In fiecare dimineata cand te vei trezi, aminteste-ti aceste lucruri minunate despre tine care te vor ajuta sa iti faci ziua frumoasa!

Publicitate

Oricine iubeste viata. Poate ca oamenii nu-si iubesc vietilor lor in particular, insa iubesc conceptul de viata. Credem ca totul este posibil in viata. Din nefericire, nu credem mereu ca totul depinde de noi pentru a ajunge la locul dorit.

Adevarul este ca traim o viata cu posibilitati infinite. Singura problema este ca alegem sa credem contrariul. Alegem sa credem ca suntem incapabil sa ne traim viata asa cum dorim.

Alegem sa acceptam propria realitate, care este construita de cei care si-au luat soarta in propriile maini. Nu trebuie sa fii impacat cu ce ti se ofera.

De ce sa nu decizi sa-ti traiesti viata dupa regulile facute de tine?

Azi poate fi o zi minunata, insa numai daca tu o faci sa fie asa

De ce, oare, oamenii se simt lipsiti de putere? Pentru ca se conving singuri ca sunt asa. Asteapta sa li se ofere lucruri. Insa, in realitate, daca vrei ceva atunci trebuie ca tu insuti sa pui lucrurile in miscare astfel incat sa obtii ce visezi.

Totul incepe cu azi. Daca este sau nu o zi buna, nu depinde de vremea de afara. Nici de starea ta de spirit (desi asta se afla sub controlul tau).

Nu depinde de resursele de afara. Daca vrei o zi minunata, atunci alege sa ai una. Totul depinde de perceptie si de ce iti permiti tu sa crezi.

Nu astepta ziua de maine, insa fii recunoscator cand ziua de maine a sosit

Observa cat de multi oameni mor in fiecare clipa, a fiecarei zile si constientizeaza faptul ca trezitul de dimineata este o binecuvantare. Nu traim intr-o lume plina de pace, ci intr-una plina de haos si durere. Si mai presus de orice, oricand se pot intampla accidente in care oamenii isi pierd viata.

Publicitate

Faptul ca primesti inca o zi in care sa respiri, sa experimentezi si sa fii fericit este cel mai mare dar pe care l-ai putea primi. Nu poti sti ce se intampla dupa ce mori, insa stii ca moartea este cu adevarat sfarsitul. Traieste atat timp cat poti.

Maretia este un stil de viata, nu o cursa

Cu totii dorim sa „atingem” maretia. Insa cine a spus vreodata ca maretia inseamna un succes? Maretia nu inseamna trecerea liniei de sosire, ci abilitatea de a te lupta zi de zi. Maretia este putere, puterea de a impinge lucrurile si sa-ti traiesti viata asa cum vrei. Maretia nu inseamna obtinerea unui rezultat. Inseamna A FI. Nu castigi maretie. Esti maret.

Faptul ca nu ai renuntat este un succes in sine

S-ar putea sa te simti mai bine cand te gandesti ca esti inca angrenat in batalie, insa adevarul este ca tu esti unul dintre putinii care are curajul sa mearga mai departe. Cei mai multi oameni renunta inainte chiar de a incepe, insa nu si tu. Tu te trezesti in fiecare zi si dai tot ce ai mai bun. Inaintezi pas cu pas, te tarasti impotriva curentului pentru ca nu vrei sa renunti.

Refuzi sa accepti esecul. Refuzi sa-i asculti pe ceilalti care iti spun ca nu esti suficient de bun. Tu inca lupti. Multi, in schimb, au renuntat de mult. Atunci cine este ratatul?

Adevarata dragoste este rara – asadar nu o considera ceva de la sine inteles

Pentru o viata fericita si implinita trebuie sa inveti sa apreciezi ceea ce ai sa iubesti ce ai. Daca te indragostesti atunci fa tot ce poti sa ramai astfel; in cele din urma va disparea, asa cum se intampla cu orice lucru pe lumea asta.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala

Afla care este Karma ta conform tabelului tibetan folosind data nasterii

Publicitate

În zona Tibetului se spune că sufletul poate să se reîncarneze de 9 ori. Fiecare reîncarnare, indiferent de cum ce viață a avut anterior, îi pune anumite încercări karmice, care vizează caracterul, sănătatea, relațiile și tipul de activități.

Reîncarnându-se încă odată, sufletul îi aduce omului încercări speciale, probleme karmice. Cu ajutorul atrologiei Mewa, căreia se bazează pe un sistem de 9 numere, respectiv, fiecare număr indică a câta oară sufletul s-a reîncarnat.

Mewa indică, de asemenea, ce încercări îl așteaptă în noua viață pe Pământ. Să stabilești care este Mewa ta este foarte simplu – alege din tabelul de mai jos anul în care te-ai născut, iar în dreapta lui este indicat Mewa corespunzătoare.

Mewa 1

Ai un caracter neliniștit și pesimist, nu prea ambițios. Te poți adapta oricărei situații. La exterior ești deschisă și prietenoasă, însă în interior – încăpățânată. Ai avut o copilărie dificilă. Sănătatea puțin afectată, sensibilă, dependentă de alcool sau/și droguri.

Probleme cu rinichii, vizica urinară și sistemul reproductiv. Tendință depresivă și schimbări bruște de dispoziție. Ești posesivă, nu prea romantică și ai nevoie permanentă de iubire. Karma îți atrage o existență mediocră și modestă. Când lucrezi ai nevoie de liniște și timp pentru a medita, planifica și analiza. Ai succes în activitățile legate de apă.

