Medicii recomandă: cea mai sănătoasă băutură pentru refacerea ficatului și eliminarea toxinelor și a grăsimilor!

Medicii recomandă: cea mai sănătoasă băutură pentru refacerea ficatului și eliminarea toxinelor și a grăsimilor!

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 January 2021 in Remedii NaturisteSanatateSfaturi

Din ce în ce mai mult, medicii ne atrag atenția asupra faptului că buna funcționare a ficatului este un factor crucial pentru sănătatea generală.

Curățarea regulată a ficatului poate oferi numeroase beneficii sănătății și bunăstării întregului corp.

Ficatul nostru își reduce funcțiile datorită consumului de alimente procesate, inactivității fizice, mediului poluat, consumului de alcool și alimente sărace în nutrienți, ceea ce duce la acumularea de toxine și grăsimi în ficat.

Deci, pentru a opri acest proces, trebuie să ne curățăm ficatul. Acest suc delicios și natural cu 6 ingrediente ne va ajuta să eliminăm toxinele și să susținem sănătatea ficatului și funcționarea normală.

Procedura de curățare a ficatului include consumul de substanțe nutritive ușor digerabile, cum ar fi sfecla, broccoli, morcovi, varză, hrișcă, mei, năut, mere, portocale și fructe de pădure. Este de dorit să se excludă timp de 3 zile toate produsele de origine animală (carne, ouă, brânză) pentru cele mai bune rezultate.

Consumul acestui suc puternic, în combinație cu o dietă pe bază de plante, vă va oferi corpului nutrienți, antioxidanți și electroliți importanți.

Este recomandat să începeți cu 3 zile de curățare și treptat, adăugați 1 porție de produse de origine animală (ouă fierte sau pește înăbușit) în fiecare zi.

Aflați cum să preparați această minunată băutură vindecătoare!

Sfecla și morcovii sunt legume bogate în beta-caroten (vitamina A) și flavonoide vegetale, care stimulează și îmbunătățesc funcția ficatului.

Ingrediente:

  • 1/2 cană varză tocată
  • 1 linguriță suc de lămâie sau 1 lingură suc de portocale
  • 1 măr
  • 1 bucată mică de rădăcină de ghimbir
  • 1/2 cană sfeclă tocată
  • 1/2 cana morcovi tocați
  • 200 ml apă fiartă și răcită sau minerală

Puneți toate ingredientele într-un blender sau storcător. Se recomandă să consumați imediat amestecul și de preferință pe stomacul gol. Se beau câte 200-300 ml de trei ori pe zi între mese timp de 3 zile.

Rezultatele obținute sunt uimitoare: starea de spirit se îmbunătățește, crește energia și apare ușurința în corp, durerile de cap și durerile articulare sunt reduse, iar calitatea somnului se îmbunătățește.

Puteți bea acest suc de 2-3 ori pe săptămână pentru a preveni bolile hepatice.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!