Meriti sa privesti in trecut nu cu tristete, ci cu zambete. Pentru ca indiferent de lucrurile prin care ai trecut, viata merge mai departe. Iar viata ta se intampla acum, in acest moment.

Meriti sa privesti in trecut nu cu tristete, ci cu zambete. Pentru ca indiferent de lucrurile prin care ai trecut, viata merge mai departe. Iar viata ta se intampla acum, in acest moment.

Publicat de Patricia Esca pe 31 July 2020 in De Suflet

Meriti sa te uiti in fiecare dimineata in oglinda si sa vezi o femeie care nu este perfecta si nici NU incearca sa fie. Meriti sa iti iubesti corpul pur si simplu pentru ca este al tau si este capabil de atat de multe.

Meriti sa privesti in trecut nu cu tristete, ci cu zambete. Pentru ca indiferent de lucrurile prin care ai trecut, viata merge mai departe. Iar viata ta se intampla acum, in acest moment. Fiecare problema sau greutate pe care ai avut-o a fost o lectie de viata ce te-a ajutat sa devii femeia care esti astazi.

Desigur, poti avea momente in care regreti greselile facute, insa este important sa le accepti. Acestea te definesc, te-au conturat si te-au transformat. De aceea meriti sa apreciezi toate calitatile minunate pe care le ai acum.

Meriti sa gasesti dragostea… si nu orice tip de dragoste, ci dragostea adevarata, aia pentru care ai fluturi in stomac doar cand te gandesti la el. Acel tip de dragoste care nu te mai lasa sa dormi noaptea pentru ca ti se pare ca traiesti un vis ireal. Acel tip de dragoste unde stii ca sunteti doi pe acelasi drum, la bine si la rau.

Meriti sa iubesti si sa fii gata sa fii iubita.

Meriti sa nu pui intrebari fiecarei persoane care iti ofera un compliment sau iti spune ca esti minunata, sa nu intrebi daca are vreun motiv anume pentru care face asta si nici sa vezi asta ca pe o gluma elaborata. Trebuie sa realizezi sa esti frumoasa!

Meriti sa traiesti. Sa nu lasi sa treaca nicio zi fara sa zambesti, fara sa te bucuri, fara sa iubesti. Meriti sa vezi partile bune ale vietii, sa respiri aerul curat si sa apreciezi lucrurile mici care trec neobservate atat de des. Meriti sa te bucuri de un rasarit de soare, de o floare superba ce prinde radacini printre cimentul din oras, sa razi alaturi de un copil care adora viata si sa zambesti unui strain doar pentru ca poti.

Meriti sa fii fericita nu doar pentru tine, ci si pentru altii. Meriti o viata plina de succese si de triumfuri, meriti sa iti urmezi visurile, meriti sa ajungi acolo unde iti doresti. Meriti sa traiesti asa cum vrei, fara sa fii influentata de victoriile altor oameni.

Meriti sa fii tu!

Prin tot ceea ce trăim în dragoste; – prin urcușurile și coborâșurile vieții; – prin bucurii, dezamăgiri și neîmpliniri; – prin dureri, suferințe, tristeți, lacrimi, neîmpăcări, și căderi – Dumnezeu dorește să învățăm să iertăm, să prețuim, să credem, să asumăm și să iubim!

Persoanele nepotrivite pe care le întâlnim – sunt provocările pe care le primim pentru a învăța să iubim și să ne arătăm recunoștința și prețuirea pentru darurile și valorile noastre sufletești. Astfel ne pregătește Dumnezeu pentru a recunoaște persoana potrivită compatibilă cu sufletul nostru, atunci când o întâlnim.

Dumnezeu ne învață iubirea, învățându-ne prin ea – să ne eliberăm de frici, traume, neîmpăcări, suferințe și vinovății – determinându-ne să ne prețuim și să privim lumea prin valorile noastre sufletești.

Doar prin redobândirea în sufletele noastre a abundenței iubirii, vom fi pregătit să ne arătăm recunoștința pentru darurile divine.

Atunci când iubindu-ne, vom înțelege iubirea și, vom deveni capabili să recunoaștem sufletul nostru pereche – Dumnezeu ni-l va aduce în viață – considerându-ne pregăti să-l întâlnim, și capabili să ne dăruim trup și suflet, lui, prin toată dragostea, asumarea, devotamentul și iubirea pe care ne-a pus-o în inimă.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Patricia Esca
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!