Iata cum te pot ajuta Mantrele vindecatoare atunci cand esti bolnav – “Schimbă un singur lucru în viața ta și aceasta îți va afecta toată viața”

Publicitate

Mantrele sunt medicamente. Mantrele vindecătoare sunt, în esență, foarte simple. Cu toate acestea, în realitate, ele sunt capabile să transmită energia de vindecare în corpul tău și chiar mai adânc, în celule. Mantrele transmit, de fapt, un mesaj de susținere.

Mantrele vindecătoare relaxează o minte îngrijorată și anxioasă. Mantrele aduc răspunsul la stres în jos (și e fără efecte secundare nocive) și ajută la declanșarea răspunsului de relaxare în organism. Locul din care corpul știe cum să se vindece.

Dr. Emile Coue (1857 – 1926) a fost un uimitor farmacist francez, care, la începutul secolului trecut, a deschis o clinică gratuită. El a oferit clienților săi o afirmație / mantra (sau cum o numea el, o “autosugestie conștientă”) coroborată cu tratamentul medical, pe care pacienții trebuiau să o repete acasa , conform sugestiilor lui.

Dr. Coue credea că gândirea disfuncțională agravează boala și obosește organismul. Metoda dr. Coue recomandă repetarea unei mantre, ca parte a credinței minte / corp, pentru a susține procesul de vindecare.

Pacienții dr. Coue urmau să repete de 20 de ori dimineața și de 20 de ori seara următoarea mantră, cu o prezență calmă.
“În fiecare zi și în orice mod, sunt tot mai bine și mai bine”

Dr. Coue credea cu pasiune că “Ai în tine instrumentul de leac.” O gândire radicală pentru începutul secolului, nu crezi? Și cu mult înainte ca, conexiunea dintre minte / corp să fi fost apreciată și înțeleasă științific.

Mantra de întinerire și mentinere a sănătății

O mantra exceptionala pentru mentinerea sanatatii este aceasta:

“Fiecare celulă din corpul meu este iubită și sănătoasă”

Aceasta mantră poate merge peste tot cu tine. Poate fi un companion constant și un sprijin în ritualul de relaxare meditativă, viața personală.

Mai jos sunt 4 variante ale modului în care se poate folosi orice mantră de vindecare, de susținere, de zi cu zi, în viața ta. Repetarea unei mantre este de multe ori o abordare, care, pur și simplu, nu se potrivește tuturor.

Publicitate

Opțiunea 1: – Cântă sau repetă în tăcere “Fiecare celulă din corpul meu este iubită și sănătoasă” în fiecare dimineață, înainte de a te da jos din pat. Lasă această mantră să umple primele gânduri de veghe. Invită această mantră nu numai în gânduri tale, dar inhaleaz-o adânc în abdomen și chiar mai adânc în celule. Ai încredere în cuvintele ei calmante pentru a ridica vibrația. Cu cât vibrația ta este mai ridicată, cu atât mai sănătos ești.

De cum te trezesti dimineața, șopteste în tăcere “Fiecare celulă din corpul meu este iubită și sănătoasă” timp de cel puțin 2 sau 3 minute. Ochii sunt închiși, există un zâmbet pe buze (foarte important), respirația se adâncește, abdomenul crește odată cu fiecare inspirație și inhaleaza aceste cuvinte, imaginându-ti cum intră în organe, cum curge prin sânge și cum pătrunde în celule.

Opțiunea 2: – Scrie mantra pe o bucată de hârtie și dormi cu ea sub pernă. Simplu!

Opțiunea 3: – Scrie mantra pe o bucată de hârtie și lipeste-o pe o sticla (din sticla) de apa cu scrisul spre interior. În cazul în care nu ai știut: apa are memorie. Dr. Masaru Emoto a făcut public rezultatele cercetărilor sale de ani de zile, asupra acestui subiect.

Opțiunea 4: – Scrie mantra de vindecare, în mod repetat, într-un caiet – la fel ca și când ai scrie un jurnal. Pentru mulți dintre noi conexiunea dintre mână și stilou, poate comunica cu putere cu corpurile noastre și ne poate conecta cu sinele nostru superior.

Desigur, puteți combina două sau trei dintre opțiunile de mai sus, pentru o experiență de vindecare cu adevărat spectaculoasă. Nu este nevoie să fii bolnav pentru a beneficia de o mantră vindecătoare. Trimiterea cuvintelor de susținere a corpului poate adăuga un plus, la sănătatea și vitalitatea ta.

Lasă-mă să aflu cum funcționează pentru tine.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Principalul motiv pentru care eșuăm este lipsa de răbdare

Publicitate

Teoria jumătății de oră – Principalul motiv pentru care eșuăm este lipsa de răbdare. Acest lucru, ca și dorința irezistibilă de rezultate imediate și împlinirea tuturor dorințelor, se află în centrul celor mai multe eșecuri. Realitatea este că succesul necesită timp. Marele succes necesită mult timp.

Richard Branson nu a devenit milionar peste noapte. Madonna nu s-a trezit într-o dimineață regina muzicii pop. David Beckham nu s-a transformat într-un super fotbalist fără mai multe sesiuni de antrenament.

Cu toate acestea, există o cale care funcționează pentru orice persoană și în orice situație. Majoritatea oamenilor știu de existența ei, dar nu o folosesc niciodată. De ce? Este mult mai bine să așteptați până când lumea însăși cade la picioarele tale. Cu toate acestea, lumea, de regulă, nu se grăbește să se încline în fața ta…

Astăzi, îți prezentăm o cale simplă care te va duce spre succes. Se numește teoria jumătății de oră și constă în faptul că se potrivește absolut tuturor și că este ușor de integrat în orice program.

Ideea generală este că întreprindeți o mică acțiune, în fiecare zi, timp de o jumătate de oră, apoi, pe măsură ce devi mai bun, crești dificultatea.

Pare evident, nu-i așa? Dar vei fi surprins de cât de mulți oameni vorbesc despre această banalitatea, însă niciodată nu încearcă să o pună în aplicare. Acest lucru poate însemna că vei atribui o jumătate de oră în fiecare zi pentru a citi.

Vorbesc prostii, nu-i așa? Dar, în acest fel, în decurs de un an vei citi aproximativ 24 de cărți, reprezentând mai mult decât citești în 10 ani.

Publicitate

Poți dedica jumătatea de oră pe zi, învățării unei limbi străine sau pentru a dobândi alte abilități utile. Obține cunoștințe aprofundate cu privire la problemele care te interesează, doar acordând jumătate de oră, pe zi, din timpul tău, studiului. Fă ceea ce ai amânat tot timpul, pentru mai târziu, din cauza constrângerilor de timp. După o anumită perioadă, de exemplu după o jumătate de an, privește în urmă și vezi de unde ai început.

Vei fi uimit de cât de mult ai avansat și asta dedicând doar 30 de minute din timpul tău zilnic…

De câte ori nu am încercat să aflăm răspunsuri la întrebări retorice? Ne încâlcim în propriile gânduri, ne lăsăm duși de val sau influențați de cei din jur și, răspunsul, ia-l de unde nu-i…

Nu te da bătut, această pildă este asemeni unui răspuns universal, citește-o și spune-ne părerea, la final!

-Bunelule, ce tot șușotești acolo, înainte de culcare?

-Gândul meu vorbește cu inima, fiule…

-Asta ce o mai însemna?

Bătrânul i-a răspuns cu o blândețe specifică oricărui bunic înțelept:

-Nu vreau să mă cert cu vecinul, care mi-a făcut probleme, iar acum nu știu ce am de făcut, așa că îmi voi pune gândul la inimă și voi adormi, iar dimineața când mă voi trezi, inima îmi va șopti, ce am de făcut…

-De unde știe inima ce trebuie tu să faci, bunelule?

-Inima știe totul, fiule, ne învață o viață întreagă. Și ție îți spun: atunci când cauți răspuns la o întrebare grea, care te frământă necontenit, atunci când nu înțelegi ceva, puneți înainte de somn gândul la inimă, iar dimineața vei descoperi toate răspunsurile…

Dar, cel mai important este să faci asta cu credință…

Nu-i de mirare că se spune: „Noaptea e un sfetnic bun…”.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Dezvoltare Personala