Impreuna putem face Raiul pe Pamant – “Imaginati-va ca traiti fara a-i judeca pe ceilalti. Puteti sa-i iertati usor pe ceilalti si puteti sa nu-i mai judecati. Nu trebuie sa aveti dreptate si nu trebuie sa faceti pe altcineva sa simta ca a gresit.”

Impreuna putem face Raiul pe Pamant – “Imaginati-va ca traiti fara a-i judeca pe ceilalti. Puteti sa-i iertati usor pe ceilalti si puteti sa nu-i mai judecati. Nu trebuie sa aveti dreptate si nu trebuie sa faceti pe altcineva sa simta ca a gresit.”

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 October 2018 in De Suflet

Visul în care traim este creatia noastra. Este perceptia noastra asupra realitatii pe care o putem schimba oricând. Noi avem puterea de a crea iadul,dar si puterea de a crea raiul. De ce nu am visa un vis diferit ? De ce nu ne-am folosi mintea, imaginatia si emotiile pentru a visa paradisul ?

Folositi-va imaginatia si se vor petrece lucruri extraordinare. Imaginati-va ca aveti capacitatea de a vedea lumea cu ochi diferiti, oricând doriti acest lucru. De fiecare data când deschideti ochii, priviti lumea din jurul vostru într-un mod diferit. închideti ochii, iar apoi deschideti-i si priviti în jur. Ceea ce vedeti este dragostea care vine din copaci, dragostea care vine din cer, dragostea care vine din lumina. Percepeti dragostea care emana din tot ceea ce va înconjoara.

Aceasta este starea de încântare, de armonie. Percepeti direct dragostea ce emana de pretutindeni, inclusiv cea care provine din voi si din alte fiinte umane. Chiar atunci când oamenii sunt suparati sau furiosi, în spatele acestor sentimente puteti vedea ca ei emit si multa dragoste. Folosindu-va imaginatia si deschizându-va ochii în fata noilor perceptii, va veti putea vedea pe voi traind o noua viata, un nou vis, o viata în care nu trebuie sa va justificati existenta si în care sunteti liberi sa fiti exact asa cum sunteti.

Imaginati-va ca aveti permisiunea sa fiti fericiti si sa va bucurati cu adevarat de viata. Viata voastra este libera de orice conflict cu sine si cu ceilalti. Imaginati-va ca traiti fara frica de a va exprima visele. Stiti ce doriti, ce nu doriti si când doriti ceea ce doriti. Sunteti liberi sa va transformati viata în felul în care doriti. Nu va este frica sa cereti ceea ce aveti nevoie, sa spuneti da sau nu fata de oricine sau orice.

Imaginati-va ca traiti o viata fara frica de a fi judecat de ceilalti. încetati sa va mai conduceti viata în functie de ceea ce gândesc ceilalti despre voi. Nu mai sunteti raspunzatori pentru  parerea nimanui. Nu mai trebuie sa controlati pe nimeni si nimeni nu va mai controleaza pe voi.

Imaginati-va ca traiti fara a-i judeca pe ceilalti. Puteti sa-i iertati usor pe ceilalti si puteti sa nu-i mai judecati. Nu trebuie sa aveti dreptate si nu trebuie sa faceti pe altcineva sa simta ca a gresit.

Va respectati pe voi si pe cei din jur, iar ei va respecta la rândul lor. Imaginati-va ca traiti fara frica de a iubi si de a nu fi iubit. Nu va mai este frica de faptul ca veti fi respinsi si nu mai simtiti nevoia de  a fi acceptat. Puteti spune: „Te iubesc” fara nici o rusine si fara nici o justificare. Puteti merge în lume cu inima complet deschisa si fara frica de a fi ranit. Imaginati-va ca traiti viata fara teama de a va asuma riscuri si de a explora viata cu adevarat. Nu va fie frica de faptul ca veti pierde ceva. Nu va fie frica sa fiti vii în lume si nu va fie frica sa muriti.

Imaginati-va ca va iubiti exact asa cum sunteti. Va iubiti corpul exact asa cum este si va iubiti emotiile exact asa cum sunt ele. Sunteti constienti ca sunteti perfecti exact asa cum sunteti.

Imaginati-va aceste lucruri pentru ca ele sunt perfect posibile! Puteti trai visul raiului în starea de gratie, în starea de beatitudine. Dar pentru a experimenta acest vis, trebuie mai întâi sa-1 întelegeti.

Singura iubirea are capacitatea de a va face sa intrati în starea de beatitudine. Starea de beatitudine înseamna a fi îndragostit. A fi îndragostit înseamna a trai beatitudinea. Simti atunci ca plutesti printre nori. Percepi dragostea oriunde te duci. Este în întregime posibil sa traiti în acest mod tot timpul.

MIGUEL RUIZ – CELE PATRU LEGAMINTE

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!