In fiecare dimineata cand te vei trezi, aminteste-ti aceste lucruri minunate despre tine care te vor ajuta sa iti faci ziua frumoasa!

In fiecare dimineata cand te vei trezi, aminteste-ti aceste lucruri minunate despre tine care te vor ajuta sa iti faci ziua frumoasa!

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 October 2018 in Dezvoltare Personala

Oricine iubeste viata. Poate ca oamenii nu-si iubesc vietilor lor in particular, insa iubesc conceptul de viata. Credem ca totul este posibil in viata. Din nefericire, nu credem mereu ca totul depinde de noi pentru a ajunge la locul dorit.

Adevarul este ca traim o viata cu posibilitati infinite. Singura problema este ca alegem sa credem contrariul. Alegem sa credem ca suntem incapabil sa ne traim viata asa cum dorim.

Alegem sa acceptam propria realitate, care este construita de cei care si-au luat soarta in propriile maini. Nu trebuie sa fii impacat cu ce ti se ofera.

De ce sa nu decizi sa-ti traiesti viata dupa regulile facute de tine?

Azi poate fi o zi minunata, insa numai daca tu o faci sa fie asa

De ce, oare, oamenii se simt lipsiti de putere? Pentru ca se conving singuri ca sunt asa. Asteapta sa li se ofere lucruri. Insa, in realitate, daca vrei ceva atunci trebuie ca tu insuti sa pui lucrurile in miscare astfel incat sa obtii ce visezi.

Totul incepe cu azi. Daca este sau nu o zi buna, nu depinde de vremea de afara. Nici de starea ta de spirit (desi asta se afla sub controlul tau).

Nu depinde de resursele de afara. Daca vrei o zi minunata, atunci alege sa ai una. Totul depinde de perceptie si de ce iti permiti tu sa crezi.

Nu astepta ziua de maine, insa fii recunoscator cand ziua de maine a sosit

Observa cat de multi oameni mor in fiecare clipa, a fiecarei zile si constientizeaza faptul ca trezitul de dimineata este o binecuvantare. Nu traim intr-o lume plina de pace, ci intr-una plina de haos si durere. Si mai presus de orice, oricand se pot intampla accidente in care oamenii isi pierd viata.

Faptul ca primesti inca o zi in care sa respiri, sa experimentezi si sa fii fericit este cel mai mare dar pe care l-ai putea primi. Nu poti sti ce se intampla dupa ce mori, insa stii ca moartea este cu adevarat sfarsitul. Traieste atat timp cat poti.

Maretia este un stil de viata, nu o cursa

Cu totii dorim sa „atingem” maretia. Insa cine a spus vreodata ca maretia inseamna un succes? Maretia nu inseamna trecerea liniei de sosire, ci abilitatea de a te lupta zi de zi. Maretia este putere, puterea de a impinge lucrurile si sa-ti traiesti viata asa cum vrei. Maretia nu inseamna obtinerea unui rezultat. Inseamna A FI. Nu castigi maretie. Esti maret.

Faptul ca nu ai renuntat este un succes in sine

S-ar putea sa te simti mai bine cand te gandesti ca esti inca angrenat in batalie, insa adevarul este ca tu esti unul dintre putinii care are curajul sa mearga mai departe. Cei mai multi oameni renunta inainte chiar de a incepe, insa nu si tu. Tu te trezesti in fiecare zi si dai tot ce ai mai bun. Inaintezi pas cu pas, te tarasti impotriva curentului pentru ca nu vrei sa renunti.

Refuzi sa accepti esecul. Refuzi sa-i asculti pe ceilalti care iti spun ca nu esti suficient de bun. Tu inca lupti. Multi, in schimb, au renuntat de mult. Atunci cine este ratatul?

Adevarata dragoste este rara – asadar nu o considera ceva de la sine inteles

Pentru o viata fericita si implinita trebuie sa inveti sa apreciezi ceea ce ai sa iubesti ce ai. Daca te indragostesti atunci fa tot ce poti sa ramai astfel; in cele din urma va disparea, asa cum se intampla cu orice lucru pe lumea asta.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!