipit. Tot ceea ce îți dorești este să ai cât mai multe amintiri acumulate, căci știi că ele sunt cele mai de preț.

Însă tot interiorul este negru. Acest lucru semnifică faptul că sufletul tău este unul foarte rece care nu poate oferi o cantitate foarte mare de iubire, asta pentru că ai avut parte în trecutul tău dureros de evenimente foarte neplăcute ce au format răni adânci în sufletul tău nevinovat și plăpând.

4. Ești o persoană foarte tristă în interiorul tău, însă nu dorești să arăți acest lucru oamenilor din jur, tot ceea ce vrei este ca toată lumea să considere că ești bine, chiar dacă în interiorul tău te distrugi încet, încet. Ții foarte mult la fericirea celorlalți și nu vrei să întristezi pe nimeni cu problemele tale.

De aici deducem că ai un suflet foarte bun ce merită iubire nelimitată. Mulți oameni nu îți știu povestea și te critică fără să gândească, însă ai învățat să nu mai lași acest lucru să te afecteze și ai decis să trăiești viața după bunul plac.

5. Ești o fire timidă și puțin tristă, iar faptul că te exteriorizezi deseori fără să îți dai seama face tristețea ta vizibilă și oamenilor din jur. Însă încerci să convingi oamenii ce întreabă că ești în regulă, căci știi oarecum că totul are să fie bine indiferent de situație datorită persoanelor bune din viața ta ce îți oferă putere.

Ai un suflet bun și ții foarte mult la fericirea oamenilor din jurul tău fără să conteze dacă acei oameni sunt sau nu apropiați de tine. Și dușmanii tăi intră în aceeași categorie. Dorești prea mult binele tuturor, iar asta te poate afecta grav!

Publicitate
Alte Articole
Teste de Personalitate