Invata sa-ti vezi singur aura

Invata sa-ti vezi singur aura

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 August 2018 in Spiritualitate

În centrul înțelegerii noastre ca ființe umane, ar trebui să se situeze aura. Este un subiect adesea întâmpinat cu scepticism. Înțelegerea aurei și cum te poti antrena pentru a o vedea, este o parte fundamentală a înțelegerii sinelui.

Ce este Aura?

Aura este, în termenii cei mai simpli, câmpul electromagnetic care înconjoară orice viețuitoare de pe planetă, de la om la plante.

Este un câmp electromagnetic care este cuantificabil prin măsurători științifice. Ca ființe umane, aura noastră este deosebit de complexă, cu șapte straturi distincte, fiecare dintre acestea ne afectează starea de spirit, emotiile, sentimente, sănătate și comportamentul general.

Aura este considerată a fi o expresie emoțională, spirituală și fizică a fiecărui moment al adevăratului noastru sine. Importanța aurei nu poate fi subestimată, iar înțelegerea fiecărui strat în parte și a modului în care aceasta ne afectează este crucial.

Startul fizic

De asemenea, cunoscut sub numele de planul fizic al aurei, stratul fizic este cel mai aproape de corp și este o reflexia confortului și a sănătății noastre. Stratul este cel mai puternic atunci cand dormim si scade în intensitate în timpul zilei. El se extinde aproximativ 5 cm în jurul corpului, iar petele în acest strat sunt privite ca indicii de sănătate precară.

Stratul Astral

Stratul astral sau emoțional este legat de istoria și experiențele trăite cu cei dragi. Este stratul care influențează modul în care tratăm persoanele de care ne pasă în mod profund. Aici este locul de unde ne câștigăm sentimentele de compasiune și grijă.

Stratul Mental Inferior

Pentru majoritatea oamenilor, stratul mental inferior este cel mai influent în viața lor de zi cu zi. În acest strat ne depozităm valorile și ideile. El se extinde atunci când suntem ocupați la locul de muncă sau suntem foarte concentrați. Orice deteriorare a acestui strat ne poate face să devenim agitați și critici.

Stratul Mental Superior

Deși foarte strâns legat de stratul mentale inferior, stratul mental superior ne duce mintea într-un loc mai spiritual.  Este stratul care afectează capacitatea noastră de a experimenta dragostea necondiționată, iubirea de sine și altruismul.  Un strat mental superior bine întreținut liniștește vocile de îndoire de sine din interiorul vostru și proiectează energie pozitivă în lume.

Stratul Spiritual

Stratul spiritual este acela care ne permite să ne conectăm la alte persoane cu aceeași rezonanță și la universul mai larg. Cu conștientizarea propriei noastre spiritualităti, acest strat ne atrage spre oamenii de la care putem învăța dar și spre aceia pe care îi putem învăța. Cei care nu sunt conștienți de acest strat sunt adesea sceptici față de cei care sunt în acord cu aura lor. Conectarea cu stratul spiritual este primul pas spre fericirea spirituală.

Stratul Intuiției

Adesea numit planul ceresc, acest este locul în care capacitatea noastră de a ierta și de a accepta ia naștere.

Stratul intuițional este locul unde ne păstrăm visele și proiecțiile pentru propriul nostru viitor.

Dacă aveți grijă de acest strat, atunci veți fi plin de sentimente de bunătate, răbdare și calm.

Veți vedea adesea că persoanele care au o legătură adevărată cu stratul intuiției sunt persoane profunde și creative.

Stratul absolut

Stratul absolut este liantul care ține laolaltă aura noastră. El ne conectează la noi, la alții și la univers. Neînțelegere acestui strat ne îndepartează de calea fericirii și poate duce la sentimente de superioritate sau la izolare. Atunci când este înțeles pe deplin, stratul absolut unifică conștiința noastră. Ca indivizi, suntem cu toții în propria noastră călătorie spirituală și acest strat este acolo unde suntem capabili să finalizăm călătoria spre fericirea pură.

Cum îți poți vedea aură

Învață: Invață culorile diferite pe care aura le poate avea și semnificația fiecăreia.

Simte: Începe prin încercarea de a simți aura altcuiva. Închide ochii, respiră adânc și gândește-te la cum te simți în prezența cuiva. Te simți calm, agitat sau chiar inspirat? Apoi ia în considerare ce culoare ai atribui sentimentul pe care îl ai

Descoperă: După ce ai învățat culorile, Începe să îți antrenezi ochii pentru a vedea culorile mai vii. Pentru a face aceast lucru, acoperă coperta unei cărți cu hârtie roșie sau albastră și pune-o în cameră departe de tine, pe un perete alb sau de o culoare neutră. Închide ochii și apoi lasă-i să se deschidă încet, dar nu te uita direct la carte, în schimb uită-te în colțul ei. Fixează-ți privirea pe marginea cărtii pană când începi să vedezi o aură pală, care în timp se va transforma într-un galben strălucitor.

Începe să vezi: Stai în fața unei oglinzi, la jumătate de metru de un perete alb sau neutru și încă o dată nu te uita direct la tine, dar concentreză-te încet, peste umărul tău, la perete. Încercă să vedezi o zonă a peretelui din spatele tău, care arată mai luminată decât restul și încearcă să te concentrezi pe ea pentru a îi identifica culoarea. După ce ai identificat culoarea începe să te legeni și ar trebui să descoperi că, câmpul energetic se mută cu tine. Pentru a vedea culori mai luminoase pune să cânte melodia ta preferată, astfei vei stârni o reacție emotională mai puternică în aură ta.

În cele din urmă, practica duce la perfecțiune! Pentru a învăța să îți vezi propria aură e nevoie de multă răbdare. Nu fi frustrat dacă nu vezi nimic imediat. Doar amintește-ți că pur și simplu acceptând-o și încearcand să o intelegi mai bine, ești pe drumul cel bun spre fericirea spirituală.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!