Iata cum te pot ajuta Mantrele vindecatoare atunci cand esti bolnav – “Schimbă un singur lucru în viața ta și aceasta îți va afecta toată viața”

Iata cum te pot ajuta Mantrele vindecatoare atunci cand esti bolnav – “Schimbă un singur lucru în viața ta și aceasta îți va afecta toată viața”

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 January 2020 in Spiritualitate

Mantrele sunt medicamente. Mantrele vindecătoare sunt, în esență, foarte simple. Cu toate acestea, în realitate, ele sunt capabile să transmită energia de vindecare în corpul tău și chiar mai adânc, în celule. Mantrele transmit, de fapt, un mesaj de susținere.

Mantrele vindecătoare relaxează o minte îngrijorată și anxioasă. Mantrele aduc răspunsul la stres în jos (și e fără efecte secundare nocive) și ajută la declanșarea răspunsului de relaxare în organism. Locul din care corpul știe cum să se vindece.

Dr. Emile Coue (1857 – 1926) a fost un uimitor farmacist francez, care, la începutul secolului trecut, a deschis o clinică gratuită. El a oferit clienților săi o afirmație / mantra (sau cum o numea el, o “autosugestie conștientă”) coroborată cu tratamentul medical, pe care pacienții trebuiau să o repete acasa , conform sugestiilor lui.

Dr. Coue credea că gândirea disfuncțională agravează boala și obosește organismul. Metoda dr. Coue recomandă repetarea unei mantre, ca parte a credinței minte / corp, pentru a susține procesul de vindecare.

Pacienții dr. Coue urmau să repete de 20 de ori dimineața și de 20 de ori seara următoarea mantră, cu o prezență calmă.
“În fiecare zi și în orice mod, sunt tot mai bine și mai bine”

Dr. Coue credea cu pasiune că “Ai în tine instrumentul de leac.” O gândire radicală pentru începutul secolului, nu crezi? Și cu mult înainte ca, conexiunea dintre minte / corp să fi fost apreciată și înțeleasă științific.

Mantra de întinerire și mentinere a sănătății

O mantra exceptionala pentru mentinerea sanatatii este aceasta:

“Fiecare celulă din corpul meu este iubită și sănătoasă”

Aceasta mantră poate merge peste tot cu tine. Poate fi un companion constant și un sprijin în ritualul de relaxare meditativă, viața personală.

Mai jos sunt 4 variante ale modului în care se poate folosi orice mantră de vindecare, de susținere, de zi cu zi, în viața ta. Repetarea unei mantre este de multe ori o abordare, care, pur și simplu, nu se potrivește tuturor.

Opțiunea 1: – Cântă sau repetă în tăcere “Fiecare celulă din corpul meu este iubită și sănătoasă” în fiecare dimineață, înainte de a te da jos din pat. Lasă această mantră să umple primele gânduri de veghe. Invită această mantră nu numai în gânduri tale, dar inhaleaz-o adânc în abdomen și chiar mai adânc în celule. Ai încredere în cuvintele ei calmante pentru a ridica vibrația. Cu cât vibrația ta este mai ridicată, cu atât mai sănătos ești.

De cum te trezesti dimineața, șopteste în tăcere “Fiecare celulă din corpul meu este iubită și sănătoasă” timp de cel puțin 2 sau 3 minute. Ochii sunt închiși, există un zâmbet pe buze (foarte important), respirația se adâncește, abdomenul crește odată cu fiecare inspirație și inhaleaza aceste cuvinte, imaginându-ti cum intră în organe, cum curge prin sânge și cum pătrunde în celule.

Opțiunea 2: – Scrie mantra pe o bucată de hârtie și dormi cu ea sub pernă. Simplu!

Opțiunea 3: – Scrie mantra pe o bucată de hârtie și lipeste-o pe o sticla (din sticla) de apa cu scrisul spre interior. În cazul în care nu ai știut: apa are memorie. Dr. Masaru Emoto a făcut public rezultatele cercetărilor sale de ani de zile, asupra acestui subiect.

Opțiunea 4: – Scrie mantra de vindecare, în mod repetat, într-un caiet – la fel ca și când ai scrie un jurnal. Pentru mulți dintre noi conexiunea dintre mână și stilou, poate comunica cu putere cu corpurile noastre și ne poate conecta cu sinele nostru superior.

Desigur, puteți combina două sau trei dintre opțiunile de mai sus, pentru o experiență de vindecare cu adevărat spectaculoasă. Nu este nevoie să fii bolnav pentru a beneficia de o mantră vindecătoare. Trimiterea cuvintelor de susținere a corpului poate adăuga un plus, la sănătatea și vitalitatea ta.

Lasă-mă să aflu cum funcționează pentru tine.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!
Urmărește-ne și pe Google News

Vrei să vezi articolele direct pe telefonul tău? Urmărește-ne pe Google News!
Mai multe opțiuni
Ultimul video postat pe pagină:
Distribuie
Distribuie pe Facebook Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Whatsapp
Mai multe opțiuni Mai multe opțiuni
Mai multe opțiuni
Închide