Iubirea are întotdeauna timp. Oamenii nu mai au timp de iubire. Sau de iubit. Iubim acum telefoanele. Ne cufundam nevrotic in virtual si uitam sa traim in real. Ne ascundem dupa selfie-uri si ne pasăm checkin-uri prin varii locuri scăldate in gălăgia simțurilor.

Iubirea are întotdeauna timp. Oamenii nu mai au timp de iubire. Sau de iubit. Iubim acum telefoanele. Ne cufundam nevrotic in virtual si uitam sa traim in real. Ne ascundem dupa selfie-uri si ne pasăm checkin-uri prin varii locuri scăldate in gălăgia simțurilor.

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 August 2020 in Relatii

Draga femeie,

Ai nevoie de un barbat adevarat pentru a iti face fata, pentru a accepta defectele tale, pentru a iti spune adevarul, indiferent de cat de dificil este acesta, pentru a nu ceda niciodata in fata ta, indiferent de cat de greu i-ar fi, pentru a te trata precum o printesa si pentru a nu renunta la relatia voastra atunci cand dati de un hop.

Draga femeie,

Uneori vei fi prea mult femeie… prea inteligenta… prea frumoasa… prea puternica… prea mult ceva ce-l va face pe barbat sa se simta mai putin barbat… iar asta te va face pe tine sa te simti ca si cum ar trebui sa fii mai putin femeie. Cea mai mare greseala pe care o poti face atunci este sa-ti iei din pietrele pretioase din coroana pentru a o face mai usoara.

Cand acest lucru se intampla, trebuie sa iti dai seama de un singur lucru: nu ai nevoie de o coroana mai usoara, ci de un barbat cu brate mai puternice!
Un mesaj pentru toti barbatii:

Daca trec zile in care nu mai dai niciun semn de viata… ea incepe sa se ingrijoreze. O faci sa se intrebe daca ti-a pasat vreodata de ea. Singura, se va convinge ca a fost doar o distractie pentru tine.

Poate ca tu crezi ca nu este nicio problema acum, insa cand va incepe sa vorbeasca si cu altcineva – sigur va fi! Nu te astepta ca ea sa te astepte la nesfarsit. Incearca sa fii barbatul de care are nevoie, ofera-i atentia pe care o merita, apreciaz-o pentru lucrurile pe care le face si demonstreaza-i ca face parte din viata ta.

Iubirea are întotdeauna timp. Oamenii nu mai au timp de iubire. Sau de iubit. Iubim acum telefoanele. Ne cufundam nevrotic in virtual si uitam sa traim in real. Ne ascundem dupa selfie-uri si ne pasăm checkin-uri prin varii locuri scăldate in gălăgia simțurilor. Ne hrănim in viteza iar mai apoi ne mâncam intre noi. Precum niste canibali perfecți ce au uitat cum e sa mai iubești.

Ne îndrăgostim de fiare vechi ca mai apoi sa le conducem in primul pom de pe autostrada nebuniei personale. Ne îmbătam cu vinuri scumpe si preferam companii ieftine. Schimbam măști nevrotice precum un film difuzat, mereu, in reluare, dar cu alți protagoniști nefericiți. Ne punem in pat impreuna si adormim singuri. Visele noastre au uitat de multă vreme sa se mai intersecteze.

Acum visam la cai verzi pe pereți, mânjind cearșaful nostru cu gânduri necurate si pătate de aerul slab al ființei. Ne trezim cu dureri de cap ca mai apoi sa ne drogam cu aceleasi țigări fumate in doi.

Pansate de o pastila amărâta de algocalmin ce așteaptă într-un colț de mobila învechita de pașii anilor. Uităm sa culegem zâmbete si sa le dam mai departe. Uităm sa fim fericiti, in goana dupa fericire. Acum e o goana dupa aur. Unii si-ar construi castele numai ca alții sa poata locui in ele.

Oamenii nu mai au timp de iubire. Iubirea nu e o cursa de 100 de metri. Iubirea e o cursa infinită. Linia de sosire e trasată simbolic si trebuie trecută, impreuna. Oamenii nu mai au răbdare. Totul e acum o graba dementa si o fuga obositoare dupa himere.

Suntem hipnotizați si atrași in cercuri parșive si infinite. Obosim mult prea repede. Încă inainte de a incepe. Ne-am transformat lent in asasini ai simțurilor. Împușcăm cu premeditare inimi iar apoi urcăm in minte.

Iubirea are întotdeauna timp. Oamenii nu mai au timp pentru iubire. Oamenii nu mai au timp… pentru ei!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide