Mereu va exista o persoana pe care nu vei putea sa o uiti niciodata

Publicitate

Prietenia are virtuțile unui râu: ocolește stânci, se adaptează la văi și munți, uneori se transformă în lac până ce adâncitura se umple și își poate urma cursul. Pentru că, la fel cum râul nu uită că ținta sa e marea, prietenia nu uită că singura sa rațiune de a fi este să-și dovedească iubirea față de ceilalți. – Paulo Coelho

Mereu va exista acea persoană pe care nu o voi putea uita niciodată. Desigur, există uneori zile, luni, chiar ani când nu îmi amintesc de el, dar de îndată ce îl văd sau îi aud numele din întâmplare, totul în interiorul meu se alterează și mi se pune un nod în gât. Iar atunci când îmi este aproape, în stomac nu sunt doar fluturi, ci o întreagă grădină zoologică.

Într-o clipă, toate acele sentimente pe care le-am negat în tot acest timp, toate amintirile pe care am încercat cu disperare să le uit, toate apar iar. Îmi apare dorința de a mă apropia de el pentru a-l întreba: „Ți-a fost dor de mine? Ți-a fost dor de noi?”. Și mă urăsc pentru asta. Mă gândeam că atunci când îl voi vedea cu altcineva voi înțelege că totul a rămas în trecut. Dar nu este așa, cel puțin nu pentru mine. Sună jalnic, dar dacă m-ar suna și m-ar întreba:„Ne-am putea întâlni?”, aș lăsa totul baltă și aș pleca la el. Da, știu, știu, este o prostie, dar este și plăcut să știu că doresc atât de mult pe cineva și că în lumea asta instabilă de un lucru sunt 100% sigură.

Publicitate

Încă îmi pot aminti micile detalii – cum îi miroase cămașa, cum iubea cafeaua cu un vârf de cuțit de scorțișoară sau sunetul vocii lui când a auzit că am mers cu un alt tip la film. Aceste amintiri încă trăiesc în mintea mea. De atunci au trecut mulți ani și nu pot să cred că, după toate acestea încă îmi este dor de el. Poate nu pot să-l uit, pentru că încă nu pot accepta faptul că nu m-a iubit atât de mult cum l-am iubit eu, cum doream și cum aveam nevoie să mă iubească.

Recunoașteți! Pentru fiecare dintre noi există acel om de care ne vom aminti mereu și la care ne vom gândi ca la Omul nostru. Fiecare dintre noi are acea persoană care îi poate întoarce ziua cu susul în jos. Și aceste sentimente totuși sunt frumoase, pentru că arată că nu suntem total morți pe interior, că putem iubi pe cineva atât de mult. Poate, într-o zi nu voi mai simți nimic. Poate într-o zi voi învăța să nu mai sper și să accept totul așa cum este. Poate.

Dar merită?

Paulo Coelho spunea – “Dacă trecutul nu te mulțumește, uită-l pe loc. Alcătuiește-ți o nouă viață în care să crezi. Concentrează-te doar asupra momentelor în care ai obținut ce-ți doreai și asta îți va da putere să reușești.”

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet

Daca vei invata sa iti controlezi imaginatia vei avea de partea ta cea mai puternica unelta pe care o are omul

Publicitate

Imaginatia ta este cea mai puternica unealta pe care o posezi. Utilizeaz-o cu intelepciune. Are capacitatea de a crea cea mai uimitoare, frumoasa si amuzanta viata de „uluitor-iozitate” pe care ti-o poti imagina, sau o poate distruge si te poate lasa tarandu-te prin noroiul fricii si al confuziei.

Traim intr-un univers energetic. Fiecare lucru este doar energie, chiar si gandurile si cuvintele tale. Cheia este de a deveni constienti si de a directiona gandurile pe care le gandesti si cuvintele pe care le spui. Ele sunt punctul tau de atractie (ceea ce trimite Universul catre tine) si inspiratia ta pentru actiune. Amandoua iti creeaza realitatea.

Daca vei face efortul, si asta CHIAR cere efort, de a decide constient despre ce anume ce vrei sa gandesti si sa vorbesti, poti face chiar si cele mai salbatice vise ale tale sa rodeasca.

Daca te entuziasmezi si SIMTI intr-adevar cum este sa ai viata de vis pe care ti-o imaginezi, nu doar ca vei face fara efort pasii necesari, dar vei mai si declansa magia atractiei. Oameni si evenimente aparent necorelate vor aparea si lucrurile vor pica de la sine la locul lor.

Stii ceea ce vrei sa creezi? Majoritatea oamenilor nu stiu. Majoritatea stiu doar ceea ce ei NU vor. Te incurajez sa arunci cu adevarat o privire asupra vietii tale. Ce ai creat pana acum? Iti place? Daca nu iti urmezi pasiunea, atunci este timpul sa fii cu adevarat clar despre ceea ce VREI tu.

Publicitate

Ai daruri si talente si experiente care te fac unica/unic. Nu este nimeni altcineva care poate face lucrurile EXACT ca tine. TU esti o piesa foarte necesara in acest mozaic al vietii! Tu esti aici pentru un motiv!

Trebuie sa iti recunosti propria-ti stralucire prin amutirea mintii si intoarcerea catre launtric. Descopera ceea ce te face cu adevarat fericit/a. Ce te inflacareaza? Aici este locul unde tu esti menit/a sa stralucesti si sa fii o contributie pozitiva adusa lumii. Atat de des nu suntem constienti de geniul nostru, deoarece ne vine asa de natural sa facem acele lucruri. Trudim sub falsa convingere ca daca este usor, nu are prea mare valoare.

Dar asta este asa de departe de ADEVAR! Este usor pentru tine, fiindca este darul TAU si NU este usor pentru altcineva. Niciodata nu micsora lumina ta pentru a face pe altcineva sa se simta mai confortabil.

Paseste intru puterea ta ca si Creator Constient, utilizandu-ti darurile si talentele si cel mai mult, pretioasa ta imaginatie si creeaza o viata pe care sa o indragesti! Facand asta, nu doar iti indeplinesti rolul pe care il joci in aceasta lume, dar mai si oferi altora ingaduinta si inspiratia de a straluci mai puternic cu propria lor lumina.

Cu cat mai mult fiecare dintre noi este capabil sa ne focalizam gandurile noastre, cuvintele si actiunile noastre si sa cream o viata pe care sa o iubim, cu atat mai multa armonie, dragoste si abundenta cream aici pe pamant. Este un simplu efect de unda care poate schimba lumea.

Esti gata sa incepi?

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Lecții de viață
Viata