Mewa 2

Caracter prietenos, neagresiv, dar nici ambițios. O mentalitate tradițională, fără inițiativă, obsedată de detalii. Un angajat minunat în serviciul celorlalți. Cea mai bună vârstă este între 45-47 de ani. Statul fizic obosit, karmice sunt bolile intestinale, de piele, de sânge și cele legate de spate.

În dragoste, ești foarte atent la partenerul său, mai mult emoțional decât inteligent. În viață, nici săracă și nici bogată. Jocurile de noroc te pot ruina și te pot duce fie la sinucidere, fie la moarte violentă, fie la detenție. Ocupația cea mai bună pentru tine este legată de public, lucrul cu oamenii, precum și munca legată de natură sau agricultură.

Мewa 3

Caracter independent, optimist și tânăr. Te maturizezi devreme. Sociabil și vorbăreț. O minte pozitivă și încrezătoare în sine, dar intolerantă și încăpățânată, care nu este înclinată să accepte circumstanțele. Vârsta cea mai bună este de 34-38 ani. Trăiește cu ziua de azi, cu multe suișuri și coborâșuri.

Din punct de vedere fizic ești puternică și activă, dar probabil te vei confrunta cu probleme mentale și nervoase, cu picioare slabe. Dacă începi să folosești droguri, devii dependentă și mori din cauza acestora sau te alegi cu o boală psihică. Directă și impulsivă. Cheltuiești rapid tot ce câștigi. Activitățile perfecte sunt din acele sfere în care este posibilă exprimarea de sine: muzician, profesor, scriitor, muncă activă în cooperare cu ceilalți.

Mewa 4

Persoană obișnuită. Indecisă și slabă, instabilă, dar simplă, bună de la natură și ușor de rănit. Cea mai bună vârstă este până la 38 de ani. Construcție slabă, frunte mare. Iritabilitate dimineața. Problemele karmice sunt legate de intestine și sistemul respirator, susceptibilitate la epidemii.

Publicitate

Femeile au probleme cu organele sexuale. Maturizare timpurie, atractivitate fizică. Dificultăți în stabilirea relațiilor de durată. Vor exista probleme cu crearea familiei. Pierderi rapide de chitanțe regulate. Poți fi ușor jefuit. Locul de muncă perfect este legat de comunicare, relații publice, festivități, producție și comerț cu lână.

Меwa 5

Omul extremelor: foarte bun sau foarte rău. Ambițioasă sau leneșă, morală sau depravată etc. Vârsta critică de 42 de ani, în acest moment viața se îmbunătățește. Un instinct extrem de înalt de auto-conservare. Puternică fizică, cu rezistență bună. Ca predispoziție karmică – un intestin sensibil, tumori și febră, hipertensiune și probleme legate de sânge.

Nevoie puternică de iubire, pasiune, predispoziție de a domina. Ghinion, dar reușești să recuperezi pierderile. O dependență dezastruoasă de jocurile de noroc, care au dus la pierderi și la ruinare. Este preferabil jobul care îți oferă o poziție înaltă pentru cei sinceri și înțelepți, și dacă nu ești ambițioasă, atunci jobul este mai simplă.

Мewa 6

Natură imediată, intuitivă. Spirituală, activă, inovatoră. Un lider născut. Spirit militar și obiective înalte. Frica de eșec. Vârsta favorabilă este de aproximativ 40 de ani. Un corp subțire sau unghiular.

Predispoziția la suprasolicitare, excitare nervoasă și febră, dureri de cap și amețeală. Plămânii, inima și oasele slabe. În dragoste predomină dorința de cucerire și de dominație. Un finanțator calificat si curajos. Ocupația dorită este legată de management, jurisprudență, domeniul de studiu și poziția de cleric.

Меwa 7

Ești optimistă și nerestricționată. Un vorbitor frumos. Tendință de a manipula oamenii și manifestările externe. Supărată când nu ești observată. O minte vie, atentă la detalii. Cauți fericirea și libertatea. Stabilitate după 40 de ani.

Nu obții multe dacă te izolezi pentru că îți lipsește perseverența. Probleme cu stomacul, abdomenul, probleme renale și genitale, neurastenie. În dragoste, atractivă și senzuală. Cauți o dragoste născută de libertate. Alegerea unui partener este foarte importantă. Banii sunt câștigați pentru a fi cheltuiți. Norocul nu este uriaș. Ești un bun vorbitor, profesor, predicator și comerciant.

Мewa 8

Caracterul încăpățânat și încrezător în sine. Opiniile tale nu sunt ușor de schimbat. Minte conservatoare, îți impui punctul de vedere asupra celorlalți. Calmă la exterior, puternică pe plan intern. Un lup singuratic cu înălțime mare.

Un corp mare, puternic și sănătos. Probleme nervoase, stagnare în spate și umeri, ateroscleroză, constipație cronică, hipocondrie. Ești loială și credincioasă când creezi o familie. Prosperitate timpurie, atașamentul la bani și dorința de a investi. Sunt necesare poziții stabile unde este necesară fiabilitatea.

Mewa 9

Orientată spre exterior, senzuală și emoțională. Adesea, duci o viață genială, dar inutilă. Impulsivă și intolerantă. Prea critică, deoarece aștepți prea mult de la alții. Adesea schimbi conexiunile. Un idealist care disprețuiește lucrurile materiale. Este favorabilă vârsta medie, apoi deteriorarea nivelului de trai. Construcție medie, puternică, flexibilă.

Tulburări nervoase, insomnie, boli de inimă și de ochi. Atractivă și plină de dragoste într-o relație. Ferventă, geloasă și posesivă. Îți plac fanteziile sexuale. Ai foarte mare nevoie de bani, dar nu ești suficient de perseverentă. Norocul nu este mare, nici bogat și nici sărac. Ocupație preferată: artist, diplomat, actor, scriitor.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate