Invata sa simti bucuria de a darui si puterea de a asculta! Pentru ca doar asa vei putea auzi viata!

Invata sa simti bucuria de a darui si puterea de a asculta! Pentru ca doar asa vei putea auzi viata!

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 January 2020 in De Suflet

Lasa in urma ta orice iti ofera imaginatia! Pentru ca prin ea lucreaza ceea ce tu ai de transmis si poate altii au nevoie de ea!

Stai aproape de esenta ta! Fii intr-una cu simtirea ta! Asculta-ti intuitia! Daca ceva te retine de la a face ceva… nu fa acel ceva! Daca inima te indeamna sa spui da… atunci fa ce iti spune ea! Fii prezent in viata ta! Urmeaza-ti intuitia! Nu te trada prin a nu face ce vrea inima ta!bucuria de a darui

Fii iubitor si de folos lumii din jurul tau! Ofera ceea ce ti se cere. Doar asa si tu te vei bucura: prin bucuria altora! Caci totul este strans legat si nimic nu e separat! Bucuria celui de langa tine se va revarsa si peste tine!

La fel si starea ta ii va molipsi pe cei din preajma si orice gand pe care il ai se va rasfrange si peste cel de langa tine! Asa ca… daca vrei ca lumea sa fie mai buna, daca vrei ca totul sa fie iubire si bucurie… sa ai mereu ganduri binevoitoare si inaltatoare!

Sa te bucuri mereu de orice intamplare, sa o apreciezi pentru ceea ce are pentru tine. Totul e o energie si in ea te vei scalda si mai apoi vei experimenta!

Totul este strans legat! Asa ca vezi ce ganduri scoti din cap. Iar daca iti vin unele pe care nu le-ai vrea, inlocuieste-le cu altele pe care le vrea inima ta!

Fii bucuros si transmite lumii ceva frumos! Daruieste! Chiar daca nu ai parte de bunuri materiale, daruieste din cele spirituale! Roaga-te pentru cei de langa tine! Emite ganduri de bine si bucurie!

Bucura-te pentru cei de langa tine pentru ca tot binele se rasfrange si peste tine! Caci traim in acelasi vas de amintiri si energii! Traim impreuna si ne influentam reciproc! Asa ca daca vrem o viata mai buna sa incepem prin a fi mai buni impreuna!

Sa ne bucuram in timp ce dam pentru ca doar asa lumea va fi mai frumoasa… cu cat e mai generoasa! ­čÖé

PUTEREA DE A ASCULTA!

Opreste-te un pic din vorba ta si incearca a asculta! Asculta nevoia celui de langa tine! Asculta viata cum striga dupa tine, cum te cheama sa ii dai seama! Asculta glasul pasarilor, asculta fosnetul frunzelor si vuietul vantului! Asculta vocea care iti vorbeste atunci cand doar aerul domneste! Asculta nevoia celui de langa tine caci el e cel care cere ceva si merita sa i se dea!

Cum putem auzi? Doar in linistea mintii! Doar atunci cand gandul tau se va opri din palavrageala mintii! Doar atunci cand judecatile tale vor disparea din obiceiurile tale! Doar atunci cand prin acceptare vei vedea cum totul face sens si cum nimic nu e intamplator si ca totul are al sau izvor!

Stai si asculta si asculta si auzi linistea ce te inunda… caci ea are sa iti dea raspunsul la orice intrebare si solutia acestei intrebari de aici va aparea!

Solutia… este a asculta! Pentru ca doar asa vei putea auzi viata! Caci viata este a da ceea ce ti se cere. Si cum poti oferi ceva daca nu stii ce vrea ea? Poti doar prin a asculta!

Asculta si vei fi ascultat! Asculta si vei fi indrumat! Asculta si te vei bucura! Asculta si vei sti ce ai de urmat! Asculta si traieste viata care te intregeste!

Puterea de a EXPERIMENTA ascultarea in viata ta!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!