Metode care ne ajuta sa ne protejam de energiile negative din jurul nostru

Metode care ne ajuta sa ne protejam de energiile negative din jurul nostru

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2018 in Spiritualitate

Ți s-a întâmplat să ajungi vreodată într-un loc în care nu te simțeai bine și abia așteptai să pleci? Ai în casă o cameră în care florile se ofilesc mai repede, iar obiectele pe care îți place să le folosești se strică mai des? Acestea sunt locuri încărcate cu energii negative, care vin din interiorul pământului și care provoacă daune, boli grave și chiar fenomene paranormale.

Doctorul Ernst Hartamann a descoperit, pe la începutul anilor 1950, că planeta este străbătută, de-a lungul și de-a latul ei, de o rețea de radiații care provin din zonele cu anomalii tectonice.

La intersecția acestor radiații se formează așa numitele zone geopatogene, regiuni bolnave ale Terrei, unde se acumulează energii negative toxice pentru toate ființele și plantele. Hartmann a pus la punct un adevărat arsenal de instrumente pentru a măsura efectele zonelor geopatogene și a ținut o serie de conferințe despre descoperirile sale.

El considera că majoritatea oamenilor este afectată de radiațiile telurice, iar simptomele sunt de cele mai multe ori oboseala, durerile de cap, tensiunea, palpitațiile cardiace sau problemele de respirație. În zonele patogene, plantele și animalele au și ele de suferit. Florile și legumele cresc chinuite și nu rodesc, pomii sunt răsuciți și bolnavi, iarba săracă.

Animalele capătă comportamente stranii, dacă sunt ținute prea mult timp în astfel de zone. Fie devin letargice, fie agresive și atacă ființele din jurul lor fără niciun motiv. De asemenea, mortalitatea este crescută în rândul animalelor sau păsărilor de talie mică.

Animalele îți arată zonele toxice din casă

Încă din Antichitate, oamenii se fereau de zonele bolnave ale pământului urmărind comportamentul animalelor. Se spune că romanii construiau un nou oraș abia după ce lăsau vitele să pască o vreme pe locul cu pricina, apoi le sacrificau și verificau sănătatea organelor. În China, o teorie similară rețelei Hartmann a dus la dezvoltarea unei întregi filosofii de viață bazată pe principiul feng shui.

Formele și elementele primordiale ale unui anumit loc trebuie să coexiste în armonie pentru a-ți construi o casă acolo sau pentru a crește animale și plante benefice. Urmărește care este locul preferat de odihnă al pisicii sau al câinelui în casă și fii sigură că acela este un loc protejat de radiațiile negative ale pământului.

Din contră, locurile în care nu se așază niciodată și în care devin neliniștiți, chiar dacă sunt alături de tine, sunt locuri marcate de tensiuni puternice. Camerele în care plantele cresc viguroase și înfloresc an de an sunt locurile din casă cele mnai indicate pentru a-ți petrece cea mai mare parte a timpului. Dacă nu te odihnești bine noaptea, mai multe zile în șir, este cazul să schimbi locul patului și să alegi un spațiu protejat de influențele negative.

De asemenea, nu este bine să pui masa pe care mănânci într-un loc marcat de radiațiile negative. Poți verifica dacă acestea există în bucătărie, ținând pe masă mai multă vreme un ghiveci cu flori. Dacă planta se ofilește prea repede, deși o îngrijești, ar fi bine să schimbi locul mesei.

Energii negative sub Palatul Cotroceni

În România, o echipă de cercetători cu abilități paranormale, a încercat să depisteze zonele geopatogene din București, la comanda Elenei Ceaușescu. Fie că este o legendă urbană sau nu, cert este că s-au descoperit radiații toxice în preajma palatului de la Cotroceni, în special în aripa de vest, după cum afirma ulterior Vasile Rudan, specialist în radiestezie.

Se mai spune că și Casa Presei a fost construită la intersecția unor radiații Hartmann, singurele locuri protejate fiind coloanele armonioase de la baza clădirii. În general, însă, teritoriul țării noastre este unul protejat de influențele negative din interiorul pământului. Datorită arcului carpatic și a reliefului concentric, care coboară în trepte spre câmpie, centrul țării se află într-un amfiteatru natural, asemeni unui sanctuar.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